Instagramon már kötelező a telefonszám megadása?

Sziasztok!

Tudtok valamit a címben szereplő kérdésről? Úgy tűnik, hogy jelenleg nem enged belépni az Instagram, ha nem adunk meg egy telefonszámot. Korábban ezt nem kérte.
Válaszokat előre is köszönöm!

Hozzászólások

Tőlem nem kért a belépéskor. Bár arra nem emlékszem, hogy korábban nem kérte-e már.

Belépés után feldobott egy apró ablakot a fullhd kijelző közepére, amiben apró betűvel írt valamit az adatvédelmi változásokról. Mivel nem volt kedvem a szemem mereszteni, így sajnos nem is tudtam elfogadni a változásokat. Ezért aztán más lehetőségként a fiók törlését választottam.

"No problem" - Meg lehet adni, s lesz majd másik, majd újabb másik telefonszám. Az előző kikapcsolva a fiókban, esetleg ha eszébe jut valakinek, csak azonosításkor fogja bekapcsolni. Vagy továbbadva valamelyik családtagnak, eladva, stb. - Mit értek el vele, közelebb kerültek a login-használókhoz?

(ÚrI..!, mekkora káoszhalmaz lesz pár év múlva ez a telefonszámos, "dupla faktor-os". - Mennek majd a pinnek össze-vissza.) Mivel a mobilok alapértelmezetten a beállított wifi-ken ált. elérhetők, - és a kutya nem kapcsolja legalább használaton kívül szoftverből ki.., - a kiberalvilág, (ami ebből a szempontból számomra majd ugyanaz, mint a kémszervezetek,) is egyszerre több eszközön "nézelődik" majd. - Sanszos, hogy nekik egyes esetekben pontosabban meglesz az egy személyhez tartozó eszközökön, a fellelhető azonosító adat-kód, mint egy "Instának".)

nekem az FB profilbol atvette, es akarhanyszor kitoroltem manualisan a profilban, 1-2 napon belul ujra felvette :(

Azt mondjatok meg nekem, milyen hetero ferfi tart insta fiokot!

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám

heteroszexualis ferfi vagyok 7 eve stabil parkapcsolatban, es hobbifotos es van, de pl az anime/manga kontenteket es hireket is ott olvasom, mert nagyon soknak van hivatalos insta csatornaja ahol angol nyelven is osztanak meg tartalmakat, FB-on csak a klasszikusok rajongotaborai aktivak, de instan jonnek a friss hirek rendszeresen(azsiaban nem csak a szexualis segedmunkasok hasznaljak)

Azt hittem, hogy divatosan/hianyosan oltozkodo, starbucks-ban kavezo nostenyeket *kovetni* csak a tobbi, hasonlo ertelmi szinvonalu nosteny akarja, mint peldakep/konkurrencia. Hetero ferfi "vizualis" igenyeire vannak jobban szakosodott oldalak...

Fotosokra nem gondoltam, nekik talan pont jo, de komolyabb informacio megosztasra szerintem az egesznek a formatuma (pozolj egy jol beallitott foton, fuzz hozza egy bolcsesseget, hadd lajkoljanak meg kommenteljenek a parasztok egy nehezen kovetheto formatumban) nem optimalis.

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám

> komolyabb informacio megosztasra szerintem az egesznek a formatuma nem optimalis

Nézd, én járatom a NatGeo-t. Ez nem valami eufémizmus, vagy törekvés arra, hogy intellektuálisabbnak tűnjek, hanem egyszerű ténymegállapítás. De ennek ellenére a tartalomfogyasztásom nem csak a "komoly információ", "starbucks csajok" és a "semmi" háromelemű listából származik. :)

Instagramon van egy csomó érdekes dolog, ami nem komoly információ, de érdekes. A starbucks csajokat is néha jó nézegetni, de mellettük egy csomó utazós, lakberendezős, politikai, rendvédelmi, oktatási, illetve humor oldalra fel vagyok iratkozva.

Nagy örömet okozott számomra a nemi identitással kapcsolatos fejtegetések olvasása, de van esetleg olyan köztetek, aki a címben szereplő kérdésre is tud határozott "igen"-nel vagy "nem"-mel válaszolni? Ha ezt a választ, illetve "nem" válasz esetén a belépés módját is megosztaná velem, azt külön megköszönném.