A Microsoft az egyik legetikusabb techcég

http://index.hu/tech/2011/03/18/a_microsoft_az_egyik_legetikusabb_techc…

Tekintsünk el most a cikk szenzációhajhász/flameware-keltő címétől és koncentráljunk arra, hogy a Kugli nincs ott. Öhhö. :)

Hozzászólások

hogy minek tekintsük?
gyakoroljunk önuralmat és fordítsuk a másik pólusunkat a trollmágnes felé?:PPP

M$ ketsegbeesett PR manoverekbe kezdet nehany hete. kb akkor amikor eloszor felmerult, hogy a google-tol a kereskedelmi miniszteri posztba tavozik eric schmidt

--
Live free, or I f'ing kill you.

Ha egy efféle listára felkerült az M$, az minősíti a listát. Természetesen rossz értelemben. Így nézve pedig a Google örülhet, hogy nem szerepel ugyanazon a listán, mint az M$.
-------------
Használj GoboLinuxot!
http://mek.oszk.hu/05800/05895/
:::A #86-os sorszámú hivatalosan bejegyzett GoboLinux felhasználó

Szvsz a Kugli es az Apple is 20x etikusabb az MS-nel

Mielott belemkotnetek az Apple miatt: szerintem sokkal etikusabb azt modnani, hogy "DVI-jal foglalkozo gyartok, ez a mi szabadalmunk, ha akartok ilyet a monitorotokba, akkor 15$/termek", mint amit az MS csinal: "Nem tetszenek ezek az Androidos smartphone-ok, de van egy csomo szabadalmunk. Keressuk meg a kis cegeket, akiknek tuti nincs jo milliomos ugyvedje, es gyujtsunk a termekeik miatt vedelmi penzt szabadalmi per megelozesere" (legalabbis nekem igy tunt, hogy mintha ez folyna).

Meg az Apple-nek pl. a Webkithez es a Cupshoz valo hozzaallasa is korrekt.

Meg mintha lett volna olyan is, hogy az MS kulon kampanyolt, hogy miert rossz az OS X, meg hogy miert rossz a Linux, masik ketto OS "tulajdonosaitol" ilyet mintha nem lattam volna.

Kugli kiadta Kínának ellenzékiek adatait és állandóan valamit "véletlenül" begyűjt (többszörös "nem kéne!" után is).
Semmit senkinek nem garantál, ahogyan MS sem.

Honnan lenne a 20x diff MS felé? Mindkettő kapitalista cápa, bevételért élnek halnak és nem a Jóságnak vagy a Galaktikus Igazságosságnak.
Mindkettő kerülendő keresztyén szinten (Mot rendszeresen vetítik politikusok igazhitű keresztyén országnak) mint "kufárok".
Nemzetbiztonsági kérdéseke tekintettel sem ajánlatos isteníteni egyiket sem.
--
Solaris Express, Opera, OpenOffice.org, Yebol

ezt az apple==dvi-os hulyeseget mar mas topicban is emlegetted, de a szabvany kifejlesztesehez kozuk nem volt, csak mini, es micro dvi portokat hasznaltak a (mini)displayport (ami szinten nem apple szabadalom, pont, hogy a hdmi-vel ellentetben jogdijmentesen beepitheto) bevezetese elott.

te csak apple-gepen lattal eddig dvi csatlakozot? :)
olyan 10 eve tuti letezik mar, es igazabol mar nem talalsz olyan uj videokartyat, amin ne lenne.
monitorokrol sajnos meg ma is lesporoljak, mert ezzel is "szelesitik a termekpalettat", differencialjak a felsobb-kategorias holmikat, jellemzoen tesco-s elektronikaosztaly polcain szinte kizarolag csak analog d-sub bemenettel talalsz monitorokat. 2011-ben. rohely..
amugy, 2008-ota apple gepeken _se_ dvi divik, hanem displayport, ami szinten nem apple exclusive
cucc (thinkpadeken is ez van pl, de tobb desktop grafikus kartyan is van mar)

1. TOP 110-es lista... akkor már miért nem 128? Az legalább kerek.
2. Mintha a Microsoftnak nem lett volna jó néhány peres ügye (Pl. Explorer)...
3. Annyi pénzből sokat adakozni nem olyan nehéz... Főleg, hogy reklámértéke van.

néha felmerül bennem a gondolat, hogy a pénz átcsoportosítása az valójában önzetlen adakozás-e vagy valami más... önzetlen adakozás az lenne a szememben, hogy van nálam két húszezres és az egyiket odaadom a szeretetszolgálatnak. amit az ms meg az amcsi gazdagok csinálnak, az az, hogy itt van ez a kupac pénz, vagy betolom egyben az adóhivatalnak, vagy leveszek róla egy kis kupacot és azt nem az apeh kapja, hanem terézanyu. az így adakozók saját megmaradó egyenlege nem változik.

"Az a cég, melynek valamilyen jogi ügye van, az automatikusan lekerül a listáról, így a Google valószínűleg az EU antitröszt eljárásán bukott el."

Érdekes. Az MS ellen korábban folyt antitröszt per(ek?) vajon miért nem játszottak az értékelésben?