eLkúrtfox 2

 ( whitehawk | 2011. április 30., szombat - 16:22 )

Mivel a múltkor írtam, hogy a 4-es firefox nem kicsit szar, és azóta másoktól is hallottam, hogy folyamatosan másodpercekig nem reagál semmire, valamint folyamatosan lemez IO műveleteket végez ezért visszaváltottam 3.6-ra.

Laptopon az akku időre is rossz hatással volt, hát még az idegeimre, hogy egy szövegdobozba beírásnál 2-3 szavanként várnom kellett 5-10mp-t hogy folytathassam újabb 2-3 szó erejéig. Ha esetleg valamikor hajlandóak egy használható verziót kiadni, akkor esetleg újra megpróbálom.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

google.com/chrome

gondolom erről még soha nem hallottál

+1

--
Live free, or I f'ing kill you.

FIXME, de szerintem Firefoxnál sokkal jobban zabálja az akkut. Egyrészt CPU igényesebb, másrészt marha sok CPU wakeupot csinál még üresjáratban is. Ezt most nem trollkodásból írom, én is Chromeot/Chromiumot használok.

powertop szerint kb. negyedannyit mint az Amarok, es meg az Amarok elott az eth0 vezet (3 tab nytiva, direkt valtogattam is oket)

És Firefoxszal? (ezt így írják egyáltalán?)
Amúgy lehet valamelyik extension csinálja, de lusta vagyok egyenként végigpróbálni, mert 3-4 órát így is kihúzza az akku.

+1

kipróbáltam anno, de 2-3 hét után sírva menekültem vissza a Firefoxhoz :)

hány éve? :)

Asszem a 8-ast próbáltam huzamosabb ideig, 30-40 tab után úgy belassult, hogy alig lehetett használni. BarTab + Tree Style Tab + Session manager hármas nagyon hiányzott a Chromeból. Fasza volt fagyás után a historyból visszakeresgélni annyi tabot, az volt az utolsó csepp:)

Ami másik, ami kiveri a biztosítékot, hogy képtelen oldalra rendezni a tabokat, legalábbis a 9-esben sehogy nem bírtam linux alatt rávenni, de ha jól emlékszem, a 10-es sem tudja még. Bazira nem értem, miért nagy kihívás megírni, amikor egy szélesednek a kijelzők, így célszerűbb oldalra építkezni. Vagy van már rá legalább extension?

Közel fél éve használom, nem tapasztaltam ilyesmit.

Biztosan nem a hardverral vagy az operációs rendszerekkel, esetleg a nem megfelelően bekonfigurált tűzfallal, vírusírtóval vagy más memóriarezidens alkalmazással van probléma?

Felteszem a szoftvereid eredetiek vagy ingyenesek, mert a nem megvásárolt szoftverek az esetek többségében rosszindulatú kódot tartalmaznak amik a rendszer és alkalmazások instabilitását okozhatják.

Ha nem a kiegészítők, hanem a Firefox okozza a problémát akkor küldhetsz bugreportot a fejlesztőknek, ami nem kerül több időbe mint nekünk panaszkodni.

Linuxon nem használok warezt. Ja várj... a kernel OMFG.

Software is like sex, it's better with a penguin. :D (r)(tm)(c) آكوش

+1 3.6.17 mukodik ahogy kell. A 4-es 24 oran belul ment a levesbe, van meg mit csiszolni rajta.

én nem utálom ennyire a FF4-et, de nekem már a 3-as is megállt néha-néha hosszú másodpercre szövegdobozba írás közben. pont ezért váltottam már korán FF4-re, hátha abban nem jelentkezik. pedig de, csak ritkábban.