Vodafone mint munkahely

Fórumok

Sziasztok,

érdekelne a T. kollégák véleménye/tapasztalata a VSS Budapesttel kapcsolatban (Global Enterprise terület).
Munkakörnyezet, work-life balance, stressz, előrelépés, képzések, vizsgák, pozitívumok, negatívumok stb.

Köszi!

Hozzászólások

Két haver is odament az elmúlt bő félévben, mindketten azt mondták hogy nyugis, nincs nagy stressz, nem megy a munka a magánélet rovására. Igaz egyikük se "Global Enterprise" területen dolgozik, szóval nem biztos hogy segítség amit írtam, de hátha.

Online csoportban voltam pár éve. Aki szereti a multi környezetet, annak tökéletes (én magam nem erősítem ezt a tábort, de ez egyéni szoc. probléma), csapat is korrekt.
Nem stresszes, már van home office is, magánélet rovására nem megy.

Jelenleg egy olyan multi(nacionális azaz nemzetközi/többnemzetiségű) cégnél vagyok ami 8-9 országban van jelen 4 kontinensen, az alkalmazottak száma azonban kevesebb mint 200. Nem gondolnám, hogy összehasonlítható lenne egy olyan multival ami több (10) 1000 embert foglalkoztat. Ez is multi, meg az is multi, mégsem ugyanaz a kategória...
Szóval kíváncsivá tettél, hogy Neked mi a multi és miért nem szeretted/szereted? (akár privátban)

Egy nagy multinál a folyamatkezelés mindig lassú. Ez nyilván 200 főnél nem akkora gond, de egy voda méretűnél bizony meg tudja keseríteni az ember életét. Haladnál valamivel, de sok esetben a csoportok nagy része nem tudja, hogy kihez tartozik az adott kérdés. Szokták volt mondani, hogy ha egy kannibál beszabadul egy multihoz, addig fel sem tűnik a jelenléte, míg egyszer egy manager helyett meg nem eszi a takarítónénit. :)
Nekem a legtöbb multival ez a tapasztalatom, lehet, hogy rossz helyeken voltam eddig.

Google-nél nem tapasztalom ezt, pedig az elég nagy, és szerintem a versenytársak is hasonlóak, nem is tudom elképzelni, hogy lassabb működéssel hogy lennének versenyképesek. De olyan multit is láttam már, amiről te beszélsz, világszinten nem is sikeresek, de pénzügyi szektor tisztán belső szoftverekkel, úgyhogy nem is elsősorban ebből élnek, és elvannak egy adott szinten. Ezek szerintem elég hamar kiderülnek interjún, hogy menekülni kell vagy sem :).

--

érdekelne a T. kollégák véleménye
Szerintem ne a Vodások között keresd :)