( bognarattila | 2022. 11. 16., sze – 08:20 )

Továbbra is azt mondom, akinek nem inge, ne vegye magára:

- az illető az említett 10 év utolsó 6 évében maga is tevékenyen részt vett a fejlesztésben. tehát ha valami rossz, akkor jó eséllyel ő is hozzájárult

- ha eddig süket fülekre talált minden konstruktív hozzáállás a vezetés felé, a 6 év alatt biztosan lett volna ideje felmondani, ha annyira nem tetszik neki a helyzet

- nem cáfolt rá semmire, mert végül leírta, hogy valóban sz*r van a palacsintában, csak EM ezt egy sorban foglalta össze (EM-nek nem feladata mély technológia elemzést írni, a Twitter nem is arra való)

- szerintem abba is belekötöttél volna, ha azt írja, amit írtál, mert az is a munkájukat minősíti, ő annyit tett hozzá, hogy röviden leírta az okot. ez egyben előre vetíti azt is, hogy néhány dolog a teljesítmény érdekében meg  fog változni. ha nem ezt írja és megváltozik valami, akkor utólag sokkal jobban kell magyarázkodni, hogy miért.

- tekintve, hogy kirúgott sok embert, a kívülálló gondolhatja azt, hogy a problémák oka a kirúgott emberek, azaz aki maradt, az jól végezte a dolgát és továbbra is jól fogja végezni (függetlenül attól, hogy az elmúlt hetek ámokfutása bőven vet fel kérdéseket)

Nekem sem szimpatikus EM sok megnyilvánulása, én is csak pislogok, hogy miket művel a Twitter kapcsán egy olyan ember, aki azért csak rakétákat hoz vissza az űrből és berobbantotta a villanyautókat, de ez a Twitter bejegyzése inkább pont egy normálisabb irányt tükröz.