Milyen íróasztalt?

Fórumok

Sziasztok!

A múltkor aktív "milyen széket" mintájára én most arról szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy milyen íróasztalt használtok/használtatok szívesen. Volt esetleg olyan, amit ajánlanátok? Elrendezése vagy bármi egyéb miatt.

Megfordult a fejemben, hogy egy motorosat keressek. Mostanában fáj a derekam és gondoltam, hogy mivel sok időt töltök gép előtt, néha állhatnék is. Van értelme ilyet nézni? Körbenéztem és elég durva árakon mennek, de van olyan amin elgondolkoztam (https://studioeszkozok.hu/comfortable-dm-2-elektronikusan-allithato-mag…). Van ilyesmivel tapasztalatotok?

Köszi a véleményeket!

Hozzászólások

Helló!

Szerintem nézz körül az IKEA-ban is, van motoros 140-től (BEKANT), vagy kézihajtós 55-től (SKARSTA). Nem hiszem hogy itt különösebb ergonómiai különbségek vannak a különböző gyártmányok között, szóval az esztétika és/vagy az ár nyer.

Üdv.

ps.: nekem a kicsit sportosabb életmód oldotta meg a derékfájást...

+1 Bekant -om van cirka 2 hónapja. Teljesen elégedett vagyok vele. A magassága éppen elég. Kb. 1,5-2cm -rel a legfelső pozíció alatt használom, ha állok, és majd 10 cm -rel a legalsó pozíció felett ha ülök. Neten panaszkodnak rá, hogy "nyaklik". Ezt én nem tapasztaltam, illetve munka közben nem veszem észre, hogy mozogna. Mondjuk csak egy monitor, aktív hangfal, egér + billentyűzet, meg egyéb apróságok vannak rajta. Amikor összeraktam, a gyerekek lifteztek/bunkiztak vele (~55 kg), nem vette zokon.
Van L alakú asztalappal is, ha sok helyet szeretnél.
Ha félsz a billegéstől az IDÅSEN tűnik az erősített lábú változatnak.