Ember a fellegvárban

"A HUP.hu a hazai IT-üzemeltetők fellegvára, melyet naponta több mint 11-12 ezer, havonta pedig 100 ezer IT szakember keres fel. A HUP webes magazinként működik, de legalább annyira közösségi oldal is, ahol a hazai szakemberek cserélnek tapasztalatokat.

Az oldal látogatóinak gerincét az IT-üzemeltetői közösség teszi ki, a látogatók harmada pedig fejlesztők közül érkezik. Kevés olyan hazai szakember van, aki nem szokott megfordulni havonta legalább egyszer az oldalon.

A pozíciókat átlagosan 4-500 szakember tekinti meg. Amennyiben viszont a hirdető 'nem hagyja magára' a hirdetést és kommentek formájában is jelen van, úgy 2-3000 szakembert is be tud vonzani az ajánlat, ugyanis a közösségi aktivitás katalizálja a témát, az ajánlat pedig extra címlapi kiemeléshez jut.

A kommentelést azonban nem csak a magasabb elérés miatt ajánljuk. Az ügyfél személyes jelenléte erősíti a bizalmat egy olyan célcsoportban, amely hagyományosan szűkebb komfortzónával rendelkezik."

src

Hozzászólások

Szegény ember, ha szombat éjjel nem volt jobb dolgod, mint belekötni a HUPba. Én csak simán álmatlan vok, felnéztem, hátha van valami érdekes, de nincs. Vissza is fekszem.
Ha te ügyeletben, akkor bocs, nem felvágásból írtam.

Vannak akiknek nehezükre esik megkülönböztetni az idézett szöveget a beküldő által írt szövegtől. A ferdével írt szöveg is csak hypsterkedés, nincs semmi jelentése, az idézőjel pedig az okkultizmus eszköze, hiszen benne van, hogy "idéző".
Az src-s link pedig biztos affiliate link ezért nem szabad megnyitni.

"olyan célcsoportban, amely hagyományosan szűkebb komfortzónával rendelkezik"

This post: Q.E.D.

--
Csaba

"a 15 éve működő HUP.hu-n az álláshirdetéseket."

19 ...

--
trey @ gépház

Nézzük:

  • naponta több mint 11-12 ezer

Valójában: ez inkább 7-8 ezer, de kb. 10 ezer session naponta. Az, hogy melyik a fontosabb, döntse el mindenki maga. Forrás: Google Analitics

  • havonta pedig 100 ezer IT szakember

Valójában: Április hónapban: 134 850 user. Forrás: Google Analitics

  • A pozíciókat átlagosan 4-500 szakember tekinti meg

Valójában: Megnéztem az utolsó hármat: 11 060, 813, 2105

  • úgy 2-3000 szakembert is be tud vonzani az ajánlat,

Itt lehet akár tévedés, mert nem szakembert, hanem megtekintést.

Egyébként mi a probléma?

Vagy a probléma a szakember szó?

--
trey @ gépház

Forrás: Google Analitics

Egy olyan site-on, ahol szerintem legalábbis egy nem elenyésző kisebbség alapból "menjen az análjával a kugli a picsába" elv alapján levágja az összes követőkódot :)

(rejtett sub)

BlackY
--
"en is amikor bejovok dolgozni, nem egy pc-t [..] kapcsolok be, hanem a mainframe-et..." (sj)

A Firefox már kiegészítő nélkül is megfogja egy ideje "szigorú" módra állítva (főoldalt megnyitva a google-analytics.com és platform.twitter.com követőket fogja meg, sütiknél youtube.com, hwsw.hu és google.com)

BlackY
--
"en is amikor bejovok dolgozni, nem egy pc-t [..] kapcsolok be, hanem a mainframe-et..." (sj)

Nem értem, mit kell nézni itt. Valaki megmagyarázná?

A kiemelt számok nem stimmelnek? Ha ez a gond, akkor csendben megkérdezném, hogy nem tök mindegy, hogy milyen számokkal reklámoz egy szolgáltatást egy másik weboldal?

Engem jobban zavar, hogy a HUP látogatói üzemeltetők és szoftverfejlesztők. Mindenki más (azok kevesen) meg le van szarva. De mondjuk ez se zavarna annyira, hogy bejegyzést írjak róla.

"amely hagyományosan szűkebb komfortzónával rendelkezik."

WUT? Csak én nem értem, mire gondolt a költő?

Szerintem pc megfogalmazása a kockaságnak Asperger-szindrómás beütésekkel, ami itt azért lehet érdekes, mert arra gondolhatott a költő, hogy ezek az egyébként jó szakemberek a hagyományos csatornákon nehezen érhetők el. Teszem azt, hiába egy TV-reklám, ha nincs TV-je az alanynak.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Nincs is 100 ezer informatikus az országban.. :)

--
arch,ubuntu,windows,android
zbook/elitebook/rpi3/motog4_athene

amely hagyományosan szűkebb komfortzónával rendelkezik.

Én mostanában egyre több olyan (szak)emberrel találkozok, aki azzal büszkélkedik, hogy pl. meg tudott jegyezni egy IP címet, és hogy ő ettől fúúú de mennyire autista meg minden. Meg a haverja is, aki 2 IP-t is tud fejből meg 3 parancssori kapcsolót, na ő már aztán totál autista. És még rá is játszanak, ismerjük egymást már 10+ éve, de bocsi, nem fogok már kezet, mert autista vagyok, és azok nem szoktak. Agyfasz.