Internetes társkeresés átverés vagy mégsem ?

 ( Lsh7 | 2013. február 24., vasárnap - 11:46 )

A diplomásokat szabadon le lehet nyúlni ugye avagy önként támogatnak egy társkeresőnek álcázott MLM formációt ?

Átverésnek érzi az elit a társkeresőjét
http://index.hu/gazdasag/2013/02/02/atveres_lehet_a_legujabb_tarskereso/

Elérhetetlen az ügyfélszolgálat, nem lehet törölni a profilt, nem lehet lemondani az előfizetést, de a pénzt levonják, ráadásul a társkereső rendszer találatokat sem ad – panaszkodnak a legújabb, tévés kampányban is futtatott online társkereső, az Elittárs felhasználói az Indexnek. Egy olvasónk azt írta, már azt várja, mikor szedik le a bankszámlájáról az összes pénzt, mivel a fizetős regisztrációnál a bankkártyaadatait is megadta. Az Elittárs Facebook-oldalát péntek délelőtt eltüntették, mi még éppen láthattuk a panaszáradatot.

Mégsem kamu az Elittárs
http://index.hu/gazdasag/2013/02/15/megsem_kamu_az_elittars/

Azóta többen is jelezték, hogy a problémáik megoldódtak, a kezdeti fennakadások után rendesen beindult a szolgáltatás. A szolgáltatás - sok panasz miatt lekapcsolt - Facebook-adatlapja is újra működik, ahol az üzemeltetők elnézést kértek a regisztrált felhasználóktól. A cég írásban válaszolt az Index kérdéseire is.

„Befizettem egyhavi díjat (a prémium tagság 2090 forint egy hónapra), és kitöltöttem az adatlapom még sok száz kérdés után ki nem töltött részeit. A kitöltött adatlapomon azt írják: a bejegyzéseit most ellenőrizzük, és rövidesen nyilvánossá tesszük” – meséli a csalódott ügyfél.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Mindkét verzió elképzelhető, de reálisabbnak tűnik a második verzió; a fiatal csapat nem készült fel egy ekkora hirtelen rohamra / bétát toltak ki productionbe, a problémákat nem tudták idejében kezelni, stb.

Elképzelhető, de havidíjért üzemeltetni egy társkereső szolgáltatást ? :D

FYI: mindenhol így működik.

-----------
"640GB sokmindenre elég"

Szerintem egy "rendes" társkereső egyszeri díjért dolgozik. Összehoznak életed párjával és kész, csá. A havidíjas megoldások inkább közösségi oldalak, ahol az érdeklődők együtt lóghatnak, akár éveken át. Tulajdonképpen virtuális kocsmák :D

Ez is attól függ, hogyan definiálod a rendest :) Én azt vettem észre, hogy amint lejárt az előfizetésem, rögtön napi 20-25 ember megnézte az adatlapomat, addig semmi. Persze lehet, hogy megint csak én gyártom az összeesküvés elméleteket :)

-----------
"640GB sokmindenre elég"

Olvasd el v3ct0r írását a facebook reklámról. Tanulságos.
(sőt én még párhuzamot vonnék a két eset között)

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Az idézeted melyik BPTH filmből való? Nem akar beugrani Megvan, Bűnvadászok :)

-----------
"640GB sokmindenre elég"

"Tibi mindent visz..." ;)

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Ilyen egyszeri díjasat nem nagyon lehetne találni a gyakorlatban...

"a fiatal csapat nem készült fel"
[cinizmus on]
Az elit sajnos már csak ilyen módon képes társat találni magának.
Szörnyű, hogy ilyen állapotok uralkodnak ebben az országban... Borzasztó...
[cinizmus off]

"a problémákat nem tudták idejében kezelni"
Ezért tehát éltek az elérhetetlenség és a fb oldaluk szüneteltetésével.
Végülis, így kell ezt, minden bizonnyal rendben volt ez így.
Gondolom az elit a problémákon hamar átlépett és továbbra is fizet, leseget, várakozik...
Nemhiába, a diplomához nem osztanak eszet, azzal előbb kellene rendelkezni.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Nahát, ezeknek a "társkereső rendszereknek" a fejlődése egy külön kórtörténet. pl. Minek külön társkeresőt nyitni arra, ami megoldható lenne egy egyszerű szűrési feltétellel? Mivel így nagyobb a "hype"-ja. Kontraszelekciós nyomás.

Ezzel nem értek egyet. A társkereső, de bármilyen közösségi, sőt egyéb rendszer brand-re épül. Nézd meg a Facebookról és a MySpaceről kialakult véleményeket pár évvel ezelőttről. Facebook -> értelmiség, egyetemisták, jó fej emberek, MySpace -> tanulatlan réteg, primitívek, hülye tinik és nem tinik.

De van itthoni példa is, Iwiw vs. MyVip. Ugyanez volt. Iwiw viszonylag kulturált, MyVip meg tele van partyarcokkal, ribancrendszámosokkal stb. Mármint ugye ez volt a kialakult vélemény, ilyenné vált a brand.

Namármost, ha a célközönség mindenki, akkor a célközönség: senki. Specializálódni kell arculatban, szolgáltatásokban, megítélésben az adott réteghez. Ezért (is) indul ennyi oldal ugyanarra a témára.

Elismerem. Indulásnak jó stratégia. De azt is vedd figyelembe hogy hosszútávon mi történik ezekkel az oldalakkal. A legtöbb esetben egy idő után a saját hype-ját meglovagolva próbál minél nagyobbat lefedni. Ekkor a korábbi elvek egyre inkább elmosódnak, bejönnek a destruktív elemek, és a brand krémje menekülőre fogja. Valóban nem baj, ha valamilyen elvekhez tartják magukat, de olyanokhoz, amiket hosszútávon is meg lehet tartani. Lehet hogy elhamarkodottan ítélkeztem.

Aki társkeresőn keres barátnőt az eleve igénytelen és életképtelen, meg is érdemli. A netes társkeresés és az "elit" szó meg már önmagában is kizárják egymást. (Nem, nem a neten ismerkedés a gáz, hanem a minden kreativitást mellőző társkereső oldalak)

Mivel általában egy üzleti vállalkozásról van szó, hiába a nagy szavak, előbb-utóbb mindenképp a minél többen vagyunk annál jobb elv érvényesül. Ez az a pont ahol eldől, hogy az üzemeltetők képesek-e megtartani a kreativitásukat. A tapasztalat pedig azt mutatja, hogy nem.

Ezzel célzol a hup átformálódására is, vagy azt leszámítva érted minden másra? :P

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

A hup a célnak megfelel. Semmiképp nem hasonlítható össze olyan oldalakkal, ahol nincs is közösségi kommunikáció, csak priviznek egymásnak. A közösségi kommunikációnak, mint pl. egy fórumnak, azért mégis van valami önszabályozó tulajdonsága. Másképp jön elő ez az effektus egy társkereső oldalon, hidd el.

"Aki társkeresőn keres barátnőt az eleve igénytelen és életképtelen"

Ezt a következtetést mégis miből vontad le? :)

-----------
"640GB sokmindenre elég"

+1

Azt hittem ezt a fizetőset nem lehet "űberelni" :D http://haromkiralyfi.hu/

" Társkereső szolgáltatása is lesz a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomnak – jelentette be szervezet vezetője, Székely András."
http://mandiner.hu/cikk/20130226_tarskeresot_indit_a_harom_kiralyfi_harom_kiralylany

" A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, „hogy megszülessenek Magyarországon a tervezett gyermekek”. "

Ehhez nem kell fizetős társkereső szolgálat sem mozgalom , akik nem a virtuláis korban nőttek fel és nemhisznek a gólya mesében pontosan tudják a megoldását :D

Tavasz lévén nem a virágok nyílnak, hanem a társkeresők :)

http://duals-tarskereses.hu/?gclid=CPCyuKTF1rUCFQVc3godeAsAuA
Diplomásoknak is de mivel iroda valószínűsíthető, hogy nem díjmentes.

http://yep.hu/ingyenes_tarskereso?gclid=CJLB6ffE1rUCFQVc3godeAsAuA
Egyelőre díjmentes szolgáltatás mindenkinek.

Aligha működőképes perspektíva, garantált jövedelem...

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Jövedelem azoknak akik kitalálták/pénzt kérnek érte pluszban első körben tudnak válogatni a kínálatból :D

Tehát így indulnak útjukra a spanyolban és brazilban lányokat futtató vállalkozók. Már értem :)

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Hm, nem is rossz ötlet, tuti van valahol valami free társkeri alkalmazás, fel kéne pattintani valami ingyenes tárhelyre és meghirdetni, ehe.

Nem rossz, de kerüld a következő szavak használatát : "kovi" "webkam" "szolgáltatás díja" :D

Annyi szól a fizetős társkeresők mellett, hogy oda nem regisztrálnak be poénból 12 éves hülyegyerekek, pénzért "egyéb" szolgáltatást kínáló hölgyek, google translate-tel kommunikáló "hölgyek" és "csak barátot kereső" hölgyek. Sajnos ez az egy mód van rá, hogy ezeket kiszűrd. Az már más tészta, hogy (szerintem) az előfizetésed lejártakor elkezdenek triggerelni, hogy fizess elő újra, mert bár az elmúlt 3 hónapban a kutya nem válaszolt a kiküldött 11 000 db leveledre, de majd most hátha. Persze ez valószínűleg csak egy újabb összeesküvés-elmélet, ahogy már fentebb is leírtam.
A kutya viszont ott van elásva, hogy ezek társkereső oldalak, tehát itt max keresni tudsz.

-----------
"640GB sokmindenre elég"

"google translate-tel kommunikáló hölgyek"

:))

Mondjuk egyszer tényleg rám írt valaki egy távoli galaxisból, mikor valami facebook-os csodával játszottam. Írtam egy pár szavas bemutatkozót angolul, és megtetszett neki. :)

Dehogynem. Nekem kb. havonta jon vmi rossz magyarsagu level vmi igezo szepsegu holgytol. Aztan mire megneznem az oldalat (alt. par nap utan) mar torolte is magat.

Nem lenne rossz ez a tarskereso, csak ido kellene ra. Meg ne azt lassam mindenhol, hogy "160 cm magas vagyok, min 180 cm ferfi erdekel", plusz egy Coelho-idezet, mert annyira eredeti vagyok. Kb. szaz nobol egy, aki tenyleg erdekes, dehat nem vagyok egy Brad Pitt, szoval tiz ev alatt talan sikerulne egy no, ha minden masodpercem ott toltenem.

Jaigen: azt iszonyuan ruhellem, hoygha megneznem xy kepet vagy azt, hoyg ki nezett ram, rogton fizessek elo. Pedig nem biztos, hoyg rogton levelet is akarok irni, de azert csak fizessek elo...Pedig ha tenyleg nem a penzehseg hajtana oket, akkor levelirashoz elofizetes, kep megnezes ingyen. Igy lenne korrekt.

--
http://www.micros~1

Ebben az esetben valószínűleg "szűkíteni" akarják a szolgáltatás igénybe vevőinek körét arra gondolva, hogy diplomával lehet ilyenért is fizetni..

Ez a másik oldal, reg nélküli társkereső :

Társkereső regisztráció nélkül Budapesten

http://budapest-tarskereso.ctk.hu/tarskereso-regisztracio-nelkul/gift-no/gc/?gclid=CIXj_7qkv7oCFcpY3godQVkAGA

:D

Faxbokon hírdetett ingyenes társkereső : http://szerelemtanya.hu/

Lehet már újság On-Line vonalon is - NolRandi :)

http://www.nolrandi.hu/index2012_4_kereseslista2011_formmal.php?code=ker_gyorskereses_&fel=1&spoo=231_541_121&kereso[mezo][regio]=1&kereso[mezo][nem]=1&kereso[mezo][vankep]=1&kereso[mezo][kortol]=30&kereso[mezo][korig]=50

http://hup.hu/node/99539
http://hup.hu/node/128597

bankkartyaszamot megadni? Jaaaj. Max. A virtualis kartyat. Btw. En jobban aggodtam volna az apple store miatt, mert az ha kell, ha nem vonogatta volna a zset a kartyamrol, pl. Egy ingyenes appot nem tudok frissiteni, mert billing infokra panaszkodik. Hat, kerem, ilyen ez a virtualis kartya...

--
"Pontosan ez a ti bajotok. Ez a kurva nagy csőlátás. [...]" (bviktor)

Mi? Furcsamód nekem van bankszamlahoz kapcsolt Apple ID-m jóideje, és még mindig csak azt fizettem ki vele, amit ki is akartam, más összeget még nem vont le, valamit rosszul csinálhatok.

Én nem tudom...van értelme egyáltalán egy netes társkeresőnek...?

-------------
"Az akadályok nem zúzhatnak össze. Minden akadály enged az eltökélt szándéknak."

Még sosem próbáltam, de lehet olyan helyzet, amikor van. Pl. amikor az ismerősi körödben már nincs olyan, aki tetszene, új emberekkel meg nem nagyon találkozol. A "gyerünk bulizni, szedjünk fel részeg csajokat" móka meg jó, de az eddigi tapasztalataim szerint annak nagyon ritkán szokott tartós kapcsolat lenni a vége. És akármennyire is azt mondják sokan, hogy ez a hozzáállás "nem férfias", egy bizonyos kor fölött már mégis inkább arra vágyik az ember...

Egyébként nekem volt egy ismerősöm, aki kizárólag társkeresőkön ismerkedett. Ha valami történt az aktuális barátnőjével, rögtön ment pötyögni. Persze ehhez is kell szorgalom, mire találsz valakit, akivel érdemes foglalkozni. Mesélt olyat, hogy egy hétre 8 randit beszélt meg. Miután az 5. megtetszett neki, lemondta a többit :D

hm.

22 éves vagyok, de a "gyerünk bulizni, szedjünk fel részeg csajokat" dolgot én se támogatom. Engem a facebook már régóta zaklat ezzel a társkereső dologgal, de eddig még nem adtam be a derekamat, meg nem is valószínű, hogy fogom, csak ha valaki esetleg rá nem beszél.

Az, hogy miért nem - két oka van:

* Aki ott ismerkedik azzal szerintem már valami nem stimmel, hogy a valós életben nem tud
* Tartok attól, hogy esetleg ismerősök véletlenül rámtalálnak

Tudom, az első pont megoldása az, hogy gyakorlatban derül ki, hogy ki mennyire defektes (az elmúlt évek példák arra, hogy különös képességem van arra, hogy vonzzam a defektes nőstényeket...), a második pont ellen meg az szól, hogy nem kell olyan dolgot felraknom, amit nem akarom, hogy ismerősök lássanak.

-------------
"Az akadályok nem zúzhatnak össze. Minden akadály enged az eltökélt szándéknak."

"* Tartok attól, hogy esetleg ismerősök véletlenül rámtalálnak"

Tehát ők is regisztrálnak oda, ahova te, azért, amiért te.
Miért lesz ez neked cikibb? Vagy valamit én nem értek. Én nem aggódnék emiatt.

LOL. Lényegében be se regisztráltam, csak vendégként nézelődök. És nem kapásból belefutottam egy általános iskolás osztálytársamba??? :D
Azta!

-------------
"Az akadályok nem zúzhatnak össze. Minden akadály enged az eltökélt szándéknak."

Hívd fel :D

+1

Az ilyen kapcsolatok kellenek ahhoz hogy ne vadidegenként álljon hozzád.

-----------
"Pontban 0:00-kor nem nagyon szoktak véletlen dolgok történni"

1. Nyilvan. Pl. a kora. Vagy a munkaja. Vagy egyeb kotelezettsegek. Ezer oka lehet. Mas kerdes, hogy azert itt is csak talalkozni kellene, amire nem tudom, mikor szakitsak idot :(

2. Az mar eleg gond, ha ettol aggodsz. En ugy vagyok vele, hogy semelyik ismerosomnek semmi koze hozza, hogy en hol ismerkedek.

--
http://www.micros~1

Én pl azért ismerkedtem társkeresőn, mert egyrészt hétköznap munkából hazaérve jó kikapcsolódás volt, ha nem volt hová kimenni, másrészt pedig itt a többség célzottan társat a keres (a van pasim, csak beszélgetek kategóriájú nőket most hagyjuk), szórakozóhelyre nem feltétlenül társat keresni mész.

-----------
"Pontban 0:00-kor nem nagyon szoktak véletlen dolgok történni"

Idézet:
* Aki ott ismerkedik azzal szerintem már valami nem stimmel, hogy a valós életben nem tud

Nem ez gáz, hanem amikor már itt sem megy! Én nem tudom miért olyan kurva nehéz válaszolni, de ez valahogy nem megy a nőknek, tapasztalatom szerint. Vagy le kéne vennem a fotóim, mert azok csak nehezítik a kapcsolatfelvételt! :-D Esetleg sok 30+ nő nem jött még rá, ha eddig nem jött a hófehér herceg szőke paripán, akkor talán nem kéne tovább várni...

nekem egy ismerosom mondta (mondjuk nem mostanaban) a 30+ korosztalyrol (de mar a fiatalabbakrol is), hogy addigra mar kb. mindenki megtalalja azt, akivel egy eletet le akar elni, ezert k nehez annak a dolga, aki meg mindig valogat. Vagy ot valogatjak...

--
"Pontosan ez a ti bajotok. Ez a kurva nagy csőlátás. [...]" (bviktor)

Lehet ebben igazság. Gond akkor van, ha rosszul választottál oszt kereshetsz újra...

"...addigra mar kb. mindenki megtalalja azt, akivel egy eletet le akar elni..."

A válási statisztikák nem ezt mutatják.

+1 de nem értem mit tudnak ennyien elb*szni... az én családomban senki nem vált el, mindenkinek tök normális volt, hogy huszonikszig kiéli magát, és addig is kell kiélnie, kefél akivel tud, kipróbál mindent, kiéli magát, aztán ha valakitől gyereket akar, azért meg mindent megtesz hogy megtartsa, és semmi olyat nem tesz, amivel elveszíthetné (amikor meg már megvan a gyerek, végképp megtesz mindent, szerintem kivégzést érdemel az pl., aki úgy tör házasságot, hogy már gyerek is van, főleg ha nem egy alkalom, hanem még szabályosan szeretőt is tart). Csak szerintem lenne ez a normális? Én nagyon ilyen környezetből jöttem és meg kell hogy mondjam, elkeserítő kiskorom óta más gyerekek sorsát látnom, akiknél nem így álltak hozzá a szülők.

ertem, szerinted az normalis, sot magatol ertetodo, hogy a csaladalapitasig mindenkivel, aztan meg csak eggyel. A jelenseg amugy letezik, van is ra egy mondas (kutya vs. szalonna), csak eppen nem annyira jellemzo.

Egyebkent jo kerees az, hogy a valasok ill. felrekefelesek oka valoban az, hogy nem normalisak az emberek. Lehet, de valoszinuleg inkabb az, hogy gonosz az emberek szive. Btw. azokat a gyerekeseket is kivegezned, akik nem egy 3. fel miatt valnak el? Csak azert kerdezem, mert a vegeredmeny ugyanaz.

De meg tapasztalatlan kolyok vagy, es nem tudod, mi az, hogy valakivel 10+ even at egyutt elni. Hogy te ilyen szerencses(?) voltal, mert ilyen mintat lattal, az - elmondom neked - nem garancia arra, higy te is pont olyan hu leszel majd a felesegedhez. Es akkor most feltetelezzuk azt, hogy mindent tudsz, es nincs titok elotted....

--
"Pontosan ez a ti bajotok. Ez a kurva nagy csőlátás. [...]" (bviktor)

Meg persze kérdés, hogy mennyire boldogok együtt és nem csak a külvilág miatt vannak együtt.

Ezért nem tudok az exemre teljes szívvel haragudni. Lehet, hogy az rosszabb lett volna, ha együtt maradunk?

Pedig fel lehet azt racionalisan is merni, hogy ki az akivel 60 evet le tud elni az ember, csak racionalisan is illene neki esni egyszer par ev utan, mielott gyereket akarna az illetotol az ember, alomvilagot felreteve. Ebbol a csaladbol jove el is szegyellnem magam, ha nem tudnam rendesen megallapitani. Addig meg csak tessek felelsosegteljesen vedekezni. Igen, vannak gonosz szivu ferfiak es nok, de nem olyan nehez megallapitani, hogy epp egy ilyennel keszulne az ember osszekotni az eletet, eleg hamar megerkeznek a jelek es a megfelelo hozzallas es annak hianya gyorsan kibukik.

Az meg kulon ironikus, hogy azert erzed magad szalonnanak, mert kisebb korodban nem lehettel (sikeres kan)kutya. Ez mondjuk sok minden mast is megmagyarazna.

Pedig fel lehet azt racionalisan is merni, [...]

egyetertek. Ez az elmelet. Csak az a baj, hogy ez nem feltetlen talalkozik a gyakorlattal. Kivanom is neked, hogy a sirig tartson (majd) a hazassagod (es ezt most nem ugy ertem, hogy halj meg hamar, ehehe :-)). Aztan majd riportolj evenkent, hogy hany eves vagy es mi a csaladi allapotod.

de nem olyan nehez megallapitani, hogy epp egy ilyennel keszulne az ember osszekotni az eletet, eleg hamar megerkeznek a jelek es a megfelelo hozzallas es annak hianya gyorsan kibukik.

a jelenseg valoban letezik. Csak kalkulald bele azt is, hogy az emberek az idovel elkerulhetetlenul valtoznak, es nem csak elonyukre.

Az meg kulon ironikus, hogy azert erzed magad szalonnanak, bla-bla...

felreertettel, nem magamrol beszeltem, hanem arra a kolyok fejedben levo rozsaszin keptelensegre akartam ravilagitani, hogy magatol ertetodo lenne az egy ideig mindenkivel, aztan meg csak eggyel dogma, ahogy azt te beallitottad.

--
"Pontosan ez a ti bajotok. Ez a kurva nagy csőlátás. [...]" (bviktor)

,,riportolj evenkent, hogy hany eves vagy"

nem hiszem, hogy ez szükséges.

az nem is. De a "riportolj evenkent, hogy hany eves vagy es mi a csaladi allapotod" szukseges. Csak hogy lassuk mar, hogy a nagy arc mogott van-e valami, amire verheti magat. Ha van, akkor riszpekt, csak ugye ez idovel derul ki, most csak a bemondas reszen vagyunk tul.

--
"Pontosan ez a ti bajotok. Ez a kurva nagy csőlátás. [...]" (bviktor)

majd ha sirok blogposztban hogy elvaltam, megirhatod ala, hogy te elore megmondtad, jo?

Magas lóról beszélsz, látszik hogy tapasztalat nélkül. Mondjuk ezzel én is így voltam, különösen a gyereknevelés kérdésében, aztán amikor szembesültem a valósággal, kurvára meglepődtem. Ne érts félre, nem kívánom neked, hogy párkeresés terén kellemetlen tapasztalataid legyenek, de vegyél vissza kicsit a nagy arcból, ha kérhetlek. Hidd el, a legnagyobb óvatosság mellett is kurvára mellé lehet nyúlni és aztán jön a pofára esés!

ehh, latszik rajta, hogy ertetlen kolyok meg... :-)

--
"Pontosan ez a ti bajotok. Ez a kurva nagy csőlátás. [...]" (bviktor)

+1 simán lehet olyan hogy valaki egyik évről a másikra teljesen meghülyül. :D

Nálunk is mindenki békében él egymás mellett. Én egyáltalán nem értem a megcsalás lényegét. Bár manapság a média ezt nyomja gőzerővel, hogy mindenki mindenkivel, én nem tudnám megcsalni a párom. Egyrészt mert csak Őt szeretem, másrészt pedig már kicsit racionálisabban gondolkodok. Már régóta azt a nőt kerestem, akivel el tudnám képzelni az életem, nagyon sokáig nem találtam, de most megvan az, akivel meg szeretnék öregedni.

-----------
"Pontban 0:00-kor nem nagyon szoktak véletlen dolgok történni"

Ez nagyon szép és jó, ehhez már csak az kell hogy a párod is így gondolja.

+1 sajnos

Mindig kettőn áll a vásár.

Ha meg nem akkor jön a harmadik de az se kizárt, hogy a postás kétszer csenget :D

http://hup.hu/node/99539
http://hup.hu/node/128597

Sajnos ez is ismerős :)

Úgy kell csinálni, hogy Ő is úgy gondolja. Az én párom pl a dohányzásról szokott le tök magától, pedig mondtam neki, hogy engem nem zavar. Ha jól csinálod, meg sem fordul a fejében, hogy mást keressen. A titok kulcsa az, hogy boldoggá kell tenni.

-----------
"Pontban 0:00-kor nem nagyon szoktak véletlen dolgok történni"

Ahem... szóval ez az egyszerű bölcsesség hiányzott... köszönöm, hogy megvilágosodhattam... persze az sem kizárt, hogy az élet nem olyan egyszerű, mint amilyennek látjátok. Vagy amilyennek láttam én is pár éve...

Ez nyilván nem egyszerű dolog, de ha képes vagy folyamatosan boldoggá tenni, akkor sosem akar elválni vagy fog mást szeretni. Ehhez persze az is kell, hogy a hölgynek alacsony legyen az ingerküszöbe a Te képességeidhez képest (és ne értsd félre, ezzel egyik felet sem akarom ledegradálni).

-----------
"Pontban 0:00-kor nem nagyon szoktak véletlen dolgok történni"

Kivéve, ha a csaj egy önző (pénzéhes) picsa, aki meg van róla győződve, hogy körülötte forog a világ, és a benne élő többi ember kizárólag az ő jó közérzetét szolgálja. Ez a fajta gondolkodás nélkül lépked kapcsolatból kapcsolatba ha feltűnik a láthatáron egy kedvezőbb (több pénz, nagyobb falka, értékesebb ismeretségek) lehetőség. Az ilyet próbálhatod akárhogy boldoggá tenni, azért nem hálás lesz, hanem természetes szolgáltatásnak fogja gondolni.
És nem, nem a keserűség beszélt belőlem. Egyszer volt ugyan dolgom ilyen lánnyal, de egy hét sem kellett rá, hogy meg is váljak tőle. Viszont néhány cimbim futott már bele ilyen pofonba.

Aki a plázába jár vásárolni és hazaviszi a plázacicát is utólag ne reklamáljon :))))))

http://hup.hu/node/99539
http://hup.hu/node/128597

+1, ki is írják, hogy pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el :)

-----------
"Pontban 0:00-kor nem nagyon szoktak véletlen dolgok történni"

Ez már kicsit izgalmasabb. Ha van rá esély, hogy visszabillentsd az értékrendjét a szerintünk normálisba, akkor meg tudod mutatni neki, hogy amit pénzen megvehet, az nem a boldogság, ettől vannak sokkal értékesebb dolgok. Nem tudom van-e olyan, hogy végleg elvesztettünk valakit és a pénz meg a csillogás rabja. Mondjuk azt azért egész gyorsan le lehet szűrni, ha egy nő csak a pénzre hajt.

-----------
"Pontban 0:00-kor nem nagyon szoktak véletlen dolgok történni"

+1 dohanyzassal ugyanez tortent nalam is, napi 10 szal alatt sose zavart ha egy no dohanyzik pedig sose dohanyoztam

Egyszer egy barati beszelgetes soran pattant ki a tema a tarsasagban, akkor altalaban ket velemeny volt:
- "kicsit olyan husbolt erzete van az embernek"
- "...lehet, de nagyobb a valasztek".

Masreszt (nagyon) nem kell ahhoz tarskereso, hogy valakinek valami defektje legyen.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

Nem kimondottam társkereső oldalon, de interneten keresztül ismertem meg a nejem.
9 évig voltunk együtt.

latod, bezzeg ha egy lepukkant dizsiben jottetek volna ossze, akkor nem valtok el :-) Amugy reszvetem...

--
"Pontosan ez a ti bajotok. Ez a kurva nagy csőlátás. [...]" (bviktor)

Én is neten ismertem meg b.nőmet, szintén nem társkeresőn, hanem egy közös ismerősünk ajánlott engem, aki segíthet neki a PHP-s szakdolgozatában. Az első 2 hónapban csak neten kommunikáltunk.
7 éve vagyunk együtt, s azóta megtanítottam komplett sitebuildelésre :D

Bár nekem is ajánlana valaki valakit, aki segít a szakdolgozatomban! :)

/Off

Nyuszika ül az erdő szélén és gépel a számítógépén. Arra megy a Róka és megkérdi:
- Mit csinálsz Nyuszika?
- Írom a diplomamunkámat.
- Na és miből írod?
- Hát, hogy hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben.
- Ne hülyéskedj Nyuszika! De te ehhez mit sem értesz!
- Ha nem hiszed Róka, gyere be velem a bokorba, mindjárt megmutatom.
Be is mennek a bokorba. Nagy csatazaj, a Róka kirepül a bozótból és fejvesztve elrohan. Nyuszika előjön és folytatja az írást. Arra megy a Farkas:
- Mit csinálsz Nyuszika?
- Írom a diplomamunkámat.
- És miből?
- Hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben.
- Na ne nevettess, te ehhez nem értesz!
- Ha nem hiszed, gyere velem a bokorba, majd megmutatom!
Be is mennek a bokorba. Nagy zajjal kirepül a Farkas és elrohan. Nyuszika folytatja a gépelést. Kisvártatva jön a Medve:
- Mit gépelsz Nyuszika?
- Írom a diplomamunkámat.
- És milyen témából?
- Hát, hogy hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben.
- Jaj, ne röhögtess! Te ehhez nem érthetsz!
- Ha nem hiszed, gyere be velem a bokorba, megmutatom, milyen profi vagyok.
Be is mennek. Nagy csihi-puhi, kirepül a Medve a bozótból s elszalad. Kilép a Nyuszika a bokorból, utána előjön az Oroszlán:
- Látod Nyuszika, nem megmondtam! Nem az a lényeg, hogy miből írod a diplomamunkádat, hanem, hogy ki a konzulensed!

Istenem, micsoda emlékeket idézett fel bennem ez a vicc :')

-----------
"Pontban 0:00-kor nem nagyon szoktak véletlen dolgok történni"

Ha lány lennél... :D

Ilyenkor azt mondom, bárcsak! Mindenki nekem akarna segíteni! :)

Erről nekem a villanykar-hatás jutott eszembe, amikor a Q1-ben egy dekoratív lány körül tíz ember áll és magyarázza neki egy példa megoldását. Vagy a "csillag topológiás kommunikáció", amiben mindenki a lánnyal próbál beszélgetni. Hiába na, arrafelé nagy kincs a nő, olyan kevés van belőle.
(A jelenség egyébként csúnyácskább hölgyek közelében is megfigyelhető, csak ott kisebb a társaság és több a kockás ingre hónaljig felhúzott kopott farmer :D)

Én próbálkoztam még anno 2-3 hónapja ezzel az Elittárssal, szóval ez már akkor volt, amikor lement ez a nagy felhajtás körülöttük. Namost én türelmes ember vagyok, de hogy is mondjam 5000 kérdésre válaszolni 1-től 10-es skálán osztályozgatva a válaszokat hát őőő... kissé idegtépő... :D Van egy másik oldal is, ami elég hasonló alapokon nyugszik, most nem jut eszembe a neve, de a Csernus Imrével hirdetik. Az is hasonló, csak ott már türelmem se volt végigvárni, inkább hagytam. :)

Ami nekem tetszett, az a CUPYDO:

http://cupydo.hu

Ott ismertem meg asszonypajtit :D Szóval hát átverés-e egy-egy ilyen társkereső azt egyrészt szerintem oldala válogatja, másrészt mindenkinek más az ízlése, szóval olyan oldal biztos nincs, ami mindenkinek nyerő egyszerre. Legalábbis én így látom :)