Python + django fejlesztő - Nyugat-Európa

Fórumok

A Távküldönc Kft python + django fejlesztőt keres kelet- belgiumi székhellyel.

Kezdés ideje: lehetőleg 3 héten belül.
Díjazás: 320- 340 Epd szerződéses esetben (alkalmazotti megoldás is szóba jöhet).
Munkavégzés helye: Hasselt.
Követelmények:

  • alapos python + django ismeret
  • megfelelő angol nyelvtudás
  • minél több ezekből (django-restframework, git, jira, confluence, gargoyle, graphite, ...)

Jelentkezés: tavkuldonc (at) tavkuldonc (dot) hu , avagy (+36) húsz 5hetven2 huszon3 tizen6 . Kérdésekre itt is szívesen válaszolok.

(A hirdetés a HUP-Profession szabadkártya felhasználásával került kihelyezésre)

Hozzászólások

Ami kimaradt:

több pozíció is van ugyanezekkel a feltételekkel, a kifutási időt tekintve van 6(+) hónapos project, és 2 éves is.

akkor ez egy brutto napi dij (havi szinten 20-22 * 320 EUR) szamlazos vallalkozo reszere?

--
"what is mostly works", "mods that I describe is choosed" (hrgy84 "nem vagyok anyanyelvi angolos")

Szerződéses esetben igen, pontosan annyi. Az, hogy hány napot dolgozol, leginkább rajtad áll. Általában azért havonta ilyen- olyan okból van egy nap, ami nem munkanap.

A lakhatás eléggé változó, de 600 Euróból már lehet egy jó állapotú, bútorozott lakást találni. A holland határ kb. 20 percre, Németország pedig picit kevesebb, mint egy órányira van.

Ahogy így elnézem eme hírdetés megtekintéseinek a számát, úgy tűnik, hogy a többi álláshírdetéshez képest nagyon sok embert érdekel, de valahogy ez a jelentkezésekben mégsem látszik. Mi a szűk keresztmetszet? Mi hiányzik a hírdetésből?

No igen, viszont Belgium elég pici, így minden közel van szinte. Persze nézőpont kérdése, hogy ki hol szeret élni. Van aki inkább rászán naponta 30 percet, hogy bejárjon, és vidéken élhessen, van aki pedig a centrumban szeret lakni.

Nem vagyok benne biztos, hogy a python az igazi gond, inkább a django tudásra gondolok. Egyáltalán mennyire felkapott ez manapság? Én valamivel több, mint 5 éve nyúzom, de nagyon sok keretrendszer létezik, és ugye nem csak python van.

Valszeg az lehet a gond, hogy ha valaki webezni akar, akkor jó eséllyel vagy php-zni fog, vagy nodejs-ezni, esetleg java vonalon mozog. Az ok egyszerű: ha egy kis
weboldal kell, akkor ott a PHP, amit bárhol tud hostolni, és pl. symfony framework-ben mindent elég ügyesen meg lehet oldani. Ha nem akar több nyelvet megtanulni, akkor ott a nodejs, és akkor kliens és szerver oldalon egy nyelvet tud használni. Maradt még a Java, az stabilan megy, állást biztosít, már 20 éve...

Egy időben a Ruby volt a nagyon menő, de mióta a ROR szerű frameworkok megjelentek a többi nyelvben is, azóta szerintem felejtős. Pythonnal kapcsolatban ugyanezt érzem.

Én is így gondolom, sőt, továbbmegyek. Ma már template-elő, szerver oldalon renderelő klasszikus keretrendszerrel nem is nagyon akarok foglalkozni (én mondjuk inkább webappokkat írtam eddig), inkább ReST-es, SPA-jellegű oldalak, szerver oldalon pedig logika, és json kimenet (rest/ajax). Nagyobb szeparációt biztosít, és egy idő után úgyis jön az igény, hogy ne töltődjön újra minden kattintás után.