Spamassassin subject szűrés

Hello,

SA-hoz próbálok custom szűrést hozzáadni az alábbi módon:

/etc/mail/spamassassin/local.cf

header IGAZI Subject =~ /^Igazi/
score IGAZI 15.0
describe IGAZI Igazi

A gondom az hogy nem csinálja. nem növeli meg a spam score-t ha benne vana subjectben az igazi szó. Hol qROM el?

Előre is köszi

Kiinduló probléma:
Egy vicceskedvű inditott valami netes peticiót, amire tévesen az én egyik cimemet adta meg, és valahogy nem szeretem ha napi 1-2000 ugyanolyan tartalmú levél beesik. Senderre akartam szűrni, de ez nem lehetséges, mert a FROM mindig az aktuális aláiró mailcime lesz, viszont a SENDER maga a peticiós oldal cime. Ha azt hozzáadáom a tiltott domainekhez, még bejön a levél mivel nem FROM, hanem SENDER opcióban van kitöltve :)

Hozzászólások

Azt írod magyarul, hogy "benne van". De a regex azt mondja, hogy avval kezdődik (^). Illetve talán /i kellene a végére (case insensitive).

módositás után nyomtam spamassasin --lint-et és amavis restartot is, tehát újraindul, és nem dob hibát a teszt.

Lehet a regex részével van a baj, tudtok abbans egiteni hogy mi lenne a helyes megoldás arra, hogy az "Igazi" string bárhol szerepel a subjectben akkor az kerüljön szűrésre? Persze a subjectben lehet más is, viszont ha az "Igazi" benne van akkor leves.
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

SA-val vegezni a szurest draga: lassu es sok eroforrast zabal. Ha 15 pontot akarsz erre adni (amibol arra kovetkeztetek, hogy nem akarod latni), akkor mar egyszerubb (es olcsobb), ha MTA szinten dobod el.