Miért nem érdemes Magyarországon...

Fórumok

Miért nem érdemes Magyarországon...

Hozzászólások

...szabad forrású szoftvert, önkéntes munkát végezni?

Ezt most ki kell adnom magamból, bocsi. Szóval olvasva a fórumokat itt és ott, egyre többször találkozom szembe azzal, hogy egyesek az ingyen (ellenszolgáltatás kérése nélkül) végzett munka kapcsán KÖVETELŐZNEK. Legutóbb most az XYZ projekt kapcsán (a témát tekintve mindegy), de ez nem egyedülálló, fikáznak az emberek mindent, mindenkit - ha kell, ha nem (Trey-nek is beszóltak már párszor).

Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy MILYEN ALAPON FIKÁZTOK valamit? MIÉRT LELITEK ÖRÖMÖTÖKET EBBEN? Ellenérdekeltek vagytok? Ilyen a természetetek?

Szegény valódi felhasználók pedig még csak megszólalni sem mernek, vagy ha meg is teszik, ők is össztűzbe kerülnek - így inkább mindenki elkerüli azt a pár állatot.

Mindenesetre részemről levontam a következtetést, hogy bunkó, *******, ********, *******, *******, ****** embertársaim vannak, akikért teljesen felesleges még az ujjamat is megmozdítanom, nem hogy valami értékeset alkotni nekik. Hogy aztán az arcomba kapjam, hogy kéne még ez és az. Na, nem.

Drukkolok azoknak, akik mégis ezt az utat választották, és bírják a strapát, egyetértek azokkal, akik emiatt feladták.

Dögöljön meg minden troll!

AzértSeÍromAlá - MertMégAztIsRámKenitekHogy - AnyukámEgyNégerVolt - ApukámMegKínai - PedigÉnEgyIndiánVagyok

Fogd fel ugy hogy sajat magadnak csinalod, a sajat oromodre.
Miert szamitna annak a velemenye aki neked nem tetszik?

[quote:8ee80d9196="Anonymous"]Dögöljön meg minden troll!

AzértSeÍromAlá - MertMégAztIsRámKenitekHogy - AnyukámEgyNégerVolt - ApukámMegKínai - PedigÉnEgyIndiánVagyok

Loool. Hat ez szep volt :-)

Ha az ember csinál valamit, akkor érdemes a saját öröméért csinálnia, nem pedig másokon való segítségért. így nem éri az embert csalódás (önmagának ugyis tetszik;-)). A követelőzőket, pedig egyszerüen ignorálni kell. Bár abban, hogy az ilyenek elnyomják a valodi felhasználók igényeit igazad van, és az ignorálás nem az igazi megoldás.

[quote:31c772dca4="borso"]Fogd fel ugy hogy sajat magadnak csinalod, a sajat oromodre.
Miert szamitna annak a velemenye aki neked nem tetszik?

És ha egy közösségi oldalt szeretnék csinálni? És ha egy olyan programot, aminél a köré épülő közösség adná meg az igazi feelinget, és szeretne az ember ebből erőt meríteni? Ugyan már, nehogy már az legyen a megoldás, hogy nem csinál ilyet az ember! :(

Hiszel meg a mesekben?:) Magadnak csinalsz mindent, csak epp ugy hozta a sors, hogy megosztottad. Pont.

[quote:0555e4df14="Anonymous"]Hiszel meg a mesekben?:) Magadnak csinalsz mindent, csak epp ugy hozta a sors, hogy megosztottad. Pont.

Ez elvben szép, gyakorlatban én azért szeretném csinálni, hogy mások is fejlődhessenek, vagy legalább tetszen nekik. Az engem motiválna. Még itt a HUP-on is megjelent azonban a sötét utálat, van egypár hülye, aki mindenben és mindenkiben megpróbálja a legkisebb jóindulat nélkül is a sz@rt megkeresni, és sikerül is neki, még akkor is, ha az nincs ott... Ami elég gáz. :(

AKocakFejű - DeJóIndulatú - NaívIndiánGyerek - AkiSzomorúnakTaláljaAzEmberekViselkedését

az ugy szokott lenni, hogy megcsinálod, kiteszed valahova, aztán jönnek a nép, és vagy fikázza, vagy tesz néhány épító javaslatot, aztán elindul szépen lassan a fejlődés :D

[quote:4d44a3679f="vmiklos"]az ugy szokott lenni, hogy megcsinálod, kiteszed valahova, aztán jönnek a nép, és vagy fikázza, vagy tesz néhány épító javaslatot, aztán elindul szépen lassan a fejlődés :D

Szerintem meg a helyzet az, hogy jön a nép és örül neki. Utána megszokja, és javasol pár dolgot, amit részben van időd megcsinálni, részben nincs. Aztán jön pár okostojás, aki azt mondja, hogy ez nagyon szar, és tőlük kezdenek el visszhangozni a fórumok. És jól elmegy tőle a kedved.

Látom, itt sem túl nagy a lelkesedés. :( [/img]