leáldozott a DVD korszaka (nálam)

Leáldozott a DVD-korszak nálam. Igaz, sosem használtam ki a lejátszót, és, ha vettem is filmet, az a max. 1000 Ft-os kategóriából került ki. Az is évekkel ezelőtt.
Nem fog hiányozni. A lassúsága, zajai, megbízhatatlansága, stb.
Blue Ray-em sem lesz, illetve biztosan nem fogok többé CD, DVD lemezre sem költeni. Inkább veszek pendrive-ot, meg van egy külső 1 TB-os HDD-m. Nomeg ott vannak a Cloud-megoldások, ha szimpi, ha nem.
TV-t is alig nézek már, mert szemét az adások 85%-a.
Internetezek, ámbár itt is át kell futtatni a híreket a "szűrőn" erősen.
Ez van. Haladok a korral, ha nem is kapkodva...

Hozzászólások

Jaja, a pendrive nálam is jó szolgálatot tesz filmnézéskor. DVD-ről ritkán nézünk mi is filmet, de hangosnak egyáltalán nem hangos.

[troll]
Ha szerinted van 15%-nyi, ami nem szemét, sorolnál közülük párat? ;)
Éveken át ment "háttérzaj" címszóval a tévé, mert zavart a csend is, meg a csendet megzavaró, szomszédoktól érkező zajok. Úgy másfél-két éve megtanultam magamban kiiktatni ezeket a zavaró dolgokat, így ma már alig van bekapcsolva, az egyébként kb. tizenöt éves, még képcsöves tévé. Mióta a discovery, nat.geo elkurvult, meg két legnagyobb veszteségként elkönyvelt Europa, Europa és a Mezzo eltűntek, azóta néhány agyonismételt kedvencemet leszámítva nem találok olyan műsort, amit legalább elviselnék :(
Ritka kivétel: most épp megy a Hair - sajnos szinkronosan, ami sokat ront az élményen.
[/troll]

Az mi? ;)
Politika nálam eleve a szemét kategória.
De elfogadom, számodra az ő műsora elfogadható.

Nem ismerem, csak a nevét, de eleve a témáktól, amikkel az ATV-n foglalkoznak, nyílik a bicska a zsebemben. Mert tehetetlennek érzem magam a sok aljassággal szemben.

A hfp-s címed még szoktad nézegetni? Mutatnék egy linket, ami engem elég közelről érint, de ugyanez a kategória. :(

de eleve a témáktól, amikkel az ATV-n foglalkoznak,

ha elhiztal, akkor ne a tukrot hibaztasd. En orulok, hogy nem hagyjak elsullyedni a kozonyben / fasultsagban azokat a dolgokat, amelyek fontosak "a koz" szamara. Meg legalabb 1 olyan ado, ahol ellenzeki politikusok is megjelenhetnek.

Btw. megneztem a linket, amit kuldtel, de elrettentett az a 70k hozzaszolas :-) Este majd atszaladok a par friss linken, hogy mi tortenik manapsag Daniaban...

Diktatorok kezikonyve

azért így 2013ban nem tudom ez miért érdemel meg külön blog posztot. :) részemről 6 éve nem használok optikai adattárolót. nem hiányzik.

+1

Nekem már vagy 5 éve nincs ilyesmi a gépemben. Elavult gagyiság...
A TV müsoroknak viszont 99.999%-a szemét! :D

Egyet ertek evone-nal abban, hogy ezen mar csak egyetlen meglepo dolog van: miert csak most. A sajat gepemben kb. 5 eve nincs ODD, TV nagyjabol ugyanennyi ideje van szamuzve. A Blu-ray hivoknek kelleni fog meg legalabb 5 ev, hogy belassak, doglott lora tettek (meggyozni eselytelen oket), de ami kesik, nem mulik.

Filmet netrol lehet "kolcsonozni", meset (=hatterzaj) meg indavideorol. Jo lenne, ha lenne itthon Netflix, de egyelore meg csak a hollandoknal erheto el az EU-ban, mi meg hol vagyunk meg attol...

Nálam még nem! :-) Bár a 400-as dvd gyűjtemény már át van tolva hdd-re két példányban, de asztali lejátszóban még mindig használva van.

Tegnapelött végigtöröltem egy DVD+RW-t. Majd meghatódtam a nosztalgiától.

--
robyboy