Ez már a Brexit?

 ( zdesigner | 2019. április 11., csütörtök - 21:57 )

Úgy tűnik, hogy silányult az emberi munkaerő minősége a tehetséget alig igénylő szolgáltatások esetén az utóbbi évben. Például az Amazontól egyre gyakrabban kapok hiányos csomagot vagy mást, mint amit rendeltem. A legdurvább az volt, amikor rendeltem valamit, aminek van saját doboza, Amazon dobozba nem került bele, nem is lett lezárva, csak rábaszott valaki egy címkét és kilopták út közben (vagy már az Amazon raktárban) a tartalmát. Persze pont sürgős lett volna. Na mindegy. Ha nincsenek európaiak, máshonnan kell importálni a munkaerőt. A lecsúszott, városi suttyó, fehér cigány angolok (a scally-k) csak balhézni, lopni, késelni tudnak, a pakikat meg megérteni is nehéz.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Örülök, hogy szakmabeli, és nem például rendőr nyomozó lettél.

Én is :D

hat en is ezt tapasztalom mostanaban. ujra lezart doboz, termek helyett egy cedula hogy a szomszednal van, egy emeletes hazban, majd soha nem kaptam meg a rendelest, stb

Akkor ezekszerint kifejezetten jó ötlet volt, hogy a legutóbb külön bepipáltam a gift wrappingot, hogy tegyék egy amazon dobozba bele a cuccot. Pedig csak a biztonság kedvéért pipáltam be.

Késelni? A késeket nem tiltották be a britbongok? Hogy tudnak késelni, ha illegális a kés?

Fifikásak ám ezek.

Amúgy leginkább két módon tudnak késelni: veszekedés közben vagy tök váratlanul.

A kesek utcan valo hordozasat tiltottak be.

Erről az jutott eszembe, amikor Fülig Jimmy a kését kereste... :D

ja hat a keselok egybol el is kezdtek otthon hagyogatni a keseket, es tisztelni a torvenyeket.

Hol olvastal ilyet? :D

"Brant : This, lads, is a hurley. Used in the Irish game of hurling - a cross between hockey and murder.
.
Brant : A word of advice, girls. If you're picking the wrong fight... at least pick the right weapon."

;-]

Egy északitól nem tudod elvenni a kést, az a testrészük. :) Egyébként én tisztelem őket (mármint az északi mentalitást), a poszt részben trollkodás volt, ha nem lett volna egyértelmű mindenkinek, akkor elnézést a kellemetlenségért. :)

Írásban nem olyan egyértelmű, ezért nem javaslom. Ahogy látom az én első kommentem sem ment át, én annak örültem, hogy az ilyen fokú egyszerűsítés, amit te alkalmaztál, nem része a jogszolgáltató rendszernek.

Sorosgyörgy.

ui: Még jó régen amikor egy áruházban dolgoztam rendszeres volt, hogy a videók helyére két tetőcserepet raktak a gyárban vagy valahol. Az ismétlődő esetek miatt minden beérkező videót át kellett nézni még a küszöbön.

Ja, nemrég néztem a tévében egy 70-es vagy 80-as években forgatott krimit, amiben a banda betör egy rakrárba, és videokat (=videomagnókat) szajréz nagy tételben, a furgonukba pakolják be azokat. Mai szemmel vicces volt.