( dyra | 2021. 11. 15., h – 13:38 )

Annyiba hoztam ide, hogy ez egy infós oldal, ahol én melózom a könyvelés is kivan szervezve a könyvelésen kívül a controlling is, az informatika is most már megannyi gyártással kapcsolatos dolog is szóval könnyen odaérhet ez bárkihez (lassan már a gyárakat se kell elvinni az országból, hogy egy tál rizsért melózok működtessék).

Ovis hozzáállás részedről van, tedd be még John Lenontól az Imaging-et és nyomjad tovább a médiád baromságait. 

Itt háború van. Minden ország elkezdte bevédeni magát. Kina, USA, Oroszok stb.. kimegy szembe mindennel? Európa. gondolod ha nem lenne a zöld hülyeség most 10x villanyárat kellene fizetnünk? Vagy ha az autókat nem kezdik el agyon bonyolítani most probléma lenne a chiphiány?

Nem szoktad feltenni magadnak a kérdést ez ugyan kiknek az érdeke?

"Ja, hát van ez így. Távolról sem a liberális média, hanem más források meggyőztek, hogy a klímaváltozás nekem rossz lesz, ezért támogatom a lassításáért tett erőfeszítéseket."

Nincsenek erőfeszítések. Piac átrendezés van. Klimaválságra foga. Elég csak megnézned a CO2 kibocsájtást. Kitartóan növekszik annak ellenére, hogy már kismillió cég karbaonsemleges és tele vannak a házak napelemekkel. És még most sem volt mondjuk olyan hogy pl tiltsuk be a SUVokat és gyártsuk kisautókat (Glasgow-ban). Komolytalan erőfeszítések vannak. És nem mellesleg az elektromos autóknál Európa sehol nincs.

A Kínaiak saját OS-et fejlesztenek mert szabadulni akarnak az amerikai szoftverektől, náluk meg boldog boldgtalan gépén az fut. Amit indiaiak üzemeltetnek. Vagyis tálcán adjuk az adatainkat az amcsiknak az indiaiaknak meg aki le tudja fizetni az indiaiakat.

Szóval fel kell ébredni és felvenni a kesztyűt.