kormanyablak.hu

"Ez az oldal nem tudja megfelelően betölteni a Google Térképet."

Well... Miért pont ez működne jól itthon.

Hozzászólások

Lehet, hogy teljesen fuggetlen temat fogok emliteni, de en ma tobbszor is ebbe futottam es nem kellett hozza kormanyablak sem. Sot tegnap a maps.joceg puceron sem ment rendesen, “szerverhiba, probalja kesobb” jellegu uzeneteket kaptam utcakepeknel.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

A Google kb. 1 éve megváltoztatta a MAPS API-t és pár feltételhez kötötte a térkép megjelenítését. Azóta rengeteg oldalon ez fogod a térkép felett, ahol a fejlesztők csesztek eleget tenni az új feltételeknek.

Az viszont tényleg vicc, hogy egy ennyire hivatalos oldalon is basznak rá. :O

valószínűleg azt a lelkes hülyét se fizették ki, aki összerakta aprópénzért ezt az oldalt, nemhogy utána még szupport is lenne rá (jó tudom, csak vicc volt, nem lelkes hülye csinálta gombokért az oldalt, hanem valamelyik Ner-es mocsok tolvaj gazember 50-100 milliárdból)
Az csak bónusz, h. a megacorp szarját használja már a bolygón minden és mindenki, még csak alternatíva se nagyon van (bing maps-t is csak ott látok, ahol a régi, még nemkróm edge fut). A megacorp meg úgy gecizik a terms&kondisönszben ahogy az neki tetszik, oszt kapod-nyeled, vagy ha nem tetszik, fejleszthetsz saját térképet.
--

még csak alternatíva se nagyon van
Egyre tobb helyen latok openstreetmaps-et. Pl a webes BKK/Futar pont kb egy hete valtott. Oke, kevesbe latszik az OSM-en hogy az adott featura altal megosztott kiscicas videokat hanyan lalykoltak, de pont ilyen beagyazott info-oldalakra teljesen jo. Meg ha majd a feature query csak egy klikkantas lesz, akkor meg mar kb mindenre jo(bb) lesz.

Az OK gomb két egymást követő megnyomása után a térképet tudtam használni.

már megint csak azt emeljük aki nem működik, pedig csak arra kéne figyelni, hogy mi működik!