A peldakepem volt (zene)

https://www.youtube.com/watch?v=MaKt-7ioj2s&list=RDugpdLNJNVdE

Egeszsegukre. Nincs uj a nap alatt. Mint amikor a volt z/OS guru (50+) kollegamat lattam, valami web interface-t igazitott CICS-hez. "Nem sok kell mar a nyugdijhoz."

Habar megertem, de megis: /me sad.

Hozzászólások

Esetleg elárulhatnád, mit értesz meg.

Ha a példaképeidnek nem lennének számodra nehezen elfogadható döntései, az arra utalna, hogy valamit rosszul csinálsz.

:)

Szerintem nem azt kell nézni, hogy ki honnan jött, hanem hogy amit csinál, az jó e. Ebben a számban meg tényleg van valami, amitől jó.
Egyébként kizártnak tartom, hogy Zorán a pénz kedvéért zenélt együtt Majkáékkal. Nélkülük is telt házas koncerteket adott világ életében.
Amúgy nekem 100 rap számból jó ha 1 tetszik, szóval azt is megértem, ha neked meg pont ez nem :)

Csak hogy legyen egy még jobb is Zorán-tól: https://www.youtube.com/watch?time_continue=231&v=JMI-wMoGfq4
--
♙♘♗♖♕♔

Ezt a dallamot nem volt teljesítmény kitalálni, mert a dallamok és az ember viszonyáról felhalmozott tudás/tapasztalat birtokában jött létre, vagy másolták ki/le valahonnan, vagy dobta ki a gép. Nincs ezzel baj, nehéz ma már úgy újat alkotni, hogy eredeti és jó is legyen.

:)

Azért tetszik az embereknek, mert a dallamot szándékosan úgy választották meg, hogy az embernek tetsző legyen. Ehhez nem kellett Presser. Az IHM egyébként az írom a dalt és főleg a nektek írtam a dalokat részre reflektál Presser említésével (LGT: Neked írom a dalt), és kontrasztba helyezi Majka és Presser munkásságát, annak vélt vagy valós értékbeli különbségét. Szerintem. Ja: Ez a világ már nagyon szűk nekem, nem találom benne régi helyem. Ez az út biztos a pokolba megy. (Bikini: Ki visz haza). Nekem még Deák Bill Gyula is eszembe jutott néhány képről. Túl öreg vagyok már Majka baromságaihoz. :)

:)

https://youtu.be/9w3aGDTnieA
Szerk.: Ha már kortárs előadóművészek közötti sztori van. :)
- - - - - - - - - - -
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

Már azt hittem valaki meghalt, olyan szomor árad a posztból. A Belehalok szerintem ütős szám, egyedül az a rész a gáz, hogy "az énközpontú rendszer, amit pont azért hoztam létre..." Ott én is szégyellem magam a művészek helyett is. Ki kellene kanyarítani onnan. A dallam cool, elsőre tetszett, ritka az ilyen.