Outlook 2007 véget nem érő levélküldés

 ( sfeher | 2016. február 2., kedd - 11:45 )

Hello,

Van egy rejtélyes problémám. Egyik ügyfelemnél egy bizonyos gépről a levélküldés addig megy amíg a user meg nem szakítja azt.
Eközben a levelek valójában ötvenszer elküldésre kerülnek csak a kliens erről semmit sem tud.
A többi gépen ugyanazzal az Outlook verzióval nincs ilyen probléma. A különbség az, hogy azokon a gépeken Win7/Win8 van a problémás gépen pedig Win10.
Az MTA postfix, mi hostoljuk. A logban semmi használható nyom sincs. A postfix elveszi, amavis, spamassassin, clamav megrágja, majd továbbküldi.
És kezdődik előlről.
A kliensen Outlook 2007 van (12.0.4.5.1.8.10.14).

Köszi!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nekem erost outlook problemanak tunik. Bentragad az outgoing vagy milyen mappaban a level. Nem kapja el a 250ok-t amit a szerver kuld, mikor elkuldi a levelet? Nem ez lenne az elso amikor az MS elbaszarint egy protokolt lasd IMAP, POP3, Jabber, stb. es nem ugy mukodik, ahogy annak mukodnie kellene. :D

Siman bizonyithato ha mondjuk ugyanarrol a geprol egy sima telnettel, vagy egy masik klienssel (thunderbird, etc) kuldtok egy levelet. Ha azokkal is baj van, akkor ott valami szures lesz a protokolra. Ha azokkal nincs baj, akkor csak a szokasos "az MS elbaszott megint valamit ami standard". :D

"this problem occurs when the "sent items" file/folder is full. God knows how and why it ditermines it's full even though you have a lot of space on the HD) "

Itt találtam

Sajnos ezen túl vagyunk. Nem segített :(.
üdv.,FS

Antivírus nincs a gépen ami esetleg bekavarhat?