PHP programozó

 ( airween | 2016. november 22., kedd - 13:26 )

A Digitalwave

PHP programozó

munkatársat keres

RÓLUNK:

A Digitalwave egy 2002-ben alakult kis cég, akire régi ügyfelei nagy feladatokat bíznak :) A komplex webalkalmazások fejlesztése mellett, a multeam360 csoport online ügynökségi tagjaként, szakmailag kisebb kihívást jelentő feladatokat is végzünk nagy cégek számára, mint a BMW, MINI, E.ON, OMV, Michelin, Hervis stb.

AKIT KERESÜNK:

Olyan haladó szintű programozói tudással rendelkező munkatársat keresünk főállású szerveroldali programozói munkakörbe, akit motiválnak a komplexebb programozási feladatok, de emellett az sem töri le, ha egyszerűbb programkódokat kell létrehoznia. Nem esik kétségbe ha olyan feladatokkal kerül szembe, amelyhez önképzésre is szükség van és nem sajnálja az energiát arra, hogy egy adott feladathoz a lehetőségekhez mérten az általa ítélt legjobb megoldást keresse meg és alkalmazza.

SZAKMAI ELVÁRÁSOK:

  • 2-3 éves szakmai tapasztalat PHP 5 programozási nyelven
  • legalább egy MVC keretrendszer mély ismerete
  • HTTP protokoll ill. legalább egy HTTP kiszolgáló alapszintű ismerete
  • kiváló SQL tudás (MySQL preferált)
  • HTML alapszintű ismerete
  • verziókövető rendszerek ismerete (Git preferált, SVN néhol használt)

Állásajánlatunkat senior tapasztalati szinthez soroltuk ugyan, de számunkra ez nem feltétlen a munkaerőpiacon eltöltött évek számában mérendő. Olyanok jelentkezését várjuk, akik szívesen meggyőznének minket arról, hogy magas szintre jutottak már a szerveroldali programozási ismeretek területén.

ELÖNYT JELENT:

  • Python nyelv ismerete
  • Linux operációs rendszer ismerete
  • frontend jártasság (JS/CSS)
  • alapvető hálózati ismeretek
  • CMS rendszerek ismerete (pl. Drupal)

Amit kínálunk:

  • Kiváló munkahelyi légkör, versenyképes fizetés, tenger és pálmafák a monitoron... :)

...ide bármilyen remek közhelyet tudnánk még írni, :) de szerintünk majd a személyes találkozó során fog az is eldőlni, hogy mi megfelelünk-e a jelentkező elvárásainak!

Munkavégzés helye:

  • Budapest, XIV. kerület, Pillangó park

A jelentkezéseket önéletrajz és nettó fizetési igény megjelölésével várjuk a job@digitalwave.hu címre 2016. december 2-ig.

Az önéletrajzoknál több információt jelentene számunkra ha programkódot is láthatnánk a jelentkezőktől. Ezért szívesen vennénk ha jelentkezésekhez a publikus munkák forráskódjainak elérhetőségét (Github, Bitbucket, Gitlab fiók) is megosztanák velünk, amennyiben vannak ilyenek.

(A hirdetés a HUP-Profession szabadkártya felhasználásával került kihelyezésre)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

tolem egyszer kertek netto igenyt, aztan kiderul hamar miert: mert az illeto ceg minimalber + zsebbe komboban utazott. Thanks, but, no thanks!

Nincs azzal semmi gond, ha a nyugdíjjárulék bruttóra rakódó +29%-os költségét megkapod a netto igényed mellé zsebbe. A problémát abban látom, hogy nem kapod meg. De a kiírás ettől függetlenül korrektnek tűnik. Feltéve persze, hogy itt nem minimálbérezésről van szó.

Megspórolandó a további "adószakértői" hozzászólásokat, ezúton szeretnénk jelezni állásajánlatunk nettó fizetési igényre vonatkozó paraméterezésével kapcsolatban, hogy természetesen a fizetési igények megjelölését bruttó értéken is szívesen fogadjuk. Egyébiránt mi azt az álláspontot képviseljük, hogy az adóelkerülés megoldásainak keresése helyett jóval jövedelmezőbb az időt programozásra fordítani. :)

az adóelkerülés megoldásainak keresése helyett jóval jövedelmezőbb az időt programozásra fordítani. :)

en hiszek neked. Becsszora. Nyilvan, ebben az orszagban ezt mindenki igy gondolja es csinalja.

Most tenyleg az a baj, hogy korrekt modon a netto fizetest kerdezik? Engem pl. baromira nem erdekel sem a brutto, se a ceg berkoltsege, nekem az szamit, mennyit kapok ho elejen.

+1

Ahol van 2-3 gyerek vagy egyeb kedvezmeny ugyanaz a netto joval kisebb bruttot jelent. Nem kell feltetlenul rosszra gondolni.

ez egy cv-bol rohadtul nem kell kideruljon, es a gyerekekre rakerdezni nem ildomos az interjun. El is kepzelem: "Nem akartok meg egy 3. gyereket, hogy igy kevesebb lehessen a bruttod?" Kool...

Epp ezert kell a nettora rakerdezni. A ceg teljes koltsege meg a munkavallalo altal a munkaltaton keresztul befizetett ado merteke total lenyegtelen a munkavallalo szamara, neki az szamit, mennyi penz jelenik meg a bankszamlajan minden honap 5-en.

Szerintem meg pont a nettót kell kérdezni, mert akkor majd azért nem vesznek fel valakit négy gyerekkel, mert túl nagy nettót kért? Ugyanis gyerekek számára, gyerekvállalási tervekre rákérdezni törvénytelen. Ez persze nőknél számít, ahol a cég gondolhatja, hogy na neki még nincs gyereke, évekre gyesen lesz, nem vesszük fel. A munkáltatónak a bruttót kell kifizetni, ezért más ne érdekelje, a munkavállaló meg legyen annyira értelmes, hogy tudja, az általa megadott számnak mennyi lesz a nettója.

Magyarul nettó bérigény megadása esetén vagy nem tud költségvetést készíteni, hogy mennyi lesz a kiadása, és akkor nem tud megalapozott döntést hozni, vagy olyan információkat is megkérdez mellé "ártatlanul", amiről nem lenne szabad tudnia a felvételi döntés előtt.

diák vagyok.
nem érdekel, hogy diakszövetkezeten keresztül (ha igen, melyik) vesznek-e fel.
van-e rám bármilyen adókedvezményük, mert 25 alatt vagyok, még nincs diplomám, bármi egyéb. nem is akarok ezekkel foglalkozni, ezért akarok alkalmazott lenni, hogy más szenvedjen ezekkel.
én megmondom, mennyit szeretnék kézbe (bankkártyára) kapni hóvégén, ő meg oldja meg, hogy azt törvényesen, neki a lehető legjobban megkapjam.
--
blogom

Kár túlragozni. A nettó szócskát át kell ugrani és bérigényként értelmezni.

én is láttam egy filmben egy embert aki lelőtt egy másikat. soha többé emberekkel..

stop being retarded, plz...

Az nem sci-fi volt? ;)

"ugyan mi baj van azzal" most emelik a minimálbért!!!!44411 :)
ami rengeteg cégnél == lesz azzal hogy a "mérleg" nyelvét arrébb pattintják. Oké ennyit utalunk,és ennyivel kevesebb a cash :) sajnos.

Csak ezt valahogy odafenn nem látják a törvényhozók :)

Jarulek miatt merleg mozog X-szel jobbra, boritek 2X-szel balra. Hogy a teljes koltseg jo legyen :)