Elfeledett játék neve

Fórumok

Emlékszik valaki annak a régi játéknak a nevére, ami egy egyképernyős pályán játszódó labdajáték volt, a képernyő jobb és bal szélén ment a "kapu" fel és le és a labdát jetpack-es emberrel kellett elkapni és dobni úgy, hogy az ellenfél mozgó kapujába érkezzen? Sokat játszottam vele nagyon régen és nem tudom a címét. Előre is kösz!

Hozzászólások

Facebookon lépj be az IDDQD blog csoportba, ott pillanatok alatt megmondják melyik játék volt :)

hyperball?

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

És arra a játékra emlékszik valaki, amelyikben egy akadályok nélküli Arkanoid-szerű pályán pattogtak labdák a falak között és klikkeléssel el lehetett indítani egy tron-szerű vonalat amely ha elérte a falakat anélkül, hogy labda érte volna, akkor az ezzel elzárt területet megnyerhetted (a területen belül rekedt labdák pontokat értek). A cél az volt, hogy az összes labdát lenyerd a pályáról (és közben minél nagyobb területet foglalj). Nem emlékszem már, hogy min futott.

Arra viszont emlékszem, hogy a ceruzás SONY_Ericsson mobilomon (a régi SONY típusú görgősön) volt egy tologatós játék, amivel valami útjából kellett kitologatni az akadályokat. Roppant élvezetes kis játék volt, azóta nem láttam sehol. Ha már az a kérdés, hogy ki emlékszik valamire. ;^)) Én pl. arra, hogy a SONY-Ericsson reflexív képernyője napsütésben klasszissal jobban látszott, mint a mai 400 nit fölötti képernyők zöme.