Bluetooth fejhallgato 20k alatt?

Fórumok

A cimben emlitett cuccot szeretnem beszerezni, mert mar tele a tokom azzal, hogy minden aldott nap legalabb egyszer beleakad a labam a fejhallgatom tyukbelebe es lehuzom az asztalrol. A blutusz meg azert szimpi, mert elvileg konnyen hasznalhatnam a fejhallgatot harom eszkozzel (desktop pc, laptop, smartphone). Amazonon talaltam par olcsobbat, eleg meggyozoek a vasarlok ertekelesei, pl:

Ausdom:
http://www.amazon.co.uk/dp/B00R2MEH94?psc=1

Bluedio:
http://www.amazon.co.uk/Bluedio-Shooting-wireless-bluetooth-headphones/…

Sajnos nehez donteni anelkul, hogy kiprobalnam, szal ha van itt valakinek tapasztalata ilyen kutyuvel, ne tartsa magaban! ^^

Hozzászólások

Én bluediot rendeltem nemrég, meg is jött. Árához képest jó. Jól szól és jól bírja egy feltöltéssel. Linux egyből tudott rá csatlakozni. Pulseaudioval megy.

Ami nem tetszik benne annyira:
Kicsit szórít, és picit melegszik. Tehát hosszú távon nem kényelmes.
Amikor "bekapcsol" - tehát jön valami hang - akkor súgni kezd, tehát van egy alap súgás, ami ha megszólal a hang már nem hallatszik, de valahol ugye ott van azért.

Ár érték arányban nem bántam meg.

--
http://pyftpadmin.earthquake.hu

nekem is ilyen jott meg epp, egy kicsit valoban szorit, de nem veszes (meg :D)
a bugo (de mondhatjuk monoton sistergesnek is) valoban van, de csak mig kuld valamit a noti. ha sokaig nincs hang forgalmazas, akkor "kikapcsol" a bt (BLE lesz), akkor mar nincs ez a hang. ha ujbol elkezd a noti lejatszani valamit akkor ~1 sec mire a fules "beindul". ha van rendesen zene/film hang, akkor nem veheto eszre ez a hatterzaj.

--
A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Ezek közül próbált már valaki valamit?
http://zealot-digital.hu/
- - - - - - - - - - -
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

Creative wp350 - kb 10 méterig jó az átvitel, ha fal, stb van akkor kicsit kevesebb. Normálisan szól, headset, tehát használható mikrofon is van benne. Eddig bármivel működött: (kb 5 pc - linux windows vegyesen, 10 telefon főleg android).

A legtöbb általam látott tesztben erősen dicsérik a hangját és általában is, ezért döntöttem mellette.

Az ár picivel a megadott felett van, 22e körül.

Én skype plusz zenehallgatás célra vettem, bevált.

Örülök neki.
És a termékeikröl valamit esetleg?
- - - - - - - - - - -
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

A .com weboldal hiánya annyira nem gáz, ha nem tudnak angolul és nem akarnak angol emailekre, telefonokra válaszolni. Az már gázabb, hogy a hozzászólás után 9 hónappal már nem megy a weboldal. 1-2e Ft/év egy domain, minek megszüntetni, elengedni? Már a termék sem megy???...

Röviden, értelmes nincs ennyiért.
Hosszabban majd később. egy ideje igérgetem a tapasztalatokat.
Itthon is kapható Arctic márkájú cucc, abból 10E alatti is van. Jön belőle valami hangféle is...

☼☆♫♪♫♪☆☼
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Wifivel terhelt környezetben is működnek ezek? Van ismerősöm, akinél a szomszédok úgy leterhelik a 2.4-es sávot, hogy a wifi is lassú és a bt egér is akad.

Ezek nem nagyon zavarják, viszont ha egy ember az eszköz és a füles közé áll, az már lehet gond. Vasrács, fal, amiben csövek vannak szintén. Olyan is elő tud fordulni, hogy zsebben a teló, és ha karral vagy akár tenyérrel takarjuk, már elveszhet a jel. Drágábbaknál persze ilyen már nincs.
Ja igen, hiába írnak rá kamu 20 métereket, a technológia stabilan max másfél méterre képes. Persze ennél jóval többet is tud ha semmi nem takarja, hat-nyolc méterig szinte problémamentes.

☼☆♫♪♫♪☆☼
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

https://en.wikipedia.org/wiki/Bluetooth

eszerint a szabvány class2 rádiónak tudnia kell a kb. 10m-t. Ha a szokásos laborkörnyezet vs. valóságot vesszük, és osztjuk 2-vel a marketing bullshitet, az még akkor is kb. 5 méter. A másfél méter nem inkább a class3 lenne? De azt sztem csak nagyon speciális eszközök használják.
--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC

Jó minőségű hangot átkuldeni elég speciális eset. Mostanában simán V4.0-t használnak erre. Ezt a távolság dolgot úgy oldja meg a két cucc, hogy telefonáláshoz gyengébb hangminőséget küld át valamelyik protokollon keresztül, mert az kiemelten kell és stabilan, míg zene/filmnél a jobbat használja. Már nem emlékszem melyik melyik, de ezekről van szó: A2DP, AVRCP, HSP, HFP. Fura, hogy a wiki cikk nem ír róluk semmit.

☆☼♫♪♫♪☼☆
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Szerintem a rádiósugárzási teljesítmény (=class 1/2/3) és a Bluetooth protokoll-generáció (=BT 2.0 / 3.0 / 4.0) az egymástól fgetlen dolog. Azaz ha pl. class2 rádióadóvevőm van, akkor tudok küldeni lowcomplexity-SBC kodeket és highcomplexity/HDaudio aptX kodeket is 10 méterre, mivel a szabvány nem határozta meg h. a 10 méter az SBC v. aptX kodekre vonatkozik.

A speciális esetet arra értettem h. általános BT eszközöket class2 matricával adnak el, a másfél m. hatótáv az sztem nem cnsumer cuccokhoz kell. A HDvoice ebben az értelemben egyáltalán nem speciális felhasználás, hanem tökátlagos.
--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC

Tescóban kapható (volt? nem tudom van-e még) Op3n Dott fejhallgató, szerintem nem rossz választás, ha nem akarsz sokat költeni. Volt egy nálam, meglepően jól szólt, aztán kihasználatlanság miatt az unokaöcsémnek adtam.

Annak a márkának csak múltja van. Valahol azt hallottam ki lesz vezetve.
Pont az Auchan-os saját márkás Lazer Bluetooth fülessel jártam így én is.
Vittem gariztatni, erre csak a pénzt adták.
Azt sajnálom akkor nem vettem belőle 1990Ft-ért vagy 10-et... :)
Közben meglett. Ez a füles az, sok néven, (pl itt Laser, de az Auchanban Lazer volt, amikor közvetlen csak a tipus számra (MA-826) kerestem rá akkor is kidobott még pár brandet... X-BOSS, Harmony.) sok áron árulják, de mind ugyanaz, mind ugyanúgy szól. A 2000, és a 35000 forintos is. http://www.shoppingsquare.com.au/p_399898_Laser_Bluetooth_Stereo_Headph…
- - - - - - - - - - -
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

Nekem egy Sony MDR-ZX770BN van, főleg a zajszűrés miatt egy igazi áldás repülőn és metrón, de 45-be kerül. Ez támogat okosabb audio codeceket is, de a telefonom nem, úgyhogy alap SBC-vel megy. Zajos környezetben abszolút semmi minőségromlást nem veszek észre rajta. Csendes környezetben is 99%-osnak mondanám, nagyon kevés olyan momentum van a zenékben, ahol tisztán hallok némi recsegést (sokféle stílust hallgatok). Ha nem vagy vájt fülű, akkor evvel egyszerűen nem kell foglalkozni (én nem vagyok az, egy vájt fülű a 99-nél sokkal rosszabbat írna). Sacc/kb 2 óra zenehallgatásra jut 2 másodperc kihagyás, amikor valami megzavarja, de szinte csak szabadtéren használom. Wifivel elvileg összeveszhet, de úgy tudom, a BT szokott győztesen kikerülni ebből a harcból. Azt simán el tudom képzelni, hogy ha valami noname márkát veszel, ezek a problémák hangsúlyosabbak lesznek, és az már elég zavaró lehet, úgyhogy inkább nem kéne szerintem. További előny még, amire érdemes figyelni, ha van rajta gomb, amivel telefonálni is tudsz.

--

Azt mondod nem vagy vájtfülű. Ez mit jelent? Nyilván nem flac párti vagy, de ragaszkodsz a 320kbps mp3-hoz, vagy ahhoz se, mert elég akár 128 kbps?

Csendes környezetben 99%-osnak mondod, mert előfordul például recsegés. Itt konkrétan milyen recsegésről van szó? DA átviteli problémáról lehet szó, vagy maga az eszköz erősítője lehet bugos?

(én is hasonlóra fenem a fogam, de még nem nyerték el a bizalmam)

---------------------------------------
Devmeme - fejlesztői pillanatok

Normál körülmények között nekem jó a 128-160 mp3, 192 a maximum luxus, 256-320 pedig pazarlás kategória :). Ha lenne nagyon fasza hangrendszer itthon, és pl. a Metallica - S&M-et szeretném nagyon tisztán hallani, akkor azért megérezném egy kicsit a rosszabb minőséget, de csak kicsit, így ez inkább olyan fölösleges luxus, amire nincs olyan nagy igényem, hogy a közeljövőben megvalósítsam.

A recsegés szerintem a kodek következménye, mert ugyanott szokott előjönni, de most hirtelen meg se találnám, melyik zenében, de pl. egy lágyabb gitáros részben rémlik. Ez az az eset, amit akkor is hallok, ha nem figyelek oda, és jellemzően nem szoktam (utazás, munka közben háttérzene). Ha jobban figyelnék, és/vagy lenne aptX-et tudó telefonom, össze tudnám hasonlítani, akkor bizonyára több különbséget is meg tudnék figyelni, és talán lerontanám 95%-ra.

--

Én sony sbh20-at vettem, messze 20k alatt van (magyar bruttó kisker). Ez csak 2 eszközhöz tud csatlakozni, ez neked kevés lehet. A telefonomtól kb. 3-4 méterre kezd el néha szakadozni a hang, amúgy stabil. (Persze ez környezet kérdése)

Előnyei:
- mikro USB-vel tölthető
- a fül/fejhallható szabadon cserélhető
- végre tudtam használni a telefonom nfc képességét :)

Hátrányai:
- kb. 20 perccel a lemerülés előtt jelez, utána még van 1-2 jelzés aztán kikapcsol. (Ha 1 órával korábban szólna, akkor otthon/cégnél simán töltőre raknám, így marad a powerbank...)
- mivel a mikrofonja is van, ezért mindig megszivatom magam ha zenehallgatás közben hívnak
- érezhezően sony hangja van. Én nem vagyok odáig a sony hangzásért, de ennél ez számomra nem zavaró.

Szerintem simán jó cucc ez ennyiért, noha nem vagyok audiofil. Az AKG K530 fülesemmel is élvezhető.

Ha szeretnéd kipróbálni, akkor pesten összefuthatunk.

nemtudom, hogyan mikor kezdtek el visszafele fejlodni ezek a kutyuk, nekem a moto ht820-eleg regi darab volt de 7-8 meter utan kezdtem csak erezni szabadteren h gond van(mondjuk neki a nyakpant ami egyben tartotta volt az antenna is), a bose ae2w-vel is hasonloak a tapasztalataim, a lakasban szinte barhova mehetek gond nelkul(mondjuk ezek nagyon nem a 20k alatti kategoriak de azert megsem kellene hatotavban akkora difinek lenni, nem lehet h pl a telefon a ludas?)

ezek az ujabb sonyk nem mutatnak akku toltottseget bt-n keresztul?

Tulajdonképp nem visszafejlődtek, csak van ami nem fejlődött együtt a technológiával. Az újabb szabványok gyorsabbak, nagyobb frekvenciatartományt küldenek át, viszont ezeket nem tudják stabilan átküldeni távolabbra. A hét-nyolc méter azért még nem gond. És igen, van processzorigényük a kábelesekkel szemben, gyengébb telefonon emiatt is szakadozhat a jel.

Ezek a sonyk az égvilágon semmi visszajelzést nem küldenek, a kezelőgombok jelén kívül. Max más ütemben villog a led, amit ugye nem látni ha az ember fején van. Az enyém lemerülés előtt gyakorlatilag nem jelez, cserébe két és fél napos aktív használat után is átlag fél óra alatt tölt fel maximumra. Ha nincs lemerülve mert mondjuk naponta töltöm, akkori is kb. annyi ideig kell reggel rádugnom amíg öltözködöm. Ami úgy ≈10 perc. Random telefonos microUSB töltőt használok hozzá, nem gyorstöltőt.

☼☆♫♪♫♪☆☼
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Ez a "BT eszköz akkuidő kijelzése a telefonon" fícsör eppöl/ájfón-only, v. android is tudja? (WP-t nem is kérdezem, az az OS hülye mint a segg)

Ehhez milyen BT profile kell? Mivel gondolom az eszköznek küldenie is kell vmit, amit utána a PC/smartphone ki akar jelezni.
--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC

Szerintem Android esetén a telefon oldalán is kell külön támogatás a füles gyártójától.
Ezeken keresztül tudna kommunikálni:
http://developer.android.com/reference/android/bluetooth/BluetoothHeadset.html

Vanak olyan widget-ek droid-ra is, amik csak kalkulálnak üzemidőt, a kapcsolódás alapján.
Nem lennék meglepve, ha a default iOS is csak ezt tenné.

droidon is lattam mikor kollegam kiprobalta s5-el, de nem minden fulhallgatoval
a motorolak pl a legujabbak sem, bose mindegyik mutat 10%-os ugrasokkal, beats mutatnak, plantronics mutatnak 5%-os ugrasokkal, sonyt nem probaltam, sennheiser ujabbak mutatnak 10%-os ugrasokkal, philipsekre nem emlekszem ugyh ez inkabb fulhallgato fuggo (igen cca 30 fulhallgatot probaltam ki, mielott ezt megvettem)
nem kalkulalgat kapcsolodasi ido alapjan mert pl a moto ht820 nem mutatott semmit
es amint a bose elkezdi csipogni a sajat 10% maradt csak jelzeset, akkor valt at a telon a kijelzes is 10%-ra, ennyire nem lehetne pontos ha csak saccolgatna

Itt szerintem az lehet, h. a Nokia lumia telefonon a Nokia kiegészítőknek jobb fícsörtámogatása van, mint Nokia lumia telefonon a nem-Nokia kütyüknek. Itt a device hub miatt szerintem Nokiának bennfentes előnye van másokkal szemben a valamilyen 7pecsétes titok WP API miatt. Nekem nincs ilyen Nokia BT kütyüm, az általános 3rd party cuccoknak meg nincs a nokiás device hub-ban semmi nyoma. Szóval a fícsör továbbra sem system-wide, hanem minden gyártónak külön meg kéne csinálni wp-re. Azaz a fícsör nagyátlagban nem elerhető.
--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC

Hát szabadtéren még nem próbáltam nagy távolságra, lakásban 3-4 méter körül/fölött néha szakadozik, de általában nem.
Mondjuk a házban imho vasbeton van rendesen, illetve tele van 2.4-es AP-vel a környék (a rekord mérés valami 50+ látható AP volt), és valami más disznóság is lehet a környéken mert a 2.4-es wifi rendszeresen szakadozik (ezért is csináltam 5 gigás AP-t egy wifi stick-ből).
A hatótáv nálam nem volt szempont, azért vettem hogy kábelnyavalyák nélkül tudjak közlekedés közben zenét hallgatni, miközben a telefont hol zsebreteszem, hol a kezemben van, pulóver, kabát, stb.

Ez az sbh20 a legolcsóbb/legbutább a termékcsaládból, ez nem jelez töltöttséget bt-n, de van sbh50, sbh80, stb. is, azok lehet hogy tudják.
Viszont ez most 7 ezerért raktáron van a speedshop-ban (én kb. a duplákáért vettem anno), ennyiért ezt el lehet nézni, pláne hogy kapsz mellé egy fülest és egy 850 mA-es usb töltőt is.

Viszont van még egy hibája, ezt el is felejtettem korábban. Az a csiptető, amivel ruhára lehet tűzni. Na az gyalázatos. Én az ipod shuffle után azt hittem, hogy ez egy triviális műfaj, de nem. Valami hajlított acéllapot használnak, amit rendesen felcsiptetni eléggé nehéz, ellenben nem is tart jól. Ráadásul forgatható a csatlakozó, szóval azt el is lehet felejteni, hogy látatlanban tudd, hogy a kör "gombsoron" melyik gomb melyik.

Nekem SBH50 van, jó cucc, de nem szól (vagy legalábbis a telefon nem érti), hogy mennyi a töltöttsége. Viszont simán kibír 5-6 óra zenehallgatást, és 2-3 napos készenlét se annyira extrém dolog. A fülese viszont... Khm... Hangra kiváló, de a tartósság nem az erőssége. Egyet cserélni kellett, mert random elhallgatott valamelyik oldal. Május körül cserélték, azóta oké, csak most hidegben kezdett el ciripelni...
A mobilom szar, úgyhogy pl. az időt nem jelzi, a telefonkönyvet, sms-t nem veszi át (hiába az app a mobilon) (biztos a töltöttség is ezért nem megy át a telefonra).
A csíptetője ennek jó. A gombok is jók, "vakon" is kezelhető (nekem most pulóver alatt van a pólóra csíptetve, hogy ne zavarja a hideg, még úgy is tudom kezelni). Csak a telefonom nem szereti őket.

Használom géppel, azzal is kiváló. Budira is lehet menni (2 vas-beton fal) vele, és nem parázik be, hogy 4 wifi van a gép mellett is.

--
openSUSE 13.1 x86_64

Noigen, az ilyen kisebb, agybadugos fulesek teljesen mas kategoria, par perce rendeltem meg ezt:

http://www.amazon.de/gp/product/B017M3CO06?psc=1&redirect=true&ref_=oh_…

Ebben a kategoriaban picit masak az elvarasaim, a hangzas nem erdekes annyira, fontos visyont, hogy legyen minel kisebb (a sonyn nem tetszik pl az a csiptetos tegla) es sportolas kozben se hulljon ki a fulembol...

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám

Majd írd meg hogy vált be :) Én egyszer rendeltem egy agybadugós bluetooth headsetet, de nem vált be, túl nehéz volt, kipotyogott a fejemből folyton. Bár kifejezetten arra mentem rá, hogy a legolcsóbbat rendeljtem, tehát várható volt, hogy lesz vele gond, de én hangminőségbeli problémákra számítottam, nem erre :)

Azért még el lehet gondolkodni egy másfajta felálláson: tetszőleges neked szimpatikus standard fejhallgató (Sennheiser, AKG, valami nem a leggagyibb), és egy bluetooth-os audio-vevő. Nyilván a kábel végére akasztod fel a vevőt (amely kábelt nyilván olyan kicsire veszed, amilyenre akarod). Fejhallgatóból azért 15k-ért már lehet kapni korrekt minőséget, a maradékból meg kijön a BT-s vevő. Így megvan ami neked kell (a kábelkorlát mentes élet), és még pluszban egy fejhallgatód is van, amit használhatsz pl. a BT-t nem tudo TV-vel, hifivel, stb.
Nekem két ilyen vevőm is van - egy teljesen noname kínai, no az üveggyöngyért érkezett, de annyit se ér, ellenben van egy Sony-Ericcson MBR-100-as kütyü (ez kb akkora, mint egy pendrive), az teljesen vállalható. Legfeljebb ma azért nem triviális kapni ilyet újonan (bár én is kb 2 éve vettem original gyárit). De gondolom nem csak ők gyártottak ilyesmit, tehát lehet van ebből más cégnek is működő verziója. (Én egyetlen hátrányát tudnám mondani, az a régifajta SE-töltő kell hozzá, és nem (micro-)USB.)

Erdekes otlet, de szerintem a madzagon logo kutyu is zavarna. Ha lenne olyan pici a vevo, hogy a fejhallgatora ragaszthassam, akkor talan bevallalnam, de gyorsan atfutva a kinalatot Aliexpress-en nem talaltam ilyent.

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám

Nekem BT vevőnek a Blitzwolf BW-BR1 bevállt. Jó minőségű hang, occsó. A hatótáv lehetne jobb, viszont azért így sem olyan szörnyű. Vannak rajta gombok, amikkel lehet léptetni a számokat, hangerőt állítani, pause is. Jó 10 órát működik egy töltéssel, microUSB-en lehet táplálni. Mikrofon is van, így telefonhívásokra is alkalmas. Amúgy egy CSR8635 chip dolgozik benne.

Megvásárolható Csájnából, innen:
http://www.banggood.com/BlitzWolf-Bluetooth-V4_1-Car-Handsfree-Music-Re…

(Azóta drágult, amikor én vettem még 3K volt).

Itt van róla egy magyar teszt:
http://rendeljkinait.blog.hu/2016/07/11/blitzwolf_bw-br1_bluetooth_vevo…

Koszonom a sok tippet, ugy dontottem, hogy amig a jelenlegi fulesem birja (valami olcso Panasonic amit lassan 8 eve hasznalok es porig alaz egy 2x annyiba kerulo Sehnheiser-t), nem cserelem le. Rendeltem egy speci sportos agybadugos fulest, ha megerkezik, majd beszamolok!

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám

A raforditando ido miatt ez szamomra valoszinuleg 20k-nal sokkal tobbe kerulne, es ennel is lehetseges, hogy x penz raforditasa utan lesz egy kutyum ami szamomra nem uti meg a hasznalhato szinvonalat. :S

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám

Abszolút laikus ismerősöm akart olcsó "drótnélküli" fülest úgy 2 éve, hogy ne akadjon bele a kábelbe. Épp akciós volt, kiválasztottam neki ezt:
https://www.bestmarkt.hu/canyon-cna-bths01w-bluetooth-headset-feher-p18…

Profi zajszűrés, telefonáláskor a túlsó fél szinte semmit sem hall az utcai forgalomból. Napi 1-2 órás használattal hetente kell tölteni. A hátránya a külső zajok beengedése (nem fedi a fület), zenét csak csendes környezetben lehet élvezni vele.
Ergonómiailag jó, 3-4 óra után sem "töri össze" a fülporcot.

JBL E40BT -t ajánlom. Igaz nem fér bele a 20-as keretbe de nem annyival több hogy elérhetetlen lenne.
100% elégedett vagyok vele.

--
Gábriel Ákos
http://ixenit.com

Nemreg (kb 2-3 honapja) megrendeltem a linkelt Ausdom-ot is, nagyon meg vagyok elegedve vele, az elejen picit feltunoen gyengek voltak a magasak, de hamar megszoktam. Nem vagyok audiofil, szoval nem figyelem annyira a hangminoseget. Kenyelmes, nem recseg, nem szakadozik a hang, meg ha elmegyek szarni sem (2 fal van a kullanto es a gepem kozt).

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám