Fun: Google blackmail

http://www.youtube.com/watch?v=ymkA1N3oFwg

Top kommentek arckönyvön, ahol találtam:

-You shared this where? On Facebook! Oh, the irony! It burns!
-I'd share it on google+ but nobody would see it.

Hozzászólások

Csak atfutottam a hiren ahol irtak rola, de egyvalami megfogot ami nyers forditasban kb. a kovetkezo volt: "A google+ a google dolgozok social network-je.". :)

A video alatt ez van:

"Google is trying harder than ever to force people to sign up for Google Plus. And now, they've discovered a new strategy to do this: either you join Plus, or they'll release your search history and all the private information they've learned about you over the years."

Igy most mar ertem, hogy miert "CollegeHumor" a feltolto nickje...

--
"Pontosan ez a ti bajotok. Ez a kurva nagy csőlátás. [...]" (bviktor)

http://en.wikipedia.org/wiki/CollegeHumor

CollegeHumor is a comedy website based in New York City owned by IAC/InterActiveCorp. The site features daily original comedy videos and articles created by its in-house writing and production team, in addition to user-submitted videos, pictures, articles and links and was created by Josh Abramson and Ricky Van Veen.

----------------------------------------------------------
"One should strive to achieve; not sit in bitter regret."
www.xonotic.org

Erről mondjuk egy régebbi videójuk jut eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=dYdbof039QQ

Mondjuk nem tudom hogy CH ennyire rá van e szállva Google-re, vagy csak kihasználják, hogy ennyire elterjedt, mindenesetre ahogy nézem van még 1-2 ilyen szapulós videójuk :) (pl: http://www.youtube.com/watch?v=zkRuUNWcJdY)
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..