"Mélybe rántotta az Apple a technológia szektort"

A Nasdaq gyenge teljesítményében az Apple játszotta a főszerepet, miután a részvények 5,5 százalékkal zuhantak , így 402,8 dolláron fejezték be a kereskedést annak ellenére, hogy a 400 dolláros szint alatt is megfordultak. A papírok azonban nemcsak ma, hanem az utóbbi hónapokban is gyengén szerepelnek, melynek hátterében az állhat, hogy megrendült a befektetők bizalma az Apple növekedési sztorijában.

Mélybe rántotta az Apple a technológia szektort

[...]

Apple Inc (AAPL) (AAPL). dropped below $400 for the first time since December 2011 after one of its audio-chip suppliers, Cirrus Logic Inc (CRUS)., reported an inventory glut that suggests iPhone sales may fall short of analysts’ expectations. Apple’s shares declined 5.5 percent to $402.80 at the close in New York, and earlier touched $398.11. Cirrus, which makes sound components for the iPhone and iPad, is an indicator of demand for Apple’s top-selling products, according to Peter Misek, an analyst at Jefferies & Co.

Apple Falls Below $400 as Supplier Reports IPhone Chip Glut

Hozzászólások

Szvsz látható, hogy még nincsen olyan új terület, ahol egy termékkel betörve az apple tudna olyan gőzhenger módon növekedni, mint annó az iphone,ipod,tablet esetében. Ezek már nem hozzák a kezdeti értékesitési adatokat. Újraárazzák a céget ennek fényében. Ha bejön nekik az iwatch, vagy imosogógép, itégla, tehát egy új területen kezd tarolni, akkor megint felfelé fog kúszni.
Ha nem tud ilyet felmutatni, szvsz idő kérdése, hogy benézzen 300 usd alá az árfolyam.
--

ez IS az apple (és steve) hibája...

Toni Sacconaghi (Bernstein Research): ha igaznak a feltételezéseik, és az Apple nem áll elő számottevő osztalékkal vagy egyéb készpénz-visszajuttatási programmal, akkor további komoly nyomás alatt lehet az árfolyam.

-----------------------
void main(void)
{
return("ok");
}

És ez bárkit is zavar azokon kívül, akik bevásároltak Apple részvényből?