Ha hiányzik Poliverzum

Hozzászólások

LOL
"Kedves Yozsi, egész meghatódtam: te vagy az első az életemben, aki hekkernek (vagy hackernek) szólított! Igazából cseppet sem vagyok ám biztos benne, megillet-e engem ez a megtisztelő cim"
-------------------------
I'm not sure he is handicapped or "special".

"Lehet hogy a python jó nyelv. De ha továbblépek a C++ -ról, nekem minden bizonnyal a D nyelv jön majd. Az tűnik logikus fejlődési lépésnek."

Neee! :DDDDDD

Amúgy erről az újról nem tett fel forráskódot csak a régiről? Milyen GPL fanatik az ilyen?

Most komolyan... van annak sportértéke, hogy utánamész valakinek, az ottani dolgait idecitálod és itt örömködsz rajta?

Csak kérdezem.

Elnézést, nem láttam az idézőjelet. Az viszont elég nagy képmutatás, hogy úgy tesznek, mintha az a komment előzmény nélküli lett volna.
gabu, hunger, mn3monic, nagyZ meg még néhányan utaznak az ilyen magas labdákra mint pl. poli, meg az a villanyszerelő gyerek, akinek most nem jut eszembe a neve.
És akkor poliverzum ezen hozzászólása meg annyira megbántotta a piciny kis lelküket, hogy azóta viszonyítási pontnak használják a történelemben? Ugyan kérlek.

mintha az a komment előzmény nélküli lett volna
ez kb semmit nem számít, ismerve a bejegyzés tartalmát.

még néhányan utaznak az ilyen magas labdákra
ki mire utazik az a saját dolga, azért utazik rá ha utazik, mert megteheti és az ilyesmire egyébként jelenleg kiváló táptalaj a fórum.

annyira megbántotta a piciny kis lelküket
jeah \o/ hát te is szefós vagy? ha az a bejegyzés csak egy kicsit lenne erősebb, akkor jogi értelemben elég "érdekes" lenne a dolog, egyéb tekintetben pedig a moderáció kettős mércéjét mutatja. harmadik esetre a tulajdonost jellemzi, így helyi viszonyítási pontnak kiváló.

ugyan, nincs mit.

--
Vége a dalnak, háború lesz...

a fentebbi ~"poliverzum miért ölne helyben" okfejtésnél nem szúrta a szemed, ahogyan felvetette valamilyen ismeretlen ~létforma, hogy ~biztosan okkal ölne, mert hát ugye ~"volt előzménye a dolognak", nevezetesen egy internetes fórumon kihozták belőle (uhh, röhögés nélkül elég nehéz leírni). itt meg nem merülnek fel ilyesmi "előzmények" és "okok". érdekes egy dolog ez, a korábban felvetett kettős mérce végre itt is beköszön.

ui pedig igen, van moderáció. a "ha lenne" kezdetű mondatodban érzed már a tragikomédiát? kicsit azért keményebb, mint az irónia.

--
Vége a dalnak, háború lesz...

Az ő bajuk lesz, ha egyszer magukra rántanak valami pszichopatát

ilyen retardált baromságot még a retekklubos híradóban sem hallani ebben a formában. ezen felül csak haloványan jelzem, hogy egy kb névtelen fórumon írogatunk: igazból még az is gáz ha csak felhúzod magadat valamin így az "éteren" át és visszaírsz mindenki számára látható felbaszott módon. nem hogy publikusan többszörös gyilokkal fenyegetni, sőt akár a MS vezetőket is kinyírni, mert.. mert... öö. mert Linux.

színvonal ez, na! veled együtt, komolyan.

--
Vége a dalnak, háború lesz...

Nem kellett volna elolvasnom az egesz topicot :( Ez felert 12 oranyi kazankovacs munkaval, csak agyilag farasztott le :(

--
http://www.micros~1

En igazabol azon lepodtem meg, hogy Poliverzum ekkora freedom manias es .rar a kedvenc tomoritesi formatuma.
(meg hogy erre senki nem mutatott ra.)

--------------------------------------
Unix isn't dead. It just smells funny.

jjaáááj

[azon a linken bizony keményebb dolgok vannak, mint amit vártam]

--
Vége a dalnak, háború lesz...

"Ha hiányzik Poliverzum" – Az milyen lehet...? :o

:)