Mobilexpo.hu még mindig fut vidáman azóta is

Hozzászólások

2019 júniusi cég. Ki az a hülye aki ilyenről vásárol?

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

Én legelső hogy a cegjegyzeket nézem. Ha sok éves és van forgalom oké. Ha rezeg a léc kpra par1000 Ft. Volt olyan hogy deolcso deolcso. Vettem néhány 1000 ftert cuccot. Semmi email nem jött. Másnap hozta a futár a cuccot. Azóta többször vásároltam onnan. Ontozos cég szartol a repuloig mindennel jó áron.

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

Az arukereso-ben ebben a pillanatban is egy 9 éve működő céget hazudnak a linkelt oldalon. Cégjegyzék.hu-n derül csak ki h. nem igaz.

Milyen évszám szerepel a cégalapításnál?

Kell-e a cégjegyzék, hogy lásd, valami nem stimmel?

Nem.

Ennyit közöltem, te meg magyarázod.

"utánvéttel elutaltam 144900 Ft-ot egy OTP-s bankszámlára december 6-án. "

Ehhez mennyire kell kreténnek lenni? De komolyan. Menniyre kell fillérbaszónak és agyhalottnak lenni, hogy bárkinek is előre utaljon 100k-s összeget egy ismeretlen bankszámlára? Ennyi pénze van az embereknek feleslegesen?

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Ez lófasz, a múltkor olyan fogyatékokon röhögtem a TV-ben, akik ugyanezt több milliós autók reményében külföldi magánszemélyekkel (értsd: bűnözők) vitték végbe. Ráadásul, volt, amelyik többször is. Ennyire kretén és/vagy kapzsi embereket ritkán látni. Ez az a fajta, amelyik nem hogy más, de a saját kárán sem tanul.

trey @ gépház

Értem én, hogy jó örömködni buta emberek átverésén.

Gondolom hasonló öröm, mikor a Hermina Bau károsultjainak visszavett lakásairól olvastok (mellékesen tavaly ősz óta Armanovo név mögé bújva árulják újra a már eladott Hermina-s lakásokat). Azok is hibáztak, rajtuk is lehet röhögni?

Az emberek figyelmét hatékonyabban kellene felhívni az ilyen csaló gerinctelen féreg álcégek trükközéseire.

Csak azt verik át akit át lehet verni. A legkönnyebben a buta, kapzsi, szarrágó embereket embereket lehet átverni. Azokat, akik nagyobbat akarnak, mint amit megengedhetnek maguknak. Igen, hibáztak, hogy nem létező dologért, biztosíték nélkül, fizettek előre. Társasházért végképp nem fizet az ember egy látványterv alapján.

Magyarországon nincs hagyománya a pénzügyi elszámolásnak. Zsebbe fizetés, mismásolás, trükközések, lehúzások vannak.
Ismerős felújította a házat, kért 3-4 szakitól árajánlatot. Az egyik (még nem is a legdrágább) adott egy tételesen lebontott listát, teljesítésekkel, árakkal, időpontokkal. Ismerős, jó magyarként, elfogadta a legnagyobb pofájú és legolcsóbb szaki ajánlatát. 4 hónappal később felhívott, hogy mit csináljon, mert pénz nincs, a faszi lelépett, telefont nem veszi fel. Ismerőst elkisértem a rendőrségre, majd felhívtuk a tételes listát adó arcot. Az csinált egy új listát, ami tartalmazta az elbaszások javítsának a költségeit is. Erre ismerős elkezdett okoskodni, "de ezt zsebbe olcsóbb" és a többi, és most így 3 évvel később még mindig nincs befejezve a felújítása. Ennyi. Az ilyen embereket nem lehet megmenteni.

Nem arra kell felhívni az emberek figyelmét, hogy csaló trükköző cégek vannak, hanem arra, hogy ne akarjanak többet mint amit megengedhetnek maguknak, ne akarjanak mindenáron jól járni, fizessék ki a révészt.
 

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Akkor viszont hatóságilag tiltsák be a Magyar Köztársaság területén a Black Friday-t, és a kereskedelemből töröljék az akció, kedvezmény, árleszállítás és raktárkisöprés fogalmakat!

Az ingatlanos ügyeskedő cégek vezetését pedig mind egy szálig akasszák, a Hősök tere-től indulva, végig az Andrássy-n!

Nem a kedvezménnynel, nem az akcióval, nem Black Friday-el van a gond. Hanem azzal, hogy hiányzik a társadalmi norma és a törvényes kontroll. Plusz hiányzik az alapvető matematika oktatás. Mert az emberek csirkeként buknak rá 10-20 forint kedvezményekre, és ez a legnagyobb baj.

Igen, az ingatlanos, autós ügyeskedőket, csalókat lógassák fel, de szigorúan azután, hogy 10x nyilvánosan megkorbácsolták és az okozott kárt kőfejtőben ledolgozták. Természetesen a segítőik társaságában. Ugyanis addig csinálják ezeket a dolgokat, amíg úgy érzik, hogy olcsón megúszhatják.
 

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

en utananeztem volna, es elolvastam volna a szerzodest. plusz svajcban szeretnek pereskedni - itt is perre kellett volna vinni mar a legelejen, nem elkovetni a sok looserseget. persze itt mukodik a kozigazgatatas :)

A cégek ellehetetlenülésre hivatkozva vagy felmondják a szerződést – az egy-három évvel korábban befizetett összeg kamat nélküli visszafizetését ígérve –, vagy az akkor kialkudott vételár mellé további 20-25 százalékot kérnek, hogy mégis elkészüljön az ingatlan

gondolom ha elolvasod a szerzodest abban benne van, hogy melyik fel milyen korulmenyek kozott allhat el atto.

 pár hónap csúszás belefért, annyira, hogy még a szerződésben megállapított kötbért sem akarták mindenáron kihajtani az eladó ProReHist Kft.-ből, amelyet a beruházó Kalotherm Zrt. hozott létre a projektre.

ehhez mekkora loosernek kell lenni?

Pár hónappal később a cég üzent: nem tudják teljesíteni a szerződést, módosítsanak rajta. B.-ék belementek, csekély kedvezményt is kaptak, ezzel az ügy rendeződni látszott.

ugyanaz a kerdes.

a konkluzio az, hogy szerzodest olvasni tudni kell, es ha az ember nem biztos benne, at kell nezetni jogasszal.

a masik egyertelmu konkluzio az, hogy otthon telibeszarjak a jogait a vevonek a hatosagok.

--

A szerződés ellehetetlenülése a Hermina Center szerint vitán felül áll, hiszen a szerződésben benne van, hogy vis maior esetén erre módja van, és ehhez a vis maior meghatározásaként belefoglalták a szerződésbe az építőipari anyagok megdrágulását és a fellépő munkaerőhiányt is. Sok vevő elsiklott a cégnek nagy mozgásteret adó megfogalmazás felett – bár az majd a bírósági pereken derül ki, hogy a Hermina Center érvelése megállja-e a helyét, az általunk megkérdezett, az ügyben nem érintett ügyvédek szerint nem –, de elsiklott felette a projekthez a vevők számára a lakáshiteleket adó Magnet Bank is.

a masodik cikkben mar okosabb volt a ceg:

„Úgy hangzik, mintha ostobák volnánk, pedig nem, adtunk, vettünk is korábban lakást, mégis így jártunk”  – ennek a vevőnek a története nem az első hullámban indult. A passzívnak mondott házban lévő lakást egy hirdetésben látták. Megnézték az építkezést, meggyőző volt, amit láttak, ajánlatot tettek. Erre a cég képviselője, már szóban közölte, hogy akkor azonnal utalják át a 3,8 milliót. „Kértem, hogy legalább egy mailt küldjenek erről, hiszen még semmit nem írtunk alá. Ezután elutaltam 800 ezret, és az megkötésére vittem a hárommilliót.”

nade keresem ehhez mekkora loosernek kell lenni??? SEMMI nincs alairva es elutal 800 ezret :-D OMFG.

Az utalásnál derült ki, hogy másik számú lakást kellett megjelölniük a közleményben, mint amire az ajánlatot tették, de a cég képviselője biztosította, hogy ez az a lakás, csak rossz számot mondott, amikor megnézték.

"AHA"

„De aláírtuk, végül is kellett volna a lakás – persze, ekkor még nem láttuk azt a borzalmas végleges szerződést" – idézte fel a vevő. 

megy a hantazas, hogy nem looserek, de kurvara azok.

Ezt nehezen kapták kézhez, többszöri kérés után is csak az aláírásra megbeszélt időpont előestéjén – ez a beszámolók alapján bevett taktika volt. Mindezt úgy, hogy az előszerződésben az állt: amennyiben az előszerződéstől számított hét napon belül nem írja alá a végleges szerződést, úgy

A VEVŐ A LAKÁS ÉRTÉKÉNEK 50 SZÁZALÉKÁT KÖTBÉRKÉNT KÖTELES KIFIZETNI.

vadasz, vadasz, mondhatnam. tehat eloszerzodes majd HET nap mulva a vegleges, de egyiket sem kapod meg, hanem ott helyben ird ala - megint kerdezem: mekkora loosernek kell lenned hogy ezt igy beszopd?

 

--

 

szemet volt a ceg? igen.

latszott 500 kilometerrol hogy ilyen taktikaval toljak? igen.

van kulonbseg a kozott aki egy hirdetes megnezese utan telefonos igeretre elutal 800 ezrert / par milliot meg aki a webaruhazas telefonos igeretre elutal elore 100 ezret? nincs.

tavalyi kedvencem az a fazon volt aki 40 milláért (ott ahol ahol ilyen 100-120 körül mennek) vett telket egy "osztrák állampolgártól" az ingatlan ügynökség bábáskodása mellett.

a probléma az volt, hogy az ismeretlen, akinek lelkesen átutaltak - és persze az ingatlanügynökség is megkapta a jutalékát -  nem a valódi tulaj volt.

No rainbow, no sugar

Nem 40, hanem 60millió volt (azért kis különbség) , és ott sokkal rafkósabbab voltak a csalók + a hülye ingatlanos céget is átbaszták a palánkon. Akik azóta is mossák kezüket, illetve őket akár át is lehet verni annak aki akarja a jövőben is.

https://index.hu/belfold/2019/11/07/elado_telek_atveres_csalas_ausztria…

Másik kedvencem a bankszámlára utalásnál a név mező 100%-ban csakis egy kozmetikai opcionális fícsör, a bank fullban leszarja mit is írsz oda, az utalás bármilyen létező számlaszámra teljesen fals hibás név esetén is gyönyörűen azonnal teljesül, mindenféle emberi ellenőrzés nélkül.

https://index.hu/gazdasag/2018/11/02/remisztoen_profik_a_legujabb_ingat…

A közjegyzős csalások pedig szintén a rafkósabban kivitelezettek közül valók:

https://index.hu/gazdasag/2018/09/11/olcso_lakast_latatlanban_be_ne_dol…

Mondjuk most csak az Ukrán tulaj van a cégben, de december 12.-ig volt magyar is. Én a károsultak helyében felkeresném őt is, pláne, hogy a csalás idején még nem volt bejegyezve, hogy ő nem tagja a cégnek, így akár fel is vehetett pénzt.

Nagy Péter