Isaacson-féle Steve Jobs könyv angolul

Fórumok

Én pl. pár példányt hozatnék pl. német amazon-ról, van kedve társulni valakinek? Kérdések:
- mi a posta,
- mi a max rendelés,
- mennyi idő (pl. karira imho tuti nem ér ide),
- olcsóbb-e .de, mint .co.uk

meg ilyenek.

?

Hozzászólások

Könyv nélkül is tudjuk, mekkora büdös bunkó faszparaszt volt.

Egy ilyen kijelentés után ezt kb. rólad is el lehet mondani. Ha nem tudsz normális ember módjára írni, akkor minek kell "idehányni"?
Ezek után mégis miből gondolod, hogy te különb ember vagy attól amilyet leírtál?
_________________________________________________________
5GB online tárhely INGYEN. gépről, mobilról: SugarSync Jobb, mint a dropbox.

Troll, díszpéldány. Nálad is nagyobb fenntartásokkal kezelem a csókát, és életművét, de úgylátszik ezt kultúráltabban is adom elő.

Remélem tudod, hogy témanyitó, és mások is ugyan úgy meg fogják venni a könyvet, a beszólásodtól függetlenül. Célod mi volt vele?

1 - Attól, hogy te kulturáltabbnak vallod magad, mint ő, még mindig lehet, hogy nem vagy az. Illetve voltál az, mert máshol láttam korrekt hozzászólást is tőled, csak ez volt most nagyon trollos-vallásos-kirohanásos.

2 - Mások hibáiból tanuló emberként érdekel, mit csinált, és ő ezt mivel indokolta. Ez kettő nézet, ez adja a miért-et. Annélkül, hogy tudnám mivel indolkoja ő ezeket a tetteket, annélkül nem tartom megoldhatónak azt, hogy én ne csússzak bele ugyan ilyen hibákba, vagy hogy másokat ne hagyjak.

miert nem toltod le inkabb? sokkal egyszerubb...

A'rpi

Figyelmedbe ajanlanam a bookdepository.co.uk-t. Jonehanyszor vasaroltam mar ott konyvet, nagyon elegedett vagyok. A Kiralyi Posta jol dolgozik, egy het alatt ideert minden.
______________________________
Nä Ki'i No Ka 'oi Ma Ka Honua

az létezik hogy letölthetö változatban láttam?

--
Unom a szitázását,irodai melót keresek nettó 180 K-tól,iroasztalal,csinos titkárnők közelében... / Hejesirásom köztársosági elnök támogatásával jött létre.
De keresek helyeseniró billentüzetet ís akár.