flamebait

Hozzászólások

Ha már csali.. én azt nem étem, hogy amit a 3rd party biztonsági szoftver fejlesztők megoldanak, nem kellene alapból bekerülnie vagy tartalmaznia a Windows-nak? Tudom hogy van fejlődés e tekintetben, lást Win8-ba beépített antispyware vagy mi a neve - de kíváncsi lennék hogy mekkora a különbség biztonsági megelőzési technikák tekintetében a Windows és a vezető antivírus gyártók megoldásai között. És ha van, akkor miért van? Miért nem kerül be pár hónap múlva?

Amúgy szerintem elég unalmas cikk. Nem érdemes elolvasni, közhelyeket sorakoztat fel. Semmi érdekes technikai infó.

Hát, látod ez jó kérdés. Nem vagyok a téma szakértője, de egy-egy ilyen szoftvercsomag valószínűleg nem a "majd beépítjük" kategória. :)

Az elsődleges gépemen a a System Center saját védelmi megoldása fut, amit a domain policy küldött rá a gépemre. Eddig nem éreztem hiányát 3rd party appnak, de a fair play jegyében tegyük azért hozzá, hogy a használati szokásaim miatt akkor sem valószínű, hogy becsúszna egy malware a gépemre, ha nem használnék semmilyen védelmet.

Miert nem vonatkozna a monopoliummal való visszaélés egy egy random ceg biztonsági termékére, mint egy random ceg való böngészőjére?

(Kérdés teoretikus, valamelyik MS tag már kifejtette itt, hogy nekik kellenek a 3rd partyk, még ha én sok esetben a hátam közepére sem kívánom a nagyját.)

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™