Open Source Budapest meetup???

Az iment jott egy email a meetup.com-rol, hogy KelemenG-rol lekerult a meetup ownership. Mivel jelenleg 750+ tag van a csoportban, gondoltam felkapom, ne legyen havidij-fizetes hianyaban feloszlatva. Masreszt viszont november ota nem volt esemeny, ugyhogy a kerdes: mi legyen?

Opciok:
- visszaadom Gabornak, vagy annak, akit javasol
- ha akad egy-ket onkentes (foleg eloado), segithetek a szervezesben (helyszin, meetup megszervezese, stb.) es a belathato jovoben szivesen kiperkalom a fenntartas koltsegeit
- ha semmi aktivitas nincs, akkor en is ledobom magamrol, es lesz, ami lesz

Btw ment a PM Gabornak, de ha valaki tud kozelebbi kontaktot, iranyitsa erre plz.(U.i.: mindenfele trollkodast megelozve, nem lesz belole Microsoft, Apple, politikai, stb. meetup. Az elejen eljarogattam ra, a kontent altalaban jo volt, kar lenne veszni hagyni.)

Hozzászólások

Nekem belefér a meetup költségeimbe, bár mostanában nem tudom pontosan követni, hogy mennyibe kerül, ha van még egy csoport, amit viszek. Na, megtaláltam: Unlimited plan előfizetésem van fél évente $30 + áfa pénz, nem függ attól, hogy mennyi csoportom van és mennyi tagja van.

Alapvetően a közösségen múlik az, hogy mennyire aktív, a one man show nagyon fárasztó, ha nincs igénye a csoportnak arra, hogy találkozzon és előadjon, akkor el fog halni.

--
https://iotguru.live

A helyzet az, hogy eddig Úr Balázs szervezte a Meetupot, neki viszont nincs rá ideje, más pedig nem tolongott hogy szívesen szervezné helyette. Ha valaki vállalja a szervezést, akkor természetesen továbbra is állná a meetup.com költségét az FSF.hu Alapítvány. A helyszínnel sem lenne probléma, a D18 továbbra is használható.