Eurosport player app

Fórumok

Most azzal szívat, h a Vuelta 16 szakaszát "nem elérhetőnek" jelöli amikor le akarom játszani! Akkor miért szerepel az elérhető tartalmak (on demand) listájában? Míg PC-n ugyanezen listából lejátssza. Na ez már magas...
Miért nem elérhető droidon, ha PC-n az?
Írtam nekik. Majd a jövő héten talán a válaszuk is megjön! Anyjukat! Persze az előfizetés mellé a 10 percenkénti 5 perces reklámot azért bele tudják b@szni - úgy általában.
A 15ös szakaszt lejátssza. A 16os szakaszt kommentár nélkül szintén. De mondjuk a magyar kommentáros verzióra lennénk kíváncsi.
Kezdek elgondolkodni azon, h lemondom a faszba az előfizetést, azt megint torrentezni fogom a szakaszokat!Csak az elég hektikus volt, és nem is mindig volt rögtön angol kommentáros verzió. Abból legalább kiszedik a reklámokat - bár lehet h már kiraktak arról az oldalról ennyi inaktivitás után :(

Hozzászólások

Remek: újítottak! Órákig semmi nem működött. Az új app feltelepítette magát. Újból be kellett lépni. Egy videó sem jött be. Se élő, se archív. Nézem böngészőben ott is megújult az oldal, szintén újból be kellett lépni (Vivaldi nem támogatott, oké: akkor Firefox). Ott se megy semmi. Ahhoz képest h ezért pénzt kérnek...háááát! Próbálom pár órával később. Semmi változás. App letöröl. Újból feltelepít, megint belép. Telcsin elindulnak a videók. Hurrá! Hiányzik a cast ikon - azaz csak az elindított videóknál jelenik meg (korábban áttekintő nézetben is kint volt. Ami hasznos volt, mert a tv le van halkítva ill. fejhallgatóval hallgatom, így ha előbb átkasztoltam és utána indítottam a videot akkor semmi nem hallatszott ki. Így viszont előbb el kell indítani a telefonon, az elkezd zajongani, és csak utána tudom átküldeni a chromecastra. Böngészőben továbbra sem megy semmi.

Amikor reklám jön (nem élő adás) akkor át szoktam tekerni, és a réginél csak azt az időpontot mutatta, ahol éppen a mutató áll. Tehát ha előretekertem, de még nem engedtem el a csúszkát, akkor csak azt időpontot láttam ahova ugrani fog, és ha előtte nem jegyeztem meg az aktuális időpontot, akkor nem tudtam h mennyit tekertem előre, illetve vissza állni sem tudtam az eredeti időpontra. Az új appban viszont mutatja az aktuális és az új időpontot is egyszerre. Ennyi pozitívumot találtam egyenlőre.

Ezt kapom az eurosport playeres újítás óta:

There was an error communicating with the server
Error:sonic-api:request-failure

Böngészőtől, op-rendszertől függetlenül. Mobilon wifin se megy. Nálam Digi kábel van (amúgy nincs semmi gondom az internettel minden egyéb működik). Mobilneten viszont elindulnak a videok.
Most rádugtam a Digi-s madzagot a laptopra direktbe, ugyan ez a hiba.
Tanácstalan vagyok :(
A Diginél lehet valami hiba, nem hinném h tiltanák az Eurosport Playert (meg eddig egyébként is ment);
Eurosportos supportos is hálózati hibát valószínűsített, mondván h másoknál a hálózatváltás megoldotta a problémát.

Írtam ma a Diginek. Szuper gyorsan megoldották. Nem tudom pontosan mit csináltak, csak annyit írtak h hálózati módosításokat végeztek a kapcsolatomon. Egyből elindultak a videók. Szuper! Jó pár éve UPC-ről váltottam Digire, és nagyon meg vagyok velük elégedve. Ez volt az első eset, h gondom akadt, de pikk-pakk megoldották.