Eurosport player app

 ( BehringerZoltan | 2019. szeptember 10., kedd - 23:07 )

Most azzal szívat, h a Vuelta 16 szakaszát "nem elérhetőnek" jelöli amikor le akarom játszani! Akkor miért szerepel az elérhető tartalmak (on demand) listájában? Míg PC-n ugyanezen listából lejátssza. Na ez már magas...
Miért nem elérhető droidon, ha PC-n az?
Írtam nekik. Majd a jövő héten talán a válaszuk is megjön! Anyjukat! Persze az előfizetés mellé a 10 percenkénti 5 perces reklámot azért bele tudják b@szni - úgy általában.
A 15ös szakaszt lejátssza. A 16os szakaszt kommentár nélkül szintén. De mondjuk a magyar kommentáros verzióra lennénk kíváncsi.
Kezdek elgondolkodni azon, h lemondom a faszba az előfizetést, azt megint torrentezni fogom a szakaszokat!Csak az elég hektikus volt, és nem is mindig volt rögtön angol kommentáros verzió. Abból legalább kiszedik a reklámokat - bár lehet h már kiraktak arról az oldalról ennyi inaktivitás után :(

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ez: https://hu.eurosportplayer.com/event/cycling-tour-of-spain/7adb9ac4-71bc-4466-9c9f-1b6e772fef84

Mivel telefonról nem tudom, most a Vivaldiból castolom a tv-re. Csak ugye így a laptop letölti, majd a képkockánként nyomja át. Nem a legtakarékosabb megoldás, szegény laptop melegszik rendesen, és a reklámokat sem tudom átugrani, ha nincs a kezembe a laptop.