Apple TV Jailbreak

 ( jackbauer | 2012. március 12., hétfő - 15:06 )

sziasztok,

Arra lenne kivancsi, hogy milyen elonyei es milyen hatranyai vannak az apple tv jailbreakelesenek. Ugye azt szoktak mondani, hogy kar megbontani az apple zartsagat, mert abbol csak ganyolas lesz. Vagy tiszta sor es csak elonye van?:)

Pl egy megtort ATV-n, tudom aztan kistreamelni a videokat iphone/ipadrol?
Az alap appok (youtube, netflix, flickr stb) megmaradnak, vagy total uj feluletet kapok?
Milyen appokat rakhatok ra?
HD video megy az ATV2-vel jailbreak utan?
Ha mondjuk XBMC-t rakok ra, akkor egy NAS-rol tudok barmilyen formatumot kirakni a tevere, de az “apple related” cuccok is megmaradnak (ertem ezalatt, hogy apple-t azert vesz az ember, hogy jol kozremukodjon az apple cuccaival, kulonben egy asus o mini is jo kb)

Valakinek tapasztalata ezzel? Koszi elore is.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Gondotlal arra, hogy hasznald a Google-t? :) Amugy itt egy lehetoseg: http://firecore.com/atvflash-black

gondoltam koszi, de en tapasztalatokat keresek elso kezbol, es ez a link amit adtal se az. Nem az a kerdes hogy csinaljam meg mit csinaljak, hanem aki csinalta mar, orul-e neki es megerte e, ilyesmi:)

AppleTV2. A Seasonpass-t használom OS X -en. Viszonylag sima a dolog, utána ssh-n belépsz és telepíthetsz, frissíthetsz. Pluszban csak az XBMC-t tettem fel mellette minden eredeti funkciója megmarad. A tartalmat egy NAS-ról húzom wifin. A hw adott így max 720p amit visz de nem minden megy folyamatosan ez leginkább codec függőnek tűnik. A H264 amit szeret ahogyan tapasztaltam bár megmondom őszintén nem olvasgattam utána az XBMC oldalán.