( RaptoR | 2020. 03. 16., h - 20:10 )

Ez a videó jó bizonyíték arra, hogy attól még, hogy valaki orvos, lehet hülye. A videóban szereplő pl. tök hülye a matematikához, mivel többször is azt állítja, hogy a SARS-nCoV-2 nem rosszabb, mint a mezei influenza, holott legoptimistább becslés szerint is legalább egy nagyságrenddel nagyobb a halálozási arány. Emellett nem tudom honnan vette azt, hogy a németeknél csak 2 halálos áldozat van, amikor mai adatok szerint már legalább 14 (mai a videó is).

Aztán 16:50 körül elkezdi mondani a további hülyeségeit, hogy "nem látja a veszélyt, a súlyos tüneteket (menjen Milánóba önkéntesnek), meg hogy megállítja a karantén a terjedést". Hát nem ártana egy kis továbbképzés az illetőnek, mert egyáltalán nem a megállítás a cél (mivel az nem lehetséges már régóta), hanem hogy kivészeljük a vakcináig hátralévő időt anélkül, hogy túlterhelődne az ellátórendszer.

18:00-tól aztán kiderül a motivációja: elkezdi sorolni, hogy az egész intézkedés a (átvitt értelemben) gyíkemberek és az ellenzék mesterterve arra, hogy megbuktassa a kormányt.

Még sosem mondtam ilyet, de szerintem tanácsos lenne törölnöd ezt a topikot, elég hülyeség terjed a neten enélkül is.