m.hup.hu használhatatlan

Fórumok

okés, át lett állítva a "kvázi-reszponzív" :) verzióra. viszont ha egy tetszőleges témára kattintok a főoldali fórum blokkban, visszatöltődik a főoldal, mappaikonok nélkül. így: http://imgur.com/a/NtXbQ

és továbbra sincs meg a népszerű témák címkefelhője, semmilyen verzióban.

Hozzászólások

köszöntem, jah még nem - néhány most sem megy.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

bra a napokban lekapcsolta az m.hup.hu oldalt és átirányította a főoldalra.

A címkefelhő miatt senki sem szólt, te vagy az egyetlen, aki hiányolja. Úgy tűnik, hogy nagy igény nincs rá. Ha mutatkozna rá nagyobb igény, akkor visszatenném. Ha nem, akkor valószínűleg végleg meg fog szűnni.

--
trey @ gépház

Nem irányít át. Betöltődik a főoldal az m.hup.hu domain alatt, *bármilyen* aloldalt is kérsz. (Lásd: http://m.hup.hu/nailyenurl/biztosannincsen.aspx) Ennek következményeként ha kattintasz az m.hup.hu-n bármilyen relatív hivatkozásra, akkor betöltődik újra a főoldal, de (mivel az url elmászott) a relatívan megadott képek és linkek már töröttek.

az még ennél is kevesebbre volt hivatott, hiszen funkcióiban volt kevesebb. nem volt offtopik, nem volt piac és még sok egyéb más. a főoldalon gyakran egy hete halott fórumszálak voltak, alkalmanként lökte az 500-at, legörgetve pedig a nem használható linkekből volt vagy 20.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

A m.hup.hu használhatatlan? A hup.hu használható? Na, jó, ha nyomtatott sajtó lenne, használható lenne. De gyerekek, ugye nem fogunk reklámokkal telebaszott lapos kijelzővel segget törölni a 21. században?