Munka - linux környezet, fejlesztés,

 ( bitraider01 | 2012. október 20., szombat - 11:31 )

Sziasztok,

akit érdekel egy web alapú DM levél küldésére alkalmas szoftver fejlesztése, az írjon PMet.

Köszi

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Vevőt vagy fejlesztőt keresel rá?

Fejlesztőt keresek

Szerintem ez sj szakterulete (csak a fogado oldalon). :)

--
My gold plated butt-plug business is being sued by Apple.
Apparently they have a patent for overpriced crap for arseholes.

ennek ellenere megkeresett egyszer valaki innen a hup-rol telefonon (nem a post-olo), hogy hallotta, ez a szakteruletem (wtf?), es hogy mennyiert tolnek ki neki par szazezer levelet? Sokaig filoztam, hogy ez vajon most beugrato kerdes-e?

Amugy (de ez titok) csinaltam valami primitiv kezdemenyt, ahhoz nyomokban hasonlot, mint amit a topic indito kert, de nagyon nem kellett optimalizalni, mert csak ~2k cimrol volt szo. Ez ugyanis nem spam volt...

Miert kell nekem sajnalnom a Klubradiot?

Nem mindig spam az ilyen, én tudok olyan éles esetről, most nem akarom reklámozni az oldalt, de babaruhákat árul és most már több mint 30.000 hírlevélre feliratkozott anyukának kell küldeni levelet, van úgy hogy naponta 2 db.-ot is és hát igen sok időbe telt mire találtak egy olyan szolgáltatót (és infrastruktúrát) ami ezt a mennyiséget ilyen feltételekkel képes kiküldeni, úgy hogy ne nézzék spamnek mindenféle hitelesítő szerverek meg spammernek az adott címet.

szóval érdekes feladat ez is, ha nem spamnek használja az r=1....

Erre azért kiváncsi lennék, hogy a küldő/feladó/készítő/üzemletető infrastruktúrája mégis mit befolyásol a fogadó oldalon, hogy semmiképpen se nézzék spamnek...

szvsz: napi 2 levél az már spam. :)

A spamről nem tudsz leíratkozni:)

Amilyen gyorsan a kölkök nőnek, kell a napi két levél :D

Minek fejleszteni, ha vannak sokkal kiforrottabb megoldasok a piacon aminek soha nem fogsz egyedi takolmannyal a nyomaba erni?

A mailchimpet megvizsgáltuk, de nem tudja azt amit mi szeretnénk, a másikat kipróbálom. köszi.

Van egy rakat ilyen szolgaltatas. Figyelembe veve, hogy mennyi ido lefejleszteni korrektul egy hirlevelkuldot, forgalomfuggoen felhuzni a gepeket, IP cimeket, stb. biztos, hogy jobban jarsz egy hosted megoldassal.