Hangtechnikai szerviz Budapesten?

 ( beatnull | 2017. június 9., péntek - 11:57 )

Üdv,

Ismer valaki hangtechnikai szervizeket pesten? Használtan vettem egy Behringer RX 1202 FX típusú keverőt, de szinte egyáltalán nincs jobb oldali kimenete ctrl/headphones csatlakozókon, csak a mainen. Az eladó ugyan visszavásárolná tőlem, de érdekelne mennyiért lehetne javíttatni, ugyanis ha nem túl drágán (kondicsere, ilyesmi) megoldható a javíttatása, akkor inkább megtartanám. Ha valaki magánszemélyként innen rá tudna nézni megfelelő ár ellenében, nekem az is ok.

Eddig írtam már két helyre ismeretlenül, várom a válaszukat.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

totel.hu talán,ha még nem találtad volna meg

köszi, írtam már nekik. én kicsit ódzkodtam neveket írni mert igazából olyasmi érdekelne akikkel esetleg van tapasztalatotok. azok az üzletek amiket ismerek csak a forgalmazott termékeikkel foglalkoznak garanciálisan.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

sok tapasztalatom nincs sajnos (vagy szerencsére,mert sok cuccot még nem kellett javítani),de aki volt,ő meg befejezte :/
ha találsz jó szakembert,akkor engem is érdekelne

lekopogom, nekem sem romlott el még sem hangszerem sem hangtechnikai cuccom legyen az bármilyen márka (behringer is volt már) éppen ezért nem tudok megbízható szervízről. ez viszont elég olcsó vétel volt ahhoz, hogy még egy értelmes árú javítási költség is beleférjen az árába.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

A totelesek jók, de nyilván bevizsgálás után tudnak érdemit mondani. Javítottak már nekem AKG fejhallgatót, valamilyen CD játékost, nem volt gond. :)

A Behringert a basys szervizeli idehaza.

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség