Szentpéterváron Steve Jobs emlékművét eltávolították Tim Cook coming outja miatt

Hozzászólások

Akkor interpretáljuk Szpv mondandóját:

- Zseni vagy, Steve, csodálunk!
...
- Ja, buzi a kollégád... elmész te a picsába!

És így jöttek rá arra, hogy a föld banán alakú.

▲Ilyen amikor buzik akik találva érzik magukat, összejönnek és kínos terelésbe kezdenek lejárt szavatosságú poénokkal. De a buzi-szimbolika minden hozzászólásukban megjelenik. Egy pszichiáter is jót nevetne most.
Jön az első a banánjával - egyértelmű pénisz szimbólum.
A homártársa tátott szájjal "bámulja" - ehhez magyarázat sem kell.
Majd jön a birkavesés szobros műbráner-fetisiszta.
Erre reagáló "más" rávágja, hogy az egy makett! - érted vibrátor.
Majd az előbb még nyálcsorgató tátott szájú tag, sírva ecseteli mennyire megnyílik (máshol is) ő ha helyes homárok társaságába kerül, némiképp csöpögős Encyclopdia Britannica szimbolikát használva.
Végül a megnyílós homo álmait beteljesítendő újból előkerül a falloszszimbolika, ezúttal gyík formájában.

*only irony

Ha nem tűnt volna fel IQ bajnok én indítottam a topicot. Csak van némi okom hozzászólni a saját topicomhoz ha néhány ratyi aki találva érzi magát szét kívánja offolni és még büszke is erre. Nem mintha lenne értelme offolni egy threadelt fórumon. Meg egyébként is csak a cikket linkeltem mint érdekességet, de pont az offolók miatt már sokkal nagyobb publikumot kapott a topic mint amennyit megér.
Te pedig remekül demonstráltad most miért nem vagyok toleráns a buzikkal. Ha otthon játszanátok a seggrepacsit egymással nem érdekelne. De ti sportot csináltok abból, hogy kivigyétek az utcára a ratyi hálószobátokat. Így pedig már indokolt a megvetés irántatok.
Talán neked sem ártana pár év kesztyűvarrás egy orosz munkatáborban. A végén még kigyógyulnál a betegségedből.

Steve Jobs emlékművének eltávolítását egyébként kicsit abszurdnak tartom tekintve, hogy ő nem volt buzi csak az utód Tim Cook.

Azért Cook esetébe -valljuk be- erre nem volt szükség.
Ha fogalmazással nem is értek egyet teljesen, de az igaz, hogy a homoszexuálisoknál nem a szexuális beállítottság, hanem a hétköznapokban való viselkedés az ami sokszor felháborító. A mai túlliberalizált világban eljutottunk oda, hogy ami egészségtelen vagy abnormiális vagy ami szélsőséges az pozitív diszkriminációt kap és itt most nem kizárólag a homoszexuálisokra gondolok.
Értelmes ember tudja, sejti, hogy bármelyik végletbe való átesés magában hordozza az ellentétes véglet veszélyét. Lásd nyugat: Menj az utcára és légy büszke arra, hogy meleg vagy, közben azért háborítsd fel a viselkedéseddel a maradék 95%-át a lakosságnak és kelet: lassan komoly üldözést kapnak a melegek akkor is, ha ezt maximálisan privát ügyként szeretnék kezelni. Pont azt érik el vele, ami ellen tiltakoznának. Kb. a segílyért sorban állók, éjjel betörni járók esete, akik nem értik, miért utálják ki őket mindenhonnan.
üdv: pomm

A 852-es kídlap telepötúsa sikeresen befejezádétt

Nézd, a probléma az, hogy valakik egy abnormális viselkedési formát normálisnak akarnak beállítani.

Voltak szervezetek, pszichológusok, akik abban segítettek embereket, hogy képesek legyenek legyőzni a homoszexuális hajlamaikat és sok esetben sikerült elérni, hogy az illető visszatérjen a normális irányultságra.

Az érintett szervezetek ezeket a programokat teljesen ellehetetlenítették, mondván hogy ők jobban tudják és a melegek nem betegek, hanem egészségesek. Ezzel sikerült elérni, hogy aki váltani akart volna, annak se sikerüljön. Csakhát a természet az természet és továbbra is betegnek érezték sokan magukat.

Nagy hiba volt ellehetetleníteni ezeket a szervezeteket. A női homoszexuálisoknál sok betegnél ismert ok a gyerekkori szexuális molesztálás, ami különösen ha erőszakos viselkedéssel is párosult értelemszerűen vezet felnőtt kori szexuális zavarokhoz. Tehát szó nincs genetikai okról. Droghasználat okai is gyakran gyerekkorra vezethetőek vissza. Ha most liberálnáci aktivisták ellehetetlenítenék a drogprevenciós és rehabilitációs szervezeteket azzal az érvvel, hogy a drogosok természetes igénye a tudatuk tágítása, az hova vezetne?!
Hasonlóra sajnos már volt példa a történelem során. A Brit imperializmus ópium széles körű kínai terítésével tartotta félgyarmati státusban Kínát. Ez természetesen csak egy módszer volt a sok közül. Amikor Tao-Kuang császár betiltotta az ópiumkereskedelmet Kínában, a britek a szent szabad-kereskedelemre és persze monopol koncessziós jogaikra hivatkozva megtámadták Kínát. Így kezdődött az első majd nem sokkal után a második ópiumháború.
Végül amikor Mao átvette a hatalmat minden kínai városban kivitték a kábítószer kereskedőket a főterekre ahol nyilvánosan tarkón lőtték őket. Tárgyalásra sem volt szükség, ismert személyekről volt szó. Ma Kína a világ egyik legerősebb országa, gazdasága éppen most előzi meg az USA-t, ahol (a sors iróniája) épp mostanában legalizálják a drogokat. Egyelőre csak a könnyű drogokat.

Nem kell Kínába menni, hogy hová vezetnek a hazugságok.

Azzal, hogy munkanélküliek tömegét rokkant-nyugdíjasnak kereszteltek át, a lehetőséget is elvették tőlük, hogy munkahelyük legyen.

A külföldi munkaadó ránéz a statisztikákra: 5000 munkanélküli -> megéri gyárat telepíteni, bagóért fognak dolgozni. 100 munkanélküli 4900 rokkant-nyugdíjas -> nem éri meg, nincs munkaerő a városban.

Amíg nem nevezed nevén a dolgokat, addig sajnos egyhelyben járásra vagy kárhoztatva.

Tehetnének helyette Jobs tiszteletére egy óriási nagy weed-et, vagy egy bélyeget ábrázoló szobrot.

--
trey @ gépház