Metro 2033 ingyen beszerezhető

Fórumok

…a következő 8 órában.
https://www.humblebundle.com/store

Hozzászólások

Ez az a játék, ami a "csőjátékok" kategóriáját egy egészen új szintre emelte azáltal, hogy a Moszkva alatti metróban, azaz ténylegesen egy csőrendszerben játszódik. :-D

Ennek ellenére ajánlom, nem volt rossz. A gépigénye elég magas.

Fiamnak meglesz. 10 évesen hagy nyomja. Ha nem én adom neki, megszerzi máshonnan, maximum nem alszik az éjjel. :)
"Értem én, hogy villanyos autó, de mi hajtja?"

pf.

(pont most beszélgettünk anyámmal, aki tanítónő, hogy mennyire túlzásba viszik a mai szülők ezt a „mindent megteszek azért, hogy egészséges embert neveljek fel” dolgot.)

10 évesen már réges rég túl voltam a Duke Nukem 3D-n, ami akkor kb. hasonló színvonal volt, mégis egészséges ember lettem.

De biztos jobb, ha a barátainál találkozik először ilyennel, nem az apjával közösen.
--
blogom

Úgy tűnik, hogy számodra beleesik a túlzás kategóriába az, hogy nem adnék egy 10 éves gyermeknek metro 2033 játékot. Nem vagyok benne biztos, hogy te valóban egészséges lettél, :D felelős szülő semmiképp!

Hagy torzuljon annak a gyermeknek a személyisége, úgy sem látszik az kívülről, szarjuk le! Ó jaj.

valójában az a gyerek lesz torz, amelyiknek nincs kivel megbeszélnie a dolgokat. Manapság nem divat leülni és beszélgetni a gyerekkel. Persze a rohanó világ, meg a sok munka egy jó kifogás, de aztán ne csodálkozzunk, ha egymás hülyeségein nevelkedett gyerekekből sorozatgyilkos lesz. A szülői figyelmet nem helyettesíti a 12-es karika.

Jópofa a paintball játék, azért remélem tudja a gyerek, hogy ha leugrik a légvár tetejéről, akkor kitöri a bokáját / nyakát.

A gyerek igenis találkozni fog ilyesmikkel, sőt, ennél sokkal rosszabbakkal is az élete során. A nevelés egyik célja (legalábbis szerintem), hogy a kölköknek adjunk egy olyan stabil értékrendet, ami alapján el tudja dönteni maga is, hogy kell-e neki ez vagy sem. A gyereknek nem a vér és bél típusú játéktól lesz baja, hanem attól, hogy nincs neki kontrollált körülmények között megmutatva és elmagyarázva, hogy miről is van szó.

Szerintem. (Gyakorló apa vagyok egyébként, bár a lányomat nem köti le tartósabban a számítógép.)

A gyerek igenis találkozni fog ilyesmikkel, sőt, ennél sokkal rosszabbakkal is az élete során.
Én azért remélem nem. De ha így gondolod, akkor akár kezdheted is felkészíteni a gyermeked az Outlastal.

A gyereknek nem a vér és bél típusú játéktól lesz baja, hanem attól, hogy nincs neki kontrollált körülmények között megmutatva és elmagyarázva, hogy miről is van szó.

Ezzel részben egyetértek. A probléma az, hogy nagy valószínűséggel egy 10 éves körüli gyermek nem igényli azt, hogy a szülő ott üljön mellette játék közben és egy ilyen metro 2033-at együtt játszanak. Talán még el is tessékeli az apukát a gyermek, és a szülők kicsit nagyobb/okosabb/bölcsebbnek láthatják gyermeküket mint amilyen valójában. Szerintem egy filmnél, játéknál nem elég azt megbeszélni, hogy ez nem igazi, ezt csak kitalálták, meg kamera, rendező stb. Biztosan játszottál már, és tudod, hogy egy idő után mintha kilépnél a fizikai testedből és belépsz a "játékba". Szerinted egy kisgyermeknek szüksége van a horrora, egy folyamatos nyomasztó érzésre?

Kezdő hozzászólásomban jeleztem azt, hogy szerintem ez nem egy 10 éves gyermeknek való. Azóta néhányan próbáltok okosítani, hogy nagyon fontos egy szülőnek megbeszélni a dolgokat a gyerekével. Ne engem fárasszatok ezekkel légy szíves, és ne próbáljátok beadni, hogy márpedig ilyen korban ez nem káros egy gyermekre nézve.

A 7 éves lányom egyszer úgy jött haza a nagymamától(anyós), hogy nézheti-e az éjjel nappal budapestet, mert mamával nézték. Kiba..ott sok állat van, és itt nyilván a nagymamára gondolok.

Hát, nem nagyon akarlak elkeseríteni, de tényleg fog találkozni a Metro 2033-mal és az Outlast-tal is a gyerek. (Mármint magukkal a játékokkal persze.) Ezek a megátalkodott rosszcsontok olyanok, hogy beszélgetnek egymással az óvodában/iskolában :-) Alternatívaként el lehet benne ültetni a számítógépek utálatát, ezzel irgalmatlan versenyhátrányba hozva őt. Meg esetleg, ha már érdeklődik iránta, akkor meg lehet mutatni neki, hogy horror játék is van a világon és el lehet mondani, hogy ez szerinted nem olyan jó, mert mondjuk túl félelmetes.

Nekem a legutóbbi lehetőség a legszimpatikusabb - ha a lányomat érdekli valami a számítógépen, akkor megnézheti, kipróbálhatja, elmagyarázom neki. Szerintem jobb így neki. Nekem nem, mert végtelenül unalmas tud lenni a dolog, de az mindegy.

A fiú gyerek általában szeret verekedni, mindenféle műanyag katonákkal, fakardokkal stb. játszani, ez teljesen normális. A lövöldözős játék is az, érdekes, szórakoztató ugyan ebbe a kategóriába tartozik. Emlékszem mikor faterral ketten nyomtuk a wolfenstein 3D-t a 486-oson. :)

Keys are temporarily exhausted for this product :(
- - - - - - - - - - - -
Magyar égre, magyar ufót.
300hsz feletti topicot nem olvasok.