2.6.38-as kernel lucidban?

a héten volt egy ilyen update a proposedben. csodálkoztam is, hogy mi van?! de azért örültem is neki! fel is raktam. kifogástalanul működik. gondoltam akkor felrakom a többi gépen is, erre ott meg nem talál ilyet, csak egy új 2.6.32-est. wtf?
hát kicsi keresés után kiderült, hogy ezt történt: https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-devel-announce/2011-June/000854.html
lehet túlzottan bátor vagyok, hogy proposed repot is használok? :D

Hozzászólások

Tulzottan bator vagy, hogy Ubuntut hasznalsz. Nem az elso es nem az utolso ilyen bakijuk. Mi egy PHP frissitessel kapcsolatos bakit szivtunk meg nagyon.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal 

Hát azért ez a -proposed...

Tudom, hogy sok szar van a fülük mögött, de ez most nem annyira hatalmas baki. Szervernél amúgy sem illendő -proposed tárolót bekapcsolni, szóval aki most erre fogja verni, annak nem nagyon lesz igaza.

A PHP-frissítésről tudnál mondani pár szót?

A reszletekre mar nem emlexem, az volt, hogy egyik nap tomegesen kaptunk bejelenteseket nem mukodo weboldalakrol, kidebugoltuk, es az Ubuntu letolt valami olyan fixet, ami egy picit megvaltoztatta a PHP mukodeset, es az erintett oldalak hibasan kezdtek el mukodni. Mi meg kapartuk magunkat, hogy mi a franc tortenhetett.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal