Váltó-áramú-IP

Felmerül a kérdés, ki milyen praktikákat használ a lehallgatások elkerülése végett?
A Váltó-áramú-IP azért elég jól hangzik!

Hozzászólások

Az a rohadt kerítés, hogy milyen alacsony...

Mert a legrosszabbat feltételezik a vezetőkről nem teljesen alaptalanul és nem értenek az informatikához?

Amúgy meg pl most vasárnap ültem a buszon, és nagyban szelfizte magát egy srác már jóideje és oda-odapillantva én is látszottam rajta, nem volt egyértelműt kit-mit akar fotózni és zavart. Rá is szóltam. Ő hallgatott és meghúzta magát. Már kezdtem közben kellemetlenül érezni magam, hogy túllőttem a célon és túl parás vagyok, erre a mögöttem álló épp leszálláshoz készülők is felfigyeltek és ők is azt gondolták, talán ők vannak becélozva és hangosan beszéltek erről, hogy talán valamiért őket vette, de jött a megálló és leszálltak. Az emberekben benne van a para manapság és attól még nem biztos, hogy kergék.

Na de nem válaszoltál. Ha egy srác úgy tartja a mobilt hogy már jó ideje te is látszol rajta és láthatóan nem csak kattingatja a tájat össze-vissza, az téged nem zavarna, nem szólnál rá?
Nem is nagyon járok ilyen túlhájpolt helyekre ,a Normafánál is inkább a tájat fényképezik, nem az embereket, bele-beleszaladhatok egybe, de nem fognak követni a fényképezővel.

en mar annak is orulok, ha azt eszreveszem, hogy piros a lampa vagy jon egy auto az uton ahol szeretnek keresztulmenni. ki tudja hany szazan(nyihi) videoztak vagy fenykepeztek mar le?
egyebkent joguk van hozza hogy fenykepezzenek kozteruleten. csak a nyilvanossagra hozatalra van szukseg az engedelyemre.
de ha elrepedne a nadragom es a csupasz ulepem fotoznak, akkor biztos megkernem oket hogy ne tegyek. :D

Azzal nem hiszem, hogy baj van, ha valaki gyanakszik. A baj azzal van, ha nem értelmes módon. Ha kritikátlanul elhiszem, hogy A ellenem van, akkor közben B szerezhet előnyt.

Ha gyanakszom, hogy A politikus lop: egészséges állampolgári magatartás, jobban ellenőrizni akarom, több nyitottságot.
Ha kritikátlanul elhiszem, hogy A politikus az antikrisztus: B-re szavazok, mégha B lop is.

Általánosabban: kritikusnak lenni ésszel kell, az informatikához meg vagy érteni, vagy nem észt osztani.

Bzmg.

Ugyanitt offtopic: Ez a kép hányszor lett átméretezve, újratömörítve, mire eljutott ide? :D

"A csillagok nem bolygók". Hááát nem is, mert csillagok :D
Azért ez súlyosabb eset a váltóáramú IP címnél. A kormányok tényleg megfigyelik az embereket és tényleg vannak mindenféle hacker vackaik, ennek köszönhetjük a WannaCry-t is. Az más kérdés, hogy biztos nem jut minden lakosra dedikált ügynök vagy épp varangy :D . Meg mikor ilyen esetek történnek, mint tegnap este is az aktuális Hanamontána koncertjén (bocs, nem bírtam megjegyezni a hölgy nevét), sajnos érthető, ha figyelni kell.

Bőny.
http://index.hu/belfold/2016/10/26/lovoldozes_miatt_lezartak_bonyt/
Pont abból lett a libsi médiában hírverés, hogy nem nagyon figyeltek az illetőre. A kormányzati média már nem fújta fel a dolgot ennyire. Meg még régebben is voltak érdekes dolgok a másik érában.
Elvileg pont hogy kéne figyelni az általad minősített személyeket is, ki tudja, hátha ők is kerítettek csúzlit.

Tök jókat beszélgetnek a trollok ezekben a Facebook csoportokban. Vajon tudják egymásról, hogy trollok? Ugye trollok? Ugye?