"Fogjunk össze" portál = közösségi megoldás közösségi problémákra

Fórumok

Ez mekkora ötlet: http://challenge.gov/
Jelenleg például a robocall elleni küzdelem. 50eUSD a díj egy hatékonyan megvalósítható ötletért, ami megoldja, hogy a sok reklám telefon legalább ne a sürgősségi vonalakat foglalja. Ekkora díj egy átlag lelkes user-t abszolút motivál, egy kormányzati projekt megvalósíthatósági tanulmányának díjához képest pedig aprópénz. Persze a pályázatok értékelése komoly feladat, bár akár az előszűrést is lehetne közösségi alapon végezni.

A szemlélet teljesen egybevág az itthoni "nemzeti konzultáció"-val. Nincs itt olyan, aki az ötletet bevinné a kormányhoz? Személy szerint örülnék egy ilyennek, persze ha értelmes feladatokat dobnak fel rá.

UI:pls ne politikai flamewar legyen ez a thread, a "hogyan lehetne jól" legyen a mottó...

Hozzászólások

hint: 06-90-nel kezdodjon a szamod. Mert ugyan ennek is te fizeted meg adoban az arat, de legalabb kapsz egy khmm, jovairast...

A szemlélet teljesen egybevág az itthoni "nemzeti konzultáció"-val. Nincs itt olyan, aki az ötletet bevinné a kormányhoz?

hol elsz kiralylany? :-) A nemzeti konzultacio nem azt jelenti, hogy jertek, mondjatok el, hogy lenne jo szerintetek, hanem megmondjuk neked, hulyegyerek, fentrol, hogy mi lesz, neked meg stfu...

Miert kell nekem sajnalnom a Klubradiot?

kb értem amit szeretnél...hasonlót már magam is ízlelgettem.
De az biztos, hogy ezt "bevinni valahová" halott ötlet. SZVSZ a konzultációhoz meg bármilyen aktuális politikai formációhoz kötni, megöli az alapötletet.

--
"The only valid measurement of code quality: WTFs/min"