Samsung szoftveres javíttatása

Fórumok

Van egy közel hét esztendős televíziója szüleimnek. UE40EH6030. Ez még az okos tv-k előtti 3D. Típushibájuk, hogy megmekkenik rajtuk a szoftver. Tegnap este használat közben kikapcsolt és nem lehet bekapcsolni. Villog a készenléti ledje, mintha el akarna indulni és nem sikerül.

Van egy profi tv szerelőm, aki sajnos most kórházban van, de elmondta a típus és a tünetek alapján, hogy ez lesz a gond. Pestre szokta felvinni egy maszekhoz. Állítólag a márkaszerviz is hozzá küldi a szoftverbeteg készülékeket. Mivel a szerelőm kórházban van és nem tudta fejből megadni a kontaktot, hozzátok fordulok. Biztos van, aki hasonló problémába ütközött. Ettől függetlenül érdekelne mi a titok, hogy még a samsung szerviz sem vállal/tud ilyet? Nyilván kell hozzá valami ketyere, amit a pc és a tv közé rak a ember, meg megfelelő szoftver is.

Hozzászólások

Ki kell forrasztani a flash-et és külső íróban megírni, majd visszaforrasztani. Ez board level repairnak minősül a márkaszerviz ezt panelcserével szokta orvosolni garancián belül, azon kívül meg vállvonogatással.