m.hup.hu használhatatlan

 ( kovi | 2016. október 27., csütörtök - 8:13 )

okés, át lett állítva a "kvázi-reszponzív" :) verzióra. viszont ha egy tetszőleges témára kattintok a főoldali fórum blokkban, visszatöltődik a főoldal, mappaikonok nélkül. így: http://imgur.com/a/NtXbQ

és továbbra sincs meg a népszerű témák címkefelhője, semmilyen verzióban.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

köszöntem, jah még nem - néhány most sem megy.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

bra a napokban lekapcsolta az m.hup.hu oldalt és átirányította a főoldalra.

A címkefelhő miatt senki sem szólt, te vagy az egyetlen, aki hiányolja. Úgy tűnik, hogy nagy igény nincs rá. Ha mutatkozna rá nagyobb igény, akkor visszatenném. Ha nem, akkor valószínűleg végleg meg fog szűnni.

--
trey @ gépház

Nem irányít át. Betöltődik a főoldal az m.hup.hu domain alatt, *bármilyen* aloldalt is kérsz. (Lásd: http://m.hup.hu/nailyenurl/biztosannincsen.aspx) Ennek következményeként ha kattintasz az m.hup.hu-n bármilyen relatív hivatkozásra, akkor betöltődik újra a főoldal, de (mivel az url elmászott) a relatívan megadott képek és linkek már töröttek.

Írtam neki.

--
trey @ gépház

Javította :DDDDD

--
trey @ gépház

okés, ez most jó - ellenben én tényleg örülnék, ha az eddig megszokott oldalsó dobozokkal kapcsolatban valamit kitalálnátok. a címkefelhős részt én hiányolom, ha bárki ideírna még ilyesmit akkor vegyétek már előre a listán.

köszönöm.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

és már jó a kért doboz is.
köszönöm.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Személy szerint én jobban szerettem a m.hup.hu-t mint a mostani hup.hu-t. A pár hónappal ezelőtt megreformált oldal-design nekem nem jön be.

az még ennél is kevesebbre volt hivatott, hiszen funkcióiban volt kevesebb. nem volt offtopik, nem volt piac és még sok egyéb más. a főoldalon gyakran egy hete halott fórumszálak voltak, alkalmanként lökte az 500-at, legörgetve pedig a nem használható linkekből volt vagy 20.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

A m.hup.hu használhatatlan? A hup.hu használható? Na, jó, ha nyomtatott sajtó lenne, használható lenne. De gyerekek, ugye nem fogunk reklámokkal telebaszott lapos kijelzővel segget törölni a 21. században?

Jelents fel mindenkit!

--
trey @ gépház

Név szerint?

Akár.

--
trey @ gépház

Rosszul hangsúlyoztam. A régi viccre gondoltam, ahol a pártonkívüli szülőkkel rendelkező srácot meg akarták buktatni mindenáron töriből.

Belinkelhetnéd a viccet!! :)
Ha már a panaszládánál tartunk: Van egy HUP alkalmazás az android áruházban! Na nekem az sem működik, pedig lenne rá igény!!
Egyedül azért telepítettem fel, mert jól mutat az ikonja az asztalon...

----------------
http://nagyorgy.com

Pedig a HUP-nak 11 éve stable az "API"-ja. Azóta ugyanaz a motor és a layout is.

--
trey @ gépház

Nem iOS 1.0-n ez így néz ki:

https://flic.kr/p/NXpusc

--
trey @ gépház

Too many redirects occurred trying to open “https://www.flickr.com/photos/h_u_p/30819401895/”.

Egyébként ha már API...

Nincs véletlenül a HUP-on hivatalosan támogatva xmlrpc? Drupal elvileg tudja, jó volna mindenféle kliensek írására, mégis jobb mint a html-t parse-olgatni :)