UPC Horizon Go tapasztalatok, problémák - megoldva

Egy ideje már nézhetik az UPC kábeltévé előfizetők a TV műsort Android-os gépen. Nekem kezdetben jól ment, de egy ideje nem jön be az adás. Android 4.1.2 táblagépen próbálkozom, feltettem az Adobe Flash Player 11.1 verziót is, de ez sem segített. Sajnos nem tudom visszakövetni, hogy mi változott (a készülék a háttérben szokott alkalmazásokat frissíteni). Van valakinek hasonló tapasztalata, ötlete?

Hozzászólások

Nem rémlik (bár lehet hogy tévedek) hogy lenne a telómon és tabletem Flash Player, nekem frankón ment a Horizon Go, néha kiír kapcsolódási hibát, akkor egy újrapróbálás után menni szokott (de ez lehet hogy az otthoni wifi miatt volt...)

UP.: bár most nézem frissült azóta az app [ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lgi.orionandroid ],
és ott ír olyan hogy lehet hogy pár eszközön lehet megszűnik működni a dolog :-S
[ "We’ve added support for Android 5 Lollipop! Our apologies for the wait; it took us longer than expected. There is a slight possibility that video does not work anymore on some older devices. We will keep an eye out for these and fix support where needed" ] talán ez a helyzet?

Jó pár kitkat-os készüléken próbáltam,legutóbb 2 napja a legfrissebb verzióval és ment korrektül.T-home + Nexus 10 + Unify AP LR

Sony Z2 kitkat 4.4.4 egy ideje egyáltalán nem megy. alkalmazás betölt, csatorna nyit, videostream nincs, csak teker....

upc kábelnet

Ok, kicsit jobban ránéztem. A video esetében valóban teker, de érdekes módon az időszámláló megy, mintha rendes adás lenne... Viszont mobilneten nem akar menni, üzenetet dob, hogy csak upc wifi hálózaton működik.

Na, megvan a megoldás!!!

Wi-free-n megy rendesen....
bekaphassák....

Frissült 2.1.7-re, és működik UPC Wi-Free hálózaton és mobilneten is Sony Xperia M2, Android 4.4.4-en. Majd kipróbálom Android 4.1.2-n Acer táblagépen Wi-Freen (otthoni WiFi-n nem megy).

Újabb teszt: otthoni UPC WiFi-n nem megy, átkapcsolva mobilnetre megy :-( Vajon miért hálózatfüggő? Azt hiszem, nyittatok egy hibajegyet az UPC-nél.

Az történt, hogy bejelentettem a hibát az UPC-nél, de ettől függetlenül közben elment a net is (vagy a hibaelhárítás melléktermékeként?). Telefonon felhívtam a helpdesket a net miatt. Valamit frissítettek a routeren, és azóta működik a Horizon Go, de csak Android 4.4.4-en. Android 4.1.2-n továbbra sem megy, azt írja ki, hogy ezt a videót jelenleg nem tudja lejátszani (vagy valami hasonló szöveget). Tehát már nem a tekerés fut körbe-körbe. Valami háttérkép is megjelenik, és az indító háromszög jel is. Egymás melletti, ugyanarra a wifire csatlakozó két készülékről van szó.

Na ez azért sántít, mert az UPC Wi-Free az előfizető számára pontosan a saját routeren nem elérhető, csak idegen routeren. Akkor otthon nem nézhetem? Másrészt ilyen korlátozást sehol nem említenek. Harmadrészt nekem pár hete Android 4.1.2-n saját WiFi hálózaton ment. Továbbá pár napja Android 4.4.4-en Telenor mobilneten is ment. Most pedig sem-sem.

http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/753

"... Horizon Go szolgáltatás zavartalan működéséért, és minőségbeli megfelelőségéért a UPC Magyarország Kft. nem vállal felelőséget. Hálózati technológiák, vagy szolgáltatók közötti hálózatváltás, továbbá hosszantartó használat esetén előfordulhat, hogy - a további használat céljából - az alkalmazásból ki kell jelentkeznie, majd meg kell ismételnie a bejelentkezést."