( kovi | 2007. 09. 08., szo – 11:06 )

:) lehet.

ui1:
egyébként a becks is itthon készül, mint ahogy a legtöbb nagy név: őrültség lenne a cucc szülőhazájából ideszállítani őket, mivel kifizetődőbb licenc alapján helyben legyártani. egyébként ízlés kérdése a "legjobb" sör, de azért az összetevőket nem árt elolvasni fogyasztás előtt. a kukoricás cuccokat speciel én nem vagyok hajlandó meginni. marad tehát a becks, tuborg, gösser stb.

ui2:
mint ahogyan a családi, hagyományos, házi láger söröket sem önteném magamba. azt mondják, a hagyományos érlelési módja szerint a gazda felkel reggel, kinyitja az érlelő ajtaját, összegyűjti a reggeli gubát a képében és beleköp (gyorsítva a belső folyamatokat). nem tudom mi igaz belőle (nem egy helyen hallottam ilyesmi suttogást - talán nem alaptalanul), de kibaszott undorító. broáf.

--
senki földjén, senki fia