Szentpéterváron Steve Jobs emlékművét eltávolították Tim Cook coming outja miatt

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Akkor interpretáljuk Szpv mondandóját:

- Zseni vagy, Steve, csodálunk!
...
- Ja, buzi a kollégád... elmész te a picsába!

És így jöttek rá arra, hogy a föld banán alakú.

Bámulatos, hol tart már a tudomány

Mondd csak el még egyszer, hogy lehet birkavesével Jobs szobrot megelőzni.

Az csak egy makett...

mar sirok, mennire szet lehet egy topicot offolni, a teljesen relevans es ide passzolo monty idezetekkel. Mintha az ember felutne a Encyclopdia Britannicat es mindig a helyes valasznal nyilna ki :D
Amugy engem bekava valtoztatott... de mar elmult!

gyíkká...

▲Ilyen amikor buzik akik találva érzik magukat, összejönnek és kínos terelésbe kezdenek lejárt szavatosságú poénokkal. De a buzi-szimbolika minden hozzászólásukban megjelenik. Egy pszichiáter is jót nevetne most.
Jön az első a banánjával - egyértelmű pénisz szimbólum.
A homártársa tátott szájjal "bámulja" - ehhez magyarázat sem kell.
Majd jön a birkavesés szobros műbráner-fetisiszta.
Erre reagáló "más" rávágja, hogy az egy makett! - érted vibrátor.
Majd az előbb még nyálcsorgató tátott szájú tag, sírva ecseteli mennyire megnyílik (máshol is) ő ha helyes homárok társaságába kerül, némiképp csöpögős Encyclopdia Britannica szimbolikát használva.
Végül a megnyílós homo álmait beteljesítendő újból előkerül a falloszszimbolika, ezúttal gyík formájában.

*only irony

Mjúzik... - csak azt mondtam, hogy mjúzik

Erre reagáló "más" rávágja, hogy az egy makett! - érted vibrátor.

Alaposan melléfogtál mert én a pin@t szeretem. Sztív szobra meg csak egy makett...

persze, persze...

Régebben bedobtak a postaladaba egy újságot, oklomnyi betűkkel rajta, hogy pina.
De sajnos hamar kiderült, hogy csak pina bauschrol van szó.
Rögtön szegény Anett Pötzsch jutott eszembe.
--
zsebHUP-ot használok!

Milyen sokat nőtt ez a kis Pötzsch, amióta Jutta Müller kezeiben van.

  ▲
▲ ▲

newfags can't triforce


▲ ▲

Jaj, cukifijú, sejtettem, hogy akinek ilyen szép a farmozgása, és aki ki nem hagyná az ilyen izgi topicokat, az előtt semmi sem lehet titok, az megéhzi a homáht, tíz kilométehhől, szél ellen.

Na puszikaaa!

Ha nem tűnt volna fel IQ bajnok én indítottam a topicot. Csak van némi okom hozzászólni a saját topicomhoz ha néhány ratyi aki találva érzi magát szét kívánja offolni és még büszke is erre. Nem mintha lenne értelme offolni egy threadelt fórumon. Meg egyébként is csak a cikket linkeltem mint érdekességet, de pont az offolók miatt már sokkal nagyobb publikumot kapott a topic mint amennyit megér.
Te pedig remekül demonstráltad most miért nem vagyok toleráns a buzikkal. Ha otthon játszanátok a seggrepacsit egymással nem érdekelne. De ti sportot csináltok abból, hogy kivigyétek az utcára a ratyi hálószobátokat. Így pedig már indokolt a megvetés irántatok.
Talán neked sem ártana pár év kesztyűvarrás egy orosz munkatáborban. A végén még kigyógyulnál a betegségedből.

Steve Jobs emlékművének eltávolítását egyébként kicsit abszurdnak tartom tekintve, hogy ő nem volt buzi csak az utód Tim Cook.

"Ha otthon játszanátok a seggrepacsit egymással nem érdekelne."

Csak tudnám, miért kell felmászni a padlásra, felállni a ládára, félrehúzni a cserepet és átnézni a szomszédba, hogy legyen egy kis bosszankodnivaló a szeméremsértés miatt.

Pussz!

Azért Cook esetébe -valljuk be- erre nem volt szükség.
Ha fogalmazással nem is értek egyet teljesen, de az igaz, hogy a homoszexuálisoknál nem a szexuális beállítottság, hanem a hétköznapokban való viselkedés az ami sokszor felháborító. A mai túlliberalizált világban eljutottunk oda, hogy ami egészségtelen vagy abnormiális vagy ami szélsőséges az pozitív diszkriminációt kap és itt most nem kizárólag a homoszexuálisokra gondolok.
Értelmes ember tudja, sejti, hogy bármelyik végletbe való átesés magában hordozza az ellentétes véglet veszélyét. Lásd nyugat: Menj az utcára és légy büszke arra, hogy meleg vagy, közben azért háborítsd fel a viselkedéseddel a maradék 95%-át a lakosságnak és kelet: lassan komoly üldözést kapnak a melegek akkor is, ha ezt maximálisan privát ügyként szeretnék kezelni. Pont azt érik el vele, ami ellen tiltakoznának. Kb. a segílyért sorban állók, éjjel betörni járók esete, akik nem értik, miért utálják ki őket mindenhonnan.
üdv: pomm

A 852-es kídlap telepötúsa sikeresen befejezádétt

Nézd, a probléma az, hogy valakik egy abnormális viselkedési formát normálisnak akarnak beállítani.

Voltak szervezetek, pszichológusok, akik abban segítettek embereket, hogy képesek legyenek legyőzni a homoszexuális hajlamaikat és sok esetben sikerült elérni, hogy az illető visszatérjen a normális irányultságra.

Az érintett szervezetek ezeket a programokat teljesen ellehetetlenítették, mondván hogy ők jobban tudják és a melegek nem betegek, hanem egészségesek. Ezzel sikerült elérni, hogy aki váltani akart volna, annak se sikerüljön. Csakhát a természet az természet és továbbra is betegnek érezték sokan magukat.

Kb ezt írtam én is... :) Ha nem is ennyire lényegre törően.
üdv: pomm

A 852-es kídlap telepötúsa sikeresen befejezádétt

Nagy hiba volt ellehetetleníteni ezeket a szervezeteket. A női homoszexuálisoknál sok betegnél ismert ok a gyerekkori szexuális molesztálás, ami különösen ha erőszakos viselkedéssel is párosult értelemszerűen vezet felnőtt kori szexuális zavarokhoz. Tehát szó nincs genetikai okról. Droghasználat okai is gyakran gyerekkorra vezethetőek vissza. Ha most liberálnáci aktivisták ellehetetlenítenék a drogprevenciós és rehabilitációs szervezeteket azzal az érvvel, hogy a drogosok természetes igénye a tudatuk tágítása, az hova vezetne?!
Hasonlóra sajnos már volt példa a történelem során. A Brit imperializmus ópium széles körű kínai terítésével tartotta félgyarmati státusban Kínát. Ez természetesen csak egy módszer volt a sok közül. Amikor Tao-Kuang császár betiltotta az ópiumkereskedelmet Kínában, a britek a szent szabad-kereskedelemre és persze monopol koncessziós jogaikra hivatkozva megtámadták Kínát. Így kezdődött az első majd nem sokkal után a második ópiumháború.
Végül amikor Mao átvette a hatalmat minden kínai városban kivitték a kábítószer kereskedőket a főterekre ahol nyilvánosan tarkón lőtték őket. Tárgyalásra sem volt szükség, ismert személyekről volt szó. Ma Kína a világ egyik legerősebb országa, gazdasága éppen most előzi meg az USA-t, ahol (a sors iróniája) épp mostanában legalizálják a drogokat. Egyelőre csak a könnyű drogokat.

Nem kell Kínába menni, hogy hová vezetnek a hazugságok.

Azzal, hogy munkanélküliek tömegét rokkant-nyugdíjasnak kereszteltek át, a lehetőséget is elvették tőlük, hogy munkahelyük legyen.

A külföldi munkaadó ránéz a statisztikákra: 5000 munkanélküli -> megéri gyárat telepíteni, bagóért fognak dolgozni. 100 munkanélküli 4900 rokkant-nyugdíjas -> nem éri meg, nincs munkaerő a városban.

Amíg nem nevezed nevén a dolgokat, addig sajnos egyhelyben járásra vagy kárhoztatva.

Itt a megoldás 16:14-től. :D

Egy ilyen abszurd cselekedethez (ledöntjük egy ember szobrát, akire addig annyira felnéztünk, hogy szobrot is kapott, csak mert a halála után kiderül, hogy az utódja másik ligában játszik) szerinted mi mást lehetne hozzáfűzni? :)

a törvény tiszteletét/betartását abszurd cselekedetnek tartani elég bűnöző szemléletmódra vall, kedves Sefer Bt.

Mondod ezt azután, hogy a NAV vezetője bevallotta, hogy ő és több munkatársa ki van tiltva az USA-ból korrupciós ügyek miatt. És én vagyok bűnöző? WTF?

ha már ennyire szeretsz csapongani a témák közt: íme sarkeesian jellegzetes kéztartása

Megsem

Tehetnének helyette Jobs tiszteletére egy óriási nagy weed-et, vagy egy bélyeget ábrázoló szobrot.

--
trey @ gépház

Vagy egy szívességet.