Ezt az androidos appot szeretném IPhone-n is

Fórumok

Legalább is amit tud. Végtelenül egyszerű. Mennyiben fájna, ha valaki leprogramozza, mégha sablonnal is? Innen letölthető az app:

https://kutyafule.hu/applikaciok/

Hozzászólások

OFF

Miért nem került ez be a Play Store-ba? 

Noha nem tudom megnezni az appot (csak iO eszkozeim vannak), de ha a Play Storeos terjesztesert nem tudjatok kifizetni az egyszeri 20 amerikai dollart, akkor az App Storeos terjesztes evi 100 dollarja se fog menni. iOS eseten nem tudod mashogy terjeszteni az appot. Ha kihagyod a fizetest, az appod eltunik a storebol. 
 

Miert nem raktok ossze egy mobilra optimizalt weboldalt? Mi az indok az alkalmazas mellett? Hasznalnal valami featuret, ami nem erheto el bongeszobol? Nem kotelezo am minden weboldalhoz appot kesziteni.

Vannak idősebb emberek is, akiknek egy gombnyomás még belefér és nekik lenne nagy segítség.

Az Androidért pedig teljesen felesleges fizetni, hiszen eljut a felhasználókhoz így is az app, csak az Iphon-nál vannak bajok, hiába lenne nekem az is jó, hogy egymásnak adogatjuk csak, ám az online szerkesztők is kérik utána a store-ba való befizetést, hiába nem kell, mert nincsen a store-ra szükség.

De Store nelkul nem tudod terjeszteni. Ha pedig "egymasnak adogatas" megy Androidon, akkor van ott ember, aki meg tudja mutatni, hogyan kell bekapcsolni a nem biztonsagos forrasbol valo telepitest. Ha pedig erre van ember, akkor ez az ember meg tudja mutatni azt is, hogyan kell a weboldalt, mint egy webapp kirakni az appok ikonjai koze. Az igy kirakott app bongeszo nelkul indul, attol fuggetlenul "fut". Nem is feltetlenul latszik rajta, hogy kulon app. En ezt a megoldast javaslom.

Csinalsz egy weboldalt, elhelyezed rajta a gombokat (kilepes nincs iOS-en, nem tudsz appbol kilepni), majd beallitod az idevalo meta tagokat. Ezutan megnyitod telefonon az oldalt, kirakod a homescreenre es orulsz. Ha masnak is kell, nala is megnyitja valaki safariban es kirakja a home screenre. Ehhez a funkcionalitashoz nem kell app.

Ha a megfelelo meta tagok benne vannak, akkor ha kiteteted a safarival a home screenre, akkor az ikont megnyomva nem a bongeszot fogja a telefon elinditani (es benne ugye a weboldalad), hanem "csak" az oldalad fog megnyilni, mintha egy app lenne. Tudsz hozza ikont is rajzolni, ha szukseget erzed. Itt talalsz bovebb infot: https://developer.apple.com/library/archive/documentation/AppleApplicat…

Írtam az előző témádban, igen, van ilyen, pont ez kell neked. Példa:

https://sofornekem.hu/app

A html-ben benne vannak itt azok a meta tag-ek, amik neked kellenek, még az alábbi fájlt rakd mellé:

https://sofornekem.hu/app/manifest.json

Hagyd az apk-t, legyen egy domain nevetek, ahol ez elérhető, ennél nincs egyszerűbb megoldás erre a célra. Az iOS-es közzétételhez 30e Ft éves díj kell, vagy keress egy fejlesztőt, aki megteszi ezt neked, de ez se könnyen valósul meg ingyen, főleg hogy ezt egy iOS-es ellenőrzésnél kivágják a store-ból, ez nem app, ez 3 link, ha jól értem.

Ha nem válaszolnék kommentben, hát küldj privátot!

PWA az amit keresel. https://developers.google.com/web/progressive-web-apps
Nem tud mindent amit egy natív app, pl. NFC, SMS, de  home screenre ki tudod tenni androidon és iOS-en is.
Itt tudod ellenőrízni hogy használsz-e valami amit nem tudsz PWA-val elérni: https://whatwebcando.today/