A peldakepem volt (zene)

 ( chx | 2018. március 17., szombat - 21:09 )

https://www.youtube.com/watch?v=MaKt-7ioj2s&list=RDugpdLNJNVdE

Egeszsegukre. Nincs uj a nap alatt. Mint amikor a volt z/OS guru (50+) kollegamat lattam, valami web interface-t igazitott CICS-hez. "Nem sok kell mar a nyugdijhoz."

Habar megertem, de megis: /me sad.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Esetleg elárulhatnád, mit értesz meg.

Ha a példaképeidnek nem lennének számodra nehezen elfogadható döntései, az arra utalna, hogy valamit rosszul csinálsz.

:)

Ilyen kaliberu emberek, ilyen eletuttal celebekkel allnak ossze, az faj. De hat ilyen a piac, ha van ra igeny... Mondjuk Gyozike show-ra is van igeny :)
Megertem hogy a penz az ur.
____________________
echo crash > /dev/kmem

A ma celebjei a jövő "érdemes művészei"
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

Szerintem nem azt kell nézni, hogy ki honnan jött, hanem hogy amit csinál, az jó e. Ebben a számban meg tényleg van valami, amitől jó.
Egyébként kizártnak tartom, hogy Zorán a pénz kedvéért zenélt együtt Majkáékkal. Nélkülük is telt házas koncerteket adott világ életében.
Amúgy nekem 100 rap számból jó ha 1 tetszik, szóval azt is megértem, ha neked meg pont ez nem :)

Csak hogy legyen egy még jobb is Zorán-tól: https://www.youtube.com/watch?time_continue=231&v=JMI-wMoGfq4
--
♙♘♗♖♕♔

> Ebben a számban meg tényleg van valami, amitől jó.

A dallama. Amit állítólag Presser írt. Legalábbis az IHM ezt állítja. (Amúgy zseniális az erről a számról készült paródiájuk.)

Dallama. :D

:)

Mi olyan vicces?

Nincs teljesítmény a dallamban.

:)

Nem kell, hogy beethoveni magasságokban szárnyaljon valami, egy egyszerű dallam is tetszhet az embernek; hallgass csak meg pár korai videojátékzenét, többségükben ott sem volt a dallam túlcizellálva, mégis mekkora kultuszuk van.

Ezt a dallamot nem volt teljesítmény kitalálni, mert a dallamok és az ember viszonyáról felhalmozott tudás/tapasztalat birtokában jött létre, vagy másolták ki/le valahonnan, vagy dobta ki a gép. Nincs ezzel baj, nehéz ma már úgy újat alkotni, hogy eredeti és jó is legyen.

:)

Attól, hogy nem volt teljesítmény, attól még tetszhet az embereknek.

Azért tetszik az embereknek, mert a dallamot szándékosan úgy választották meg, hogy az embernek tetsző legyen. Ehhez nem kellett Presser. Az IHM egyébként az írom a dalt és főleg a nektek írtam a dalokat részre reflektál Presser említésével (LGT: Neked írom a dalt), és kontrasztba helyezi Majka és Presser munkásságát, annak vélt vagy valós értékbeli különbségét. Szerintem. Ja: Ez a világ már nagyon szűk nekem, nem találom benne régi helyem. Ez az út biztos a pokolba megy. (Bikini: Ki visz haza). Nekem még Deák Bill Gyula is eszembe jutott néhány képről. Túl öreg vagyok már Majka baromságaihoz. :)

:)

Lehet, én nem másztam bele ennyire, azt hittem arra céloztak, hogy az egyetlen ehető dolog a cuccban a dallam és az is import cucc.

Félreértés ne essék, én se bírom ezt a gyökér Majkát, meg ezt a gettórap műfajt se.

https://youtu.be/9w3aGDTnieA
Szerk.: Ha már kortárs előadóművészek közötti sztori van. :)
- - - - - - - - - - -
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

Én is erre gondoltam. Meg arra, hogy nem biztos, hogy jól ítélem meg.

:)

Sad? Szerintem kimondottan jó.
--
♙♘♗♖♕♔

Zenészek együtt zenélnek NE

Már azt hittem valaki meghalt, olyan szomor árad a posztból. A Belehalok szerintem ütős szám, egyedül az a rész a gáz, hogy "az énközpontú rendszer, amit pont azért hoztam létre..." Ott én is szégyellem magam a művészek helyett is. Ki kellene kanyarítani onnan. A dallam cool, elsőre tetszett, ritka az ilyen.