Chrome mentett jelszavak átpakolása

 ( pista_ | 2016. április 12., kedd - 13:32 )

Hi!

Windows10, rajta Chrome és benne több weboldalra történő bejelentkezés mentése. Sajna alaplap hiba miatt át kell pakolnom az adatokat másik gépre, így a Chrom-ba mentett jelszavakat is.

Addig eljutottam, hogy a

C:\Users\[yourusername]\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Login Data
file-ban vannak a jelszavak eltárolva.

Viszont ezt hiába másolom át az új gép megadott helyére, a böngésző beállítások, jelszókezelés részében továbbra sem látom a jelszavakat. :-(

Valakinek esetleg ötlete, hogy mégis hogyan lehetne ezt életre kelteni?

Előre is köszönöm a segítséget!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Legközelebbre: ha bejelentkezel a chrome-ba automatikusan felhőbe tárolja a profilt.
mi van ha az egész profilt másolod(felülírod az újat)?
--------------------
http://grant-it.com/

Gyakran pakolok át chrome telepítéseket új gépre. Az működni szokott, hogy az appdatából az egész google könyvtárat átrakom, aztán telepítek egy chrome-ot. Még az előzőleg nyitott tabok is visszaállnak.

chromepass

A jelenség ugyanaz, mint amikor az egész chrome profilt bemásoltam: minden oldalt és a hozzá tartozó login nevet hozza, de a jelszavakat nem mutatja. :-(
Gyanítom ennek az lehet az oka, mert volt egy master password beállítva..

Az egész profilt másold át, komplexebb az adatstruktúra annál, hogy egy táblát átmásolva működjön.

Megtettem, sajna csak fél siker. :-(

Az előzmények, a gyorsindító sáv, a bejelentkezési nevek megvannak, de sajna 1-1 weboldalra lépve nem írja be a bejelentkezési mezőkhöz tartozó nevet. Amennyiben ezt én kiválasztom és beírom, akkor a jelszót nem írja be.

Annyi rémlik, hogy az korábbiban a jelszavak megtekintésénél kért egy mester jelszót. Arra gondolok, hogy az most nem került át és így nem olvassa a jelszavakat. De ez csak tipp...

Egyéb ötlet esetleg?

én fognám a hdd-t, disk2vhd vagy acronis, és beimportálnám vmware alá, bebootol az oprendszer vm-ként és miután nagynehezen belépett a guest, akkor jelszavak megjelenítése után fogok egy papírt és ceruzát :)

Windows alatt a Beállítások/Jelszavak kezelése alatt ez nem működik?

"Az összes eszköz jelszavait elérheti ezen a címen: passwords.google.com"

Szerk.: Ja nem, bocs, ezzel még átpakolni azért nem lehet. Nem szóltam. :)

---
Ó, hogy a hatalmas Kublaj kán üssön rajtad, és a házad népén!

én fognám a hdd-t, disk2vhd vagy acronis, és beimportálnám vmware alá, bebootol az oprendszer vm-ként és miután nagynehezen belépett a guest, akkor jelszavak megjelenítése után fogok egy papírt és ceruzát :)

"továbbra sem látom a jelszavakat"

Ezt a chrome szándékosan csinálja, hogy ne lehessen csak úgy átmásolgatni és használni a profilodat. Gondolom az, hogy beszinkronizálod egy google fiókba ezeket a beállításokat nem jön szóba, különben azzal kezdted volna, ugye?

Csak file szintjén látom a dolgokat, tehát arra most nincs lehetőségem, hogy a gépet elindítsam és az adatokat feltöltsem a felhőbe.

Azon javaslaton elmélkedtem még el, hogy virtuális gépként mégis "belököm", de ott bukik meg, hogy kb. 200GB a C:\ és kell pár dolog hozzá... viszont az alaplapomat cserélik bő 1 hét múlva és visszakapom a notebookot.