( YleGreg | 2022. 11. 20., v – 22:53 )

Vadidegen, általam személyesen sosem látott izzadó pöcsök kerülgetik egymást meg a golyót a hamvas réten, hát én ilyen buzis játékot inkább nem nézek. :-)

Majd ha seggpucér csajok a rájuk festett mezben rohangásznak, akkor szóljatok, addig számomra a foci nem más, mint egy újabb zajforrás az interneten.

De ja, a sport tök hasznos, nekem is erősödik az ujjam, amikor átgörgetem a sporthíreket. Ennyi életerős ember, mennének inkább gyümölcsöt szedni amikor idénye van, annak legalább lenne haszna. A múlt előtti VB mire volt jó? Na, pont ez lesz a mostani sorsa is. Jó, persze, kenyeret és cirkuszt... Nézzen focit aki nem tud értelmesebb dolgot csinálni. Nekem könyvespolcot kéne faragnom, mert utálom a fákat, mindet könyv formába szeretném látni a fából készült polcon, én már csak ilyen antizöld vagyok, vagy mi. Nekem egy jó könyv nagyobb boldogság mint egy vadidegen ember aki mittudomén miben bajnok. Legyen. Valaki úgyis a legjobb, nem tök mindegy, hogy ki? Egyedül azt szégyenlem, hogy a papír könyvet jobb szeretem mint a digitálist. Vén hülye vagyok, nem vitás.