Robotos mindmegdöglős

https://youtu.be/y3RIHnK0_NE

^^ Úgyis szembe fog jönni valahol.  Amúgy full *CGI*, szóval még van egy kis idő :))
A csel ott van, hogy a létező BD robotot modellezték le, ráadásul annak sutasága is szépen meg van alkotva néhány ponton. A mindmegdöglős' hangulatra építkezve avatatlan szemnek ez már bekajálható, majdnem a videó feléig-harmadáig.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2019. 11. 07., cs - 08:05

Komolyan megsajnaltam, ahogy lokdosik meg rugdossak szegenyt. :D Tenyleg jol mintaztak a robotot, az elejen hiaba neztem, nem tunt volna fel, hogy digitalis.

Nekem elsőre csak a nagyon steril felület és a rajta futó fényjáték volt gyanús, aztán amikor hátbarúgják és elesik 41. másodpercnél az árnyéka és a modell is "repül" jobbra pár centit fekvő helyzetében, ezt a második (alaposabb) megtekintés során vettem észre. A közepe felé már elsőre gyanús, hogy ilyen összetett és hirtelen mozgásokat rugalmatlan (és kevés modulból álló) szerkezettel nem lehet élőben megvalósítani - legfőképp nem úgy, hogy a mozgás végfázisában nincs kilengése semminek. A darazsas jelent nagyon gáz.

 

De amúgy a cucc egésze jó, pár éve bekajáltam volna legalább a felét.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Érdemes belenézni a csatornájukon levő többi videójukba is, egyrészt volt ennek egy előzménye videóban, és rendszeresen csinálnak filmekről szakértői szemmel értékelést, főleg effektekről, de volt kaszkadőrös részük is.

Ha nem válaszolnék kommentben, hát küldj privátot!

Én azért FEDORtól jobban paráznék, ha megfelelő AIt kapna.

https://www.youtube.com/watch?v=HTPIED6jUdU

Ugyan jelen pillanatban még csak avatarként üzemel. Hála égnek.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "