Lefülelő programot keresek

 ( csicsa55 | 2014. július 6., vasárnap - 22:58 )

Üdv mindenkinek!

Egyik munkatársam gyanút fogott, hogy felesége illegálisan kéjórákat ad. Közös táblagépet használnak, ráadásul a gmail fiókjuk is közös és az okos telójukon is ugyanazt a címet használják. Naív felesége annyira palinak nézi, hogy ennyire nem ügyel a dologra. Így a férj szeretne a végére járni a dolgoknak. Ezért a segítségemet kérte, hogy tegyek fel valamit a táblagépére, amivel viszakereshetők a tevékenységek. Első körben egy billenytyűzet figyelő programra gondoltam, de rájöttem az nem elegendő. Igazából ennél több kellene. Nem elég a leütött billentyűk naplózása, egy olyan program is kellene, ami figyeli mikor milyen ablak lett megnyitva, ami a böngészési előzmények törlése után vagy az inkognitó módban indított böngésző előzményeit is elraktározza. Tudtok.e mondani erre jó programot androidra. Utóbbi program windowsra is érdekel.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Déjà-vu érzésem van.

biztos sok hupper ismerőse van a szomorú sorsú szarvasnak.

Nekem is + hányingerem...
Egyébként be kell jelentkezni kuncsaftként, ha él a gyanú és kiderül minden.

+1

Elsőre nem értettem. Ezek szerint a "kéjóra" pénzkereseti lehetőség. Elsőre azt hittem, csak félrelépett.

Az örök kérdés, hogy valóban akarja-e tudni, hogy mi történik a háta mögött. Ha szereti és meg akarja tartani, akkor nem feltétlen jó megoldás a detektívesdi. Kizárólag akkor van értelme, ha válni akar és jól akar kijönni belőle.

Ha előjön azokkal az információkkal, amiket így szerez meg, akkor ki fogják vasalni belőle, hogy hogyan jutott hozzá, és abból nem fog jól kijönni.

Nem vagyok ezen a területen jártas (hála a jó égnek). De jól értem, hogy magándetektívvel nyomoztatni valaki után az büntetendő cselekmény?

Itt nem erről van szó - magántitok megsértése és kapcsolódó témaköröknek nézz utána.

Na de ha magándetektívet alkalmazok, akkor ezt neki kell tudnia, nem nekem - nem?

Dézsába a "vőt"-érzés. :-)

Bérelj magándetektívet. Ha az asszony csalfa, az ellen nem véd. Mégis mit gondol, ha lebuktatja, mi lesz? Minden megváltozik, belátja bűneit, és megjavul örökre? Ha parányi esély is lenne arra, hogy helyrehozza a kapcsolatát, az egy ilyen cselekedet után végleg az emésztőgödör aljára kerül. Miért nem kérdez rá? Javasold neki, hogy beszélgessen. Ha a gyanú felmerült, akkor érdemes. Persze előtte sem ártott volna.
Egyébiránt pedig a személyes szféra súlyos megsértése lenne (megkockáztatom: bűncselekmény), így nem működnék közre semmi ilyesmiben.

+1

+1
--
blogom

Én azt tippelem, gyáva alak, szeretne válni amúgyis mert nem jó a dolog, de nem mer, kell egy jó alapos indok. Ez az lenne.

váláshoz nem kell alapos indok. Ha szeretne válni, az elég.

viszont osztozkodásnál jól jön ez az indok:)


// Happy debugging, suckers
#define true (rand() > 10)

De azt nem lehet illegális úton szerezni (bíróság nem ismeri el bizonyítéknak).

Egyébként nagyon egyszerű a dolog:
Váratlan pillanatban megkéri lépjen be a különböző szolgáltatásaiba (másik email fiók, netes közösségi fiók, ..), hogy belenézhessen néhány percre. Ha nem hajlandó rá, akkor 100% hogy megcsalta/megcsalja. De a legfőbb ismérve annak akinek vaj van a füle mögött, hogy azzal jön "ha nem bízol bennem, akkor nem is szeretsz". LOL! Aki ezt bekajálja, az meg is érdemli. Mindenképp válás, mert nem elég, hogy megcsalja, még a szavában sem lehet hinni.

Másik technika a legyünk teljesen őszinték egymáshoz, mert megingott a bizalmam benned. Mesélj nekem az elmúlt napokról.. ha elmondod őszintén akkor elfelejtjük, ha nem akkor elválok tőled. Mivel nem tudja mit látott a férj ezért mindent elmesél. De ezt ügyesen kell húzni, mert különben sok féligazság marad a történetben. Egyébként ilyenkor meg is lehet beszélni a dolgokat, akár el is lehet tényleg felejteni, hiszen mindenki hibázhat.

Bíróság azt ismer el bizonyítéknak, amit akar.

Egy polgári pernél vagy szabálysértés esetén szinte biztosan nem ismerik el. Bűncselekmény esetén van rá esély (vesztegetés, gyilkosság, ..).

Persze ha csak szabálysértést követsz el a bizonyíték megszerzéséhez, akkor semmi gond nincs (csak később felelősségre vonnak miatta).

Azt ismer el, amit akar. Még az olyan bizonyítékot is elismeri, amelyet nem jogszerűen szereztek, ellenben az angolszász joggyakorlattal.

"Váratlan pillanatban megkéri lépjen be a különböző szolgáltatásaiba (másik email fiók, netes közösségi fiók, ..), hogy belenézhessen néhány percre. Ha nem hajlandó rá, akkor 100% hogy megcsalta/megcsalja."

Én sem engedném, hogy az asszony belelessen az emailembe, mert akkor meglátná a bookdepos megrendelést, hogy melyik könyvet rendeltem névnapjára... Hogy jön ide a 100% megcsalás?

+1

Szomorú, hogy már a magánszféra léte is bizonytalanságra ad egyeseknek okot.

Nekem meg tudja az asszony a jelszavam. Illetve a gép tudja, ami belép. No és? Rossz a memóriám, így nem hazudhatok senkinek, mert nem emlékeznék rá, így nem hazudok, ilyen egyszerű.

De csak a rossz memóriád miatt, mert különben meg feszt hazudnál! :-)
--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

Ez teljesen hülyeség. Ha megtenné velem a párom, ott lenne vége a történetnek. Féltékenységnek helye nincs, a privacy engem is megillet, persze őt is. Amit ajánlasz, az bizalmatlanság, elszámoltatás. Nem tulajdonod, hanem társad a másik, csak ezt sokan elfelejtik.


tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Ehhez nem értek, de szerintem ez nem így van.

Külföldön, pl. amerikai filmekben ez egy visszaköszönő elem, ha valaki "hibás", vagyis pl. lebukott, akkor bizony rosszabbul jár az osztozkodásnál.

Úgy tudom, hogy Magyarországon ez teljesen lényegtelen. Vagy közös megegyezéssel osztják el az emberek a közös vagyont, és azt a bíróság csak jóváhagyja, vagy a bíróság oszt, akkor pedig egyszerűen a törvény alapján meghatározzák, hogy mi közös és mi nem az, és a közöset fele-fele alapon szétdobják (tételezzük fel, hogy nincs gyerek, hogy ne legyen bonyolult az ügy).

+1

+1

Ha közös a tábla, akkor nem bűncselekmény. Más gépére tilos ilyet felrakni, sajátra az ember nyugodtan tehet.

Az eszköz telepítésének a célja sem mellékes, és itt tudható, hogy mire kell, az meg erősen btk.-s dolog.

Egyreszt egy ilyen szituban ez a lof@szt se erdekli, masodsorban a bili borulasakor pont ez lesz minden fel legkisebb problemaja.

---
pontscho / fresh!mindworkz

Kivéve a nyomozó- és vádhatóságot - és ha az asszonyka feljelentéssel él, akkor bizony a férjecske elég hamar gyanúsítottá "lép elő", és a pásztorórák vélt vagy valós léte lesz neki a kisebbik gondja.

Szerinted hany nulla masodperc alatt lehet kidolgozni alternativ lebuktatasi metodust a megszerzett informaciok alapjan ami sokkal relevansabb bizonyitek lesz, mint egy Kern-fele elfogott level ? Kb. ennyi ideig tart eltuntetni a szoftver modositasokat, ha egyaltalan erdekelne barkit is egy - no offense - ilyen informatikailag kepzetlen csaladban. Szep dolog az elmelet, de mas dolog a gyakorlat.

---
pontscho / fresh!mindworkz

A "honnan van az információ" kérdésre nehéz lesz válaszolni. És amilyen hü-hü-hűdenemokosak, el fogja kottyintani, onnan kezdődően meg...

Bar az elobb mar +1-eztem azt, amit gondolok en is, de feldobok egy kerdest:
Miert nem eleg "csak" egy keylogger?
A szoveget megnezve, azonnal kiolvashatok a tobb mint gyanus mondatok, emailcimek, akarmik. Es utanna elkezdhet gondolkodni, hogy mit is szurt el, ha a felesegnek mar nem eleg.
Szoval, teljesen erthetetlen, es logikatlan, hogy egy gyanura alapozva teljes koru megfigyelest akar.
Btw, ha igy all hozza, vegyen egy vak komondort, az sokmindent megold... (Csak boldogsagot nem ad.)

Javasold a munkatársadnak az erényövet! Minden reggel felteszi az asszonyra és kész. :-)
--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

Javasold a munkatársadnak a legegyszerűbb megoldást: A magyar nyelv és a társas kapcsolatok egyik hatékony eszközét: őszinte beszélgetés!
Valamint a párkapcsolati tanácsadást!
Ilyen egyszerű!

----
올드보이
http://molnaristvan.eu/

Kár hogy a nők nem beszélnek C-ül, mennyivel egyszerűbb lenne:


if (wife->cheated && (wife->deny || !wife->regret || !husband->forgive))
divorce();
else
talkover();

Rég láttam C-t, de ez nemC++?
A -> miatt kérdezem.

Nem, a C-ben is van -> operátor.
Ha jól emlékszem a (*ptr).value = ptr -> value, mert a pont operátornak nagyobb a precedenciája mint a csillagnak, s ha nem zárójelezném akkor *(ptr.value) lenne. Hogy ne kelljen mindig zárójelezni, van a nyíl.
--
blogom

és mit csinál C-ben a . operátor?

Úgy rémlik, a struct típus(?) tagjaira való hivatkozást intézi:

typedef struct { int a; int b; } strab;

strab zz;

zz.a=1; zz.b=2;

Köszi!

20 éve elméletileg ezt még tudtam én is :-)

Akkor ennyivel jobban állok, én csak azért néztem utána, mert féltem, hogy rosszul emlékszem. :))

Androidra sajnos nem tudok konkrét példát mondani, de PC-re vannak olyan keyloggerek, amik beállitott időközönként nyomnak egy screenshotot. Androidra is megvan biztos ugyanez. Talán nézz szét torrenten.
-------------------------
Dropbox refer: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

Android-ra tudok egy keylogger-t, mégpedig az a neve hogy Clip Ninja.. Asszem az 1.5.akármelyik verziót próbáltam is már Sandwich-en, minden bevitelt rögzít és képes azokat alkalmazásonként kiválogatni.. (Amúgy ez valami modern Falfúró-feldolgozáshoz kell.?:-))

God bless you, Captain Hindsight..

Windows/linux-ra
http://sourceforge.net/projects/pykeylogger/

 • Log all keystrokes to disk, to a delimited data file
 • Automatically archive logfiles to dated zips
 • Automatic log rotation
 • Automatically send zipped log archives to specified email address[es] (works with any SMTP server, including GMail and Yahoo Mail secure SMTP servers)
 • Automatically upload zipped log archives to a specified FTP server.
 • Takes a partial screenshot, centered at the location of every mouse click.
 • Takes a full screenshot at fixed time intervals, if the computer is not idle.
 • Automatically flush write buffer to disk, to minimize data loss in the event of a crash
 • Very customizable, through configuration with a .ini text file
 • GUI (graphical) control panel for settings and actions (this is now the recommended way to change settings)
 • Password protection of control panel
 • Passwords are obfuscated in the configuration file, to prevent casual snooping
 • Automatically delete log files older than specified age

Ugye, ha öngyilkossághoz kér segítséget, akkor is bátorítod, módszert ajánlasz? :(


tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

ahhoz nem kért...

egyebkent a felreertes elkerulese vegett, az ajanlott program hasznalataval nem ertek egyet!

Mindezek mellett tavol aljon tolem hogy egy fuggetlen, onallo ember helyett en dontsem el hogy mi helyes/helytelen, illetve legális, etb.

Attól még btk.-s tényállás megvalósításához adsz segítséget úgy, hogy tudod, mi az eszköz használatának a célja.

.

Minek ehhez app? Odaáll és megkérdezi: Megcsalsz?
Majd, ha a válasz elbizonytalanítja, akkor azt értelmezheti akár igennek is. Persze értelmezés előtt nem árt némi önvizsgálatot tartani. :)

Nekem az a véleményem, hogy a párkapcsolatokat nem egyformán éljük meg; van akinek a "csak dugni kellesz, a több nyűg" hozzáállás az alapvető, és mégis van tartós párkapcsolata; van akinek a "mindenképpen együtt kell rezdüljünk az élet minden területén, különben nem működik" formula az, ami alapján vizsgálja a párkapcsolatát.
Meg persze a kettő között egy fokozatmentes átmenet.
Sajnos az őszinteség nem bármelyikben működik, és nem is nagyon tudjuk beleélni egymás kapcsolati relációiba magunkat.
Azt gondolom, hogy igazad van, mint több más hozzászólónak is, ha feltételezzük, hogy a kérdező párkapcsolata ugyanazokra az értékekre épül, mint az épp aktuális hozzászólóé.
Amennyiben nem, akkor sajnos nem jó tanács.

A véleményem kimagyarázását fenntartom magamnak: az én szemszögemből a terítő az asztal jobbalsó széléhez van közelebb. (R)(C)

Az eszköz,a mit szeretnél, az bizony btk.-s tényállás megvalósítására szolgál(hat), és ahogy leírtad, a célja is ilyesmi. Ne akarj a munkatársad mellé ülni azon a bizonyos padon. Vagy ha igen, akkor ne itt keress rá megoldást. (Egyébként érdekes, hogy az ilyen kérdések minden esetben ismerős/munkatárs/szomszéd/bárkimás kérdése/kérése alapján merülnek itt föl...)

A nemibeteg gondolóban is mindig az ismerős ismerőse járt és az mesélte, soha nem aki meséli, így van ez :-)

God bless you, Captain Hindsight..

Miért nem kamerázza be a saját lakását, ameddig nincs otthon az asszony? Ez teljesen legális, hiszen a saját magánlakása...

-- Zoli ---

Lenovo T400 @ Crunchbang "Waldorf"

Miért nem kamerázza be a saját lakását, ameddig nincs otthon az asszony? Ez teljesen legális, hiszen a saját magánlakása...
Vagy "otthonfelejti" a saját andoidos moboltelefonját, mondjuk egy kávésdobozban, amin elindít egy hangrogzitest.

0 ft ból megoldható, a magándetektívre meg százezreket költhet.

-- Zoli ---

Lenovo T400 @ Crunchbang "Waldorf"

Hát hiába az ősi bölcsesség, hogy a kocka ne foglalkozzon nőkkel!? A melóban feltehet egy packet filtert meg a fail2bant, meg a legfrissebb fixeket, és viszonylagos nyugalma van, na de otthon...

Mondjuk, ha az asszony PPC-re gyűjtve állítja a izét... a garast, az élire, az más.

Akkor most egy válaszban felelnék az összes hozzásólásra.

1. Nem erkölcsi meg jogi megközelítésből vártam választ a kérdésemre. Jó, hogy az informatikusok 90%-a nem azzal foglalkozik itt a hupon, amivel kéne. Kezd már tele lenni a tököm a trollkodásokkal, meg a nem szakmai (informatikai) hozzászólásokkal. Ha egy a hülye paraszt régi és nem túl aktív fórumozó - ez esetben rólam van szó - néhanapján kérdezni mer valamit, biztos nem a kérdésre kap választ. De jó, hogy a fórumozók túlnyomó többsége egyből önjelölt jogásszá vagy erkölcshajhásszá változik.

2. BTK-s huszároknak mondanám, meg a kedves férjet lenézőknek, hogy ez a szerencsétlen festő egy három gyermekes családot nevelő apuka, aki azért gürizett egy évig kint, hogy picit jobban menjen a gyerekeinek a sorsa. Sajnos manapság nem ritka az olyan ribanc feleség, aki nagyon visszaél ezzel a helyzettel.

Én nem a férjet okolnám azért mert a neje csalja. Konkrétan nem a megcsalással van a baj. A nő pénzért árulja a testét. Ez nem erkölcsökbe ütköző hűtlenség, hanem törvénybe ütköző prostitúció! Semi nem indokolja azt, hogy egy nő árulja a testét! Szóval kedves btk-s fanboiok csak megsúgom, ha a nőt sikerül sarokba szorítani nagyobb szarban lesz, mint én a szerencsétlen munkatársammal. Mellesleg a laptop meg a tánlagép közös az asszonyával, akkor mégsem bűncselekmény feltenni rá a programot? Hogy is van ez.

A munkatársam csak szeretne véget vetni ennek az egész hercehurcának, mert képes szemet hunyni ennek a büdös hálátlan ribancnak a gyerekei kedvéért. Ez mekkora szégyen egy gyereknek, hogy az anyjuk ezt csinálja. A nő amúgy címekre jár - na ez aztán a profizmus - , ezért nincs értelme a saját lakást bekamerázni sem.

Sajnos a férjét annyira nem képes komolyan venni ez a bestia, hogy amíg konkrét bizonyítékai nincsenek nem tud vele tárgyalni. Aztán ha lesz majd tárgyalnak. Aztán ha nem jutnak egyről a kettőre jöhet a rendőrségi meg a NAV-os feljelentés.

Az érdemi válaszolónak köszönök mindent, a többiek, meg ha nem tudnak/hajlandóak érdemben hozzászólni kérem türtőztessék magukat.

u.i.: Az tényleg érdekes, hogy mindig az áldozat egy munkatárs, ismerős, tehát nem a téma indító. Hm. Hálistennek a habitusomnak meg az egómnak köszönhetően engem ilyen veszély nem fenyeget.

***********************************************************************

Aláírás szerzői jogok megsértése miatt TÖRÖLVE

DEBIAN forevör!

Na akkor igazodva a stílusodhoz: ide figyelj te seggfej! Azok a "BTK huszárok" az ostoba seggedet (is) próbálják védeni, amit a nyakadon hordasz, mert ha ebben a témában segítesz a kedves férjnek, akkor bűnrészes leszel és ha asszonyka (esetleg az ügyvédje) eljárást kezdeményez, akkor rossz esetben sitten végzed. Ezt is felfogtad?

+1

és a prostitúció nem bűncselekmény már, ellenben a kitartottság igen!
202. § Aki prostitúciót folytató személlyel egészben vagy részben kitartatja magát, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő
azaz ha a családi kasszába bekerül a pénz, pont a férjet kevered bajba...

Talán abban bíznak, hogy a nő pont annyira nincs tisztában azzal, hogy mit művel, mint most a férj és a segéderő, miáltal revolverezhető.
Kár, hogy a zsarolás is bétékás.

"ha a családi kasszába bekerül a pénz, pont a férjet kevered bajba..."
Ez mekkora ferdítés, te sem gondolhatod komolyan.
Jó hogy a férj nem mondja: "Bocsánat a zavarásért, engem kellene felakasztani.", hogy a klasszikust idézzem.

Jogról van szó, az meg bizonyítékokat eszik, amit viszont ügyvédek és ügyészek főznek a hozzávalókból.
Hogy ki mennyire szemét p és felszarvazott férj, az csak ezen a gasztronómiai szűrőn keresztül kap értelmet, ami nem sok.

Ahogy hajdan a tankérem fogalmazta: két tudományág létezik, ahol az ellenkezője sem igaz annak, amit az ember kiokoskodik, az egyik a jog, a másik a Boole-algebra (így legalább némi szakmai is előfordul itt).

Viszont a jog ismeri a tévedés fogalmát is:-))

-- Zoli ---

Lenovo T400 @ Crunchbang "Waldorf"

"Jó, hogy az informatikusok 90%-a nem azzal foglalkozik itt a hupon, amivel kéne."

Nem szívesen dugja mindeki olyan könnyen kalodába a fejét, mint te. Ilyen sokfélék az informatikusok a hupon.

"Ez nem erkölcsökbe ütköző hűtlenség, hanem törvénybe ütköző prostitúció! "

Tévedsz.
Ebben is.
Nem az asszonka védelmében írom, de az alábbiak olvasása után már nem bízom benne, hogy megérted.

Ja, hogy ezt ("illegálisan kéjórákat ad") szó szerint értetted. Azt hittem, jelképes használat volt.

LOL! Én is azt hittem képletesen érti.
Akkor még egyszerűbb a dolog, én többször foglalkoztam ilyen jellegű nyomozással nő és férfi esetén is. Durva volt mikor kiderült, hogy a férfi az ügyfélszolgálatos melója mellett masszíroz és idősebb hölgyeket "egyéb módon" is kényeztet. Persze ilyenkor is mindig vannak kifogások, jönnek a dumával, hogy előző barátnő/barát akarja besározni őket stb.. Aha igen és évek óta azzal foglalkozik, hogy fent legyen a hirdetés :)

Tehát a következők a lépések:
Gyűjts össze minden ismert adatot: név, becenév, születési idő, csillagjegy, magasság, testsúly, hol lakik, hol lakott, háziállatának fajtája, neve, email címek, telefonszámok, kedvenc focicsapat, együttes, TV műsor, használt mobilszolgáltató, bank, közösségi oldalak.. egyszóval mindent amit lehet.
Ezek után ezekre keresni kell először nyíltan (például Google), aztán adott fórumokon, társkeresőkön, erre "szakosodott" pillangó oldalakon. Amint van egy újabb morzsa, azt fel kell venni a lehetséges adatokhoz. Kombinálni is kell a különböző forrásokat. A nők a hülye csillagjegyeiket biztosan kiírják, ha a születésükről hazudnak is. A súlyból le kell vonni, a magasság viszont stimmelhet (több oldalon ez alapján is lehet keresni). Általában az ilyeneknek két telefonjuk van, a számkijelzés mindig tiltva van, viszont elfelejthetnek telefont váltani. Gyanús lehet ha például korlátozott számról hív fel (és hallatszik hogy mobil hívás) miközben a saját telefonján a számkijelzés engedélyezve van. A pillangó oldalakon ha valakinek takargatni valója van, akkor a fotókon nem felismerhetően szerepel. Azonban így is meg lehet találni anyajegy vagy tetoválás alapján. Ha nem elég biztos az információ, akkor a hirdetés szövege alapján (egész mondatokra keresni, ritka szavakat, ..) meg lehet találni a többi hirdetést is, ami alapján összerakható a kép. Sokszor ráadásul ugyanazokat a képeket töltik fel, így Google képkereső vagy TinEye alapján is bővebb információhoz lehet jutni.

Ja és ez mind legális.

Egyébként én csodálkoznék ilyenen. Ha már X ideje együtt vannak, akkor inkább megcsalásról lehet szó. Friss kapcsolatoknál, nagyon rossz anyagi körülményeknél és rossz múltnál lehet erre számítani. Például megismerkedésük előtt prostituált volt vagy masszírozott, albérletben élt "barátnőivel", akiket nem mutat be, mert már nem szívesen találkozik velük stb.. Nem kell mindent beleképzelni!

Ki kell abranditsalak, tobb mint egy evtizede - a hatalyos jogszabalyi korlatokkal - legalis. Es van FEOR es TEAOR szama is.

261/E/2000. AB határozat
http://public.mkab.hu/dev/dontesek.nsf/0/9B694CBE401C9F53C1257ADA00526BE2?OpenDocument

“A 70/B. § (1) bekezdésébe foglalt alapjogba, mely lényegéből fakadóan csak természetes személyeket illet meg, bármely munka, hivatás, foglalkozás megválasztásának és gyakorlásának szabadsága beletartozik."

Es adozni is kell utana, szamla nelkul nem "legalis":
www.blikk.hu/blikk_aktualis/ketmilliora-buntettek-mert-szamla-nelkul-szexelt-2210179

Én még mindig azt nem értem, hogy mit akar a festő ismerősöd.

Ha nem tetszik neki, hogy a felesége így szerez mellékest viszont úgy gondolja, hogy el tudja tartani a 3 gyereket egyedül, akkor váljon el. Ehhez semmiféle bizonyíték nem kell, csak megírat egy papírt egy ügyvéddel, beadja a bíróságra aztán elmegy a tárgyalásokra és kész.

Ha meg tud bocsátani az asszonynak, vagy ha nem akarja a gyerekeket egyedül nevelni, vagy nem akarja, hogy esetleg az asszony vigye a gyerekeket, akkor meg vagy lenyeli a békát, vagy megkéri az asszonyt, hogy ne csinálja ezt tovább (vagy csinálja diszkrétebben, pl. úgy, hogy a férjnek ne tűnjön fel).

Egyik alternatívához sincs szükség bizonyítékokra. Ha bizonyíték nélkül nem lehet beszélni az asszonnyal, mert nem veszi komolyan az urát, akkor bizonyítékkal se fogja.

Idézet:
Semi nem indokolja azt, hogy egy nő árulja a testét!

Gondolom a cserébe kapott pénz az inspiráció. Ki tudja, talán van valami drága hobbija vagy egyszerűen amit rendesen keresnek az nem elég a család költségeinek a fedezésére, vagy bármi más.

Jogból bukásra állok, így kérdezek: (és ez itt off, nem segítség, stb. meg szerintem rossz helyre is küldöm, de itt derültek ki konkrétabb tények)

Mi a helyzet akkor, ha pld. a férj bejelentkezik kuncsaftnak, nem saját lakcímre (és nem felismerhetően), esetleg megemlíti, hogy szeretne egy kis szado-mazo dolgot is, a feleség áldását adja rá (nem ismerem a "kínálatát", lehet, hogy ez is benne van), majd a pásztoróra keretén belül a férj jól elfenekeli a feleségét. Ez minek minősülne? Családon belüli erőszak? De hát a kéjnő beleegyezettt a szado-mazoba...

(persze az utólagos bizonyításhoz hangfelvétel kellene, ami meg megint problémákat vet fel, mert ugyebár csak úgy felvenni beszélgetést sem szabad...)


Ne kattints ide!

aki azért gürizett egy évig kint, hogy picit jobban menjen a gyerekeinek a sorsa

Általában kevés nő bírja elviselni, hogy a férje kinn gürizik, miközben ő a három gyermeke szaros pelenkájával bajlódik és nagyon könnyen elgurul a gyógyszer. Nem akarom a nőt védeni, de ha a férj nem teszi a feladatát, ez önmagában is eredményezheti, hogy a nő egyéb helyen keresi a boldogságot.

Sajnos a férjét annyira nem képes komolyan venni ez a bestia

Általában fordítva szokott történni a dolog. Teljesen konszolidált, házasságban élő egyetemi tanár elválik és a jó megjelenésű, illemtudó felesége helyett választ magának egy sarki prostit 0 IQ-val. Ebből a viselkedésből már önmagában levonható, hogy a házasságában mit hiányolt a legjobban. Gondolom azért nem veszi komolyan, mert nem tartja férfinak sem.

A férjnek mennyiben lesz jobb, ha tudja az igazat? A felesége megjavul tőle? Egyszerre rendeződik minden?

Idézet:
A férjnek mennyiben lesz jobb, ha tudja az igazat? A felesége megjavul tőle? Egyszerre rendeződik minden?

+1

mindegy

Ezt a férjet nem lehet nehéz palinak nézni...

A kérdésedben benne van a kézenfekvő-, és nevetségesen egyszerű megoldás is. Több segítséget nem adok, mert ez a helyzet egy faszság, és nem informatikával kellene megoldani.

:)

tegnap délután óta nézegetem hogy irok, de nem hittem el csak én látom..

ingatlanturista.hu, ingatlanturista.blog.hu /érdekes kísérlet ház eladásra,vicces ingalanos történetek, többit az oldalon./

ubiszezon van ???
kéjórához kélyloggert !!!!!
offnekem, offnekem, offnekem ...
:):):)
_____________________
www.pingvinpasztor.hu

Kéjlógó-loggert.

:)