( TCH | 2022. 02. 10., cs – 09:49 )

Kifejtened kerlek, hogy mi a lenyegi kulonbseg a jelentestartalomban?

Hát ha te nem tudod felmérni ésszel a különbséget az "ez már nátha" és a "nátha szintűre szelidült" között, akkor én csak a kezem tudom széttárni. (És az eddigiek alapján nem is feltételezem, hogy képes lennél rá, mert nagyon a számba akartad adni, hogy én azt mondtam, hogy ez nátha.)

A natha tudtommal nem egy korokozo, hanem tobbfele, hasonlo, normal esetben enyhe tuneteket okozo virusos megbetegedes koznyelvi megnevezese.

Ezt hívják szarrágásnak szőrszálhasogatásnak. Again: hol mondtam, hogy ez nátha? Sehol. A nátha szintűség a veszélyességére vonatkozott.

Marmint melyik influenza variansnal? Egyebkent valoban, statisztikak alapjan ugy tunik, hogy valahol azon a kornyeken van az omicron halalozasi aranya, ahol az osszesitett influenza adatok. Amirol meg nem nagyon van info, az az, hogy ebbol mennyi az oltasok hatasa.

Szépen megválaszoltad magadnak. Ami az oltások hatását illeti, azt mondták, az omikronra nem nagyon hatnak. Szóval leginkább egyáltalán nem számít már, ki van beoltva és ki nem.

Ti meg majd oromkodhettek itt, hogy megdoltek a vilaguralmi torekvesek, es megmenekult a vilag a covidot urugykent felhasznalni kivano gyikemberektol :)

Te vagy egy gyíkember. Zöldeket beszélsz és letörik a farkad, ha rádcsapnak. Mi van öreg, elfogytak az érvek, marad a gyíkemberezés? Ja, nem, érveid eddig sem voltak, csak a másik ember szájába adogattál olyanokat, amit nem is mondott.