Microsoft buys Linkedin

Hozzászólások

\o/

Ezzel - mivel sokan engedték a Google-címjegyzékükhöz való hozzáférést - a Microsoft is meg fogja közelíteni a Google szintjét (rólunk tudott adatok szempontjából). Juhhú. A Google-nak se örülök. Most már az MS is (aki amúgyis gyűjtögethet telemetria címen mindenfélét, így legalább ő is mindent tudni fog rólam).

Ha azt hinném, hogy ezekből a felvásárlásokból valaha is haszna lesz a Windows Phone platformnak, akár izgatott is lennék. De miután a Microsoftnak látványosan fontosabb az Android, nem igazán érdekel. A Skype se hozott semmi hasznot. Nehéz bárkit is rávenni a WP vásárlásra, ha nincs semmi exkluzív alkalmazás. Ilyeneket pedig nem igazán lehetne mástól várni jelenleg, mint a Microsofttól, csak hát...

istentelenül rengeteg pénz... Ha belegondolok hány indiai bérkódert fel tudtak volna venni helyette ennyi pénzből, és ráuszítják őket kiganajozni a Phone OS-t meg az appokat, a szkájpot, stb, mennyivel előrébb lennénk.. Na mindegy.
--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC

Hatásvadász kifejezés volt. Alulfizetett, pincében tartott indiai, meg kínai bérkóderből nyilván több férne bele abba a 26 milliárdba, mintha programozni tudó hozzáértők dolgoznának a WP teamben. Dehát a nagy Windows főgóré is meggaszonta, h. "a mobil nem fontos, majd SOOOON (TM) jó lesz az, de addig perpill. leszarjuk"
--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC

Remélem nem darálják be mint a skype-ot. Mert nincs igati alternatívája.

### ()__))____________)~~~ ########################
# "Do what you want, but do it right" # X220/Arch